Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kıslarrr toparlanın bir yaa ne bu yaa ayrılmak falan filan her evlilikte sorun var yok degil ama hemen pes etmek yokkkkkkkkkkkkkklava:

doğru hayat toz pembe asla degil zaten öyle görmek başlı başına bir hata bazen güzel bazen acı veriyor insana bununla yaşamayı öğrenmek gerek

valla gözüm korkuyo gittikçe ama ben hazırlıklığım ya sorunsuz bi evlilik beklemiyorum doğrusu nişanlıyken bile oo ne kavgalar ettik elbet olucak problemler, kaynanamlada bakalım ne kadar iyi anşalsakta kendi annenle yeri geliyo sorun yaşıyosun , umarım sorun yaşamam kayıvalidemle ama gelin kaynana sonuçta illaki bi sorun falan olur ya biliyorum

ben etmek üzereyim neyse ya boşverin göğsüm sancıyo fena sanki bibi içerden kalbimi sıkıyor

evlenmeden bizim kdar kavga edenyoktur ki evlendik evlendik hiç nazar değmesin kavga etmedik aa oluyo sorunlar canım kaynanala tartışmaların olacak elbette diyorsunbya kendi annemizle bile anlaşamaz sorun yaşarken başka birini anlayamayızki....
hem şunu yap bunu yap şunu getir şunu götür kendi odanda yaptığın değişiklere bile karışacak olursa karışmak deil fikir verme olursa bu bile senin zoruna gidecektir zamanla ilk başlarda tatlı gözükür ama zaanla sanane olur yani

başrılı ol canım hiç kimse ama hiç kimse senden kıymetli olamaz kendini düşün...

doğrusun ama birileriyle konuşmam lazım teyzemle konuşucam akşam biraz ondan akıl alıcam teysem dediğim benden 1 yaş büyük içime ata ata bi hal oldum

doğrusun ama birileriyle konuşmam lazım teyzemle konuşucam akşam biraz ondan akıl alıcam teysem dediğim benden 1 yaş büyük içime ata ata bi hal oldum

konuş canım birileriyle konuşmak içini dökmek çok iyi geliyor ben anlatacak kimsemde olmayınca içime ata ata iyice bunaldım birileri gelsede konuşsam diyorum hep sizde olmasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…