Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

şu annem gelsin her gün yanında yatacam valla başını yesin kocaymış ne işe yarıyolarki

yuh artık aslında tek çözüm onu kendi başına bırakmanbi süre yada annenle gitsen izniniöyle kullanan kocan olmadan eve gelip senin yokluğunu anlayınca belki düzelir...

anladım tatlım anlasılan iyicene sımartmışlar senin kocanı düşünüyorumda nasıl adam edersin diye

yuh artık aslında tek çözüm onu kendi başına bırakmanbi süre yada annenle gitsen izniniöyle kullanan kocan olmadan eve gelip senin yokluğunu anlayınca belki düzelir...

ağustosta birlikte gitmeyi planlıyoduk yok ben bunla antebe gitmem o zaman bırakıp gidecem burda ne hali varsa görsün

bencede onsuz git bi tatil yap senin değerini anlasın didoşum
ama annesigil bırakırmı yalnız?? yoksa hergün annesinemi gider

her ne kada anne olursa olsun didoşun yerini tutamaz buna adım gibi eminim didpşu çok arar yani yanlız kalınca

bencede onsuz git bi tatil yap senin değerini anlasın didoşum
ama annesigil bırakırmı yalnız?? yoksa hergün annesinemi gider

geçen yıl gitmiştim 1 hafta o izin alamamıştı zorla gitti annesine 2 gün kaldı hergün gel diyip durdu ama onda bu kadar sorun yaşamıyoduk şimdi ya tamammen koparız yada düzeltiriz bilmiyorum. bide tatil olayı içimi karartıyo 8 gün bu adamla ne yapacam ben teknede allahım sen yardım et

aaaa işi neden bırakıyon

düzenli maaş alamıyorum bide yoruldum artık burayı hiç sevemedim anetpte 4 yıl önce çalıştığım maaşı alıyorum burda oda zoruma gidiyor. yani ben bu adam için çalışıyorum düşünüyorum kendimi bu kadar yırtıyorum o bana yardımcı olmuyor neden çalışıym karısı değilmiyim baksın diyorum

ahhhh be canım geiye dönülmüyorki işte keşkeler hiç olmasa ama keşke hemen evlenemseydin diye düşünüyorum...

ahhhh be canım geiye dönülmüyorki işte keşkeler hiç olmasa ama keşke hemen evlenemseydin diye düşünüyorum...

bende yatıp kalkıp aynı şeyui söylüyorum kendime of be tatlım nasıl bi hata yapmışım ben diyorum sesimi çıkarmıym ne yaparsa yapsın yapamıyorum bazen diyorum koyuym kapının önüne oda olmuyor aman ya ömür törpüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…