Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

yok canım yarın adet günüm ama hiiiiiiç belirti yok yaa hazır değilim korkuyorum offfffffffff offfff bu kadar duygusallıkta belirtilerden biriymiş zatenmafoldumben

ahhhh canım bişey olmaz merak etmeyin azıcık acıyıp gececek bak ne sıkıntılar var bide doğum falaaan anaaaaaaaaaam

yok tamam düşünmüycem öyle birşey yok üşüttüm yarın adet günüm adet olucam bunu düşün idilk bunu düşün.....

yrn olmazsanda stres yapma bak benim geçen ay tam 6 gün gecikti yaaa olabilir gecikme
hem sen bi ara anne olmayıda istiyodun ne bu stres şimdi tatlımmm

idilcim, bu kadar stres yapma ama gecikebilir, evlenmeden öncede çoğu kez gecikmiştir kesin.
birde havalar yeni ısındı buarada üşütmüş olabilirsin.

valla kızlar ben bu hızla gidersem hep yeni gelin kalıcam. yok yok koca değiştirmiyorum :) denizci eşiyim de ondan evleneli 11 ay oldu ama toplam 4 ay yanımdaydı :) aşk da eksilmiyor evlilik de eskimiyor.. ama şimdi düğün sezonu başladı ayy o tatlı koşuşturmacalar o an sıkıntı gibi geliyor ama ne güzelmiş. inşallah evliliklerimiz hep o ilk evet dediğimiz günkü gibi tazecik kalır..

Günaydın hepinize..
gününüz aydın olsun..

haticecim amin ne güzel bi dua.
inşallh bütün aşklarımız evlilikle ölümsüzleşir.

idilcim, bu kadar stres yapma ama gecikebilir, evlenmeden öncede çoğu kez gecikmiştir kesin.
birde havalar yeni ısındı buarada üşütmüş olabilirsin.

olabilir tatlım ya ne bileyim işte hormonlardan falan herlde öyle ağlayıp dururdum ama bugün iyiyim delikafadulden kociş dün akşam minicik bi bebek patiği almış gelmiş bak olursada bunları giyer ne kadar tatlı diye ya içim gitti valla....

amin canım

hatuşlar durun daha yok bişe belli değil bugün adet günüm ama daha bişey yok....sabahları mide bulantısı var kendimi zor atıyorum banyoya uyanınca ama üşütmüşte olabilirim

hatuşlar durun daha yok bişe belli değil bugün adet günüm ama daha bişey yok....sabahları mide bulantısı var kendimi zor atıyorum banyoya uyanınca ama üşütmüşte olabilirim

eminim üşütmüşsündür canım. psikolojikte olabilir mide bulantıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…