Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

sevdacım evi yerleştirdik çok şükür şimdilik tek eksiğimiz televizyon, onuda düğünden sonraya erteledik.
hem heycanlıyım sewdiğimle yaşayacağım için hemde çook üzülüyorum annemden ayrılmak çok zor .
sizler çabucak alştınız mı?

neolsun tatlım be çalışmaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun

aynen yorgunum yaa tatlım hafta sonu mutfk eşyalarını kolilere yerleştirdik, çeyiz falan ütüledim, her yerim ağrıyo valla bugün, sen nasıl oldun bunalımdan çıktın mı? annen geldi mi ne zaman geliyodu?

tek eksiğiniz tv olsun canım yaa alınır o kolay iş:) benimde 1 ay sonra düğünüm aynen bende senin gibiyim yaa

yok tatlım cmt gelecek annem daha bekliyorum 5 gün kaldı ah bi geçseydi. çıktım bunalımdan

iyi gidiyo canımcım nasıl olsun işte son hazırlıklar vs. dün bi çok şeyi yolladım nişanlımın arabasıyla, bu hafta sonu yatak odası gelcekti ama yetişmemiş yarın gelicek inşallah, yarın akşamda gelinlik provam var ...sen neler yapıyon, eşin oyun oynuyo mu hala ?

anaaammm kimse yok bende bensiz çok konuşmuşlardır diyodum bu ne ya noldu size çabuk gelin bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…