Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

la ıŞte herkeze rep daĞıtıyorum ah bı hamıle kalayım sızı rep manyaĞı yapıcammmm

PUANLARINIZ YÜKSELDı VARMI ıSTEYEN GELıN GELıNNNNNNNNN

nasil olim sinirim bozuk millet çatır çatır doğuruyor ben yumurtlama günlerini bulucam diye ne yesem ne içsem diye düşünüyorummm

canım ilk önce bu stresi bu düşünceyi kafandan at rahat ol yok ayaklarımı kaldırıcam yok yan dönücem yok sunu yiycem bunu içicem diye uğraşma çok duydum hep zorladık zorladık olmadı tam ben artık düşünmedim yatakta sattlerce yatmadan kalktım ve hamile kaldım diyen bayanlar çok hep stresten olmuyo bence

YA BEN HİÇ KORUNMADIMKİ POLİKİSTİK OVER VAR BENDE 7 AYDIR DENİYORUZ YOOOK

STRES MİTRES BOŞ ESKİLER NE BİLİYORMUŞ HEMEN HAMİLE KALIYORLARMIŞ YOK ARTIK YA DOKTORA GİTTİM VERMEDİĞİ İLAÇ KALMADI ÇATLATMA İĞNELERİ FALAN FİLAN YOK AMA İŞTE YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:CüvCüv:

bacım ben avcılardayım burda doktor diyosan verem isim

avcılar bana uzak

bu sevda tuzak bana
çok zaman geçti

sabrım yok yarınlara
kaçıncı hasret

kaçıncı yanlızlığım
sigaramın ucunda

şimdi yanımda yanımda olacaktın
kaç zaman geçti bu sevda yokuşlarında
kuşlar uçurdu
akşamdan sabahlara sigaramın ucundaaaaaaaaaaaaaa

yani onu anlatmaya çalısıyorum canım eskiden çatlatma iğnesini ilaçmı varmıs yok hamile kalma yöntemleri korunma yöntemlerimi varmıs herkes çatır çatır doğuruyomuş ama şimdi yok şöyle yapcam yok böyle yatcam yok sunu kullancam diye olmuyoı canım ilişkiye girerken bebek olsun diye düşünerek girmeyin olmazmı...

kuru fasulye vardı dondurucumda hazır haşlanmış kurufasulye yapıyorum yanınada pilav haydi gelin bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…