ahh ahh ne zor bu işler yaa
valla svda da korkacak biz sorunları anlattıkça
doğru hayat toz pembe asla degil zaten öyle görmek başlı başına bir hata bazen güzel bazen acı veriyor insana bununla yaşamayı öğrenmek gerek
valla gözüm korkuyo gittikçeama ben hazırlıklığım ya sorunsuz bi evlilik beklemiyorum doğrusu nişanlıyken bile oo ne kavgalar ettik elbet olucak problemler, kaynanamlada bakalım ne kadar iyi anşalsakta kendi annenle yeri geliyo sorun yaşıyosun , umarım sorun yaşamam kayıvalidemle ama gelin kaynana sonuçta illaki bi sorun falan olur ya biliyorum
ben etmek üzereyim neyse ya boşverin göğsüm sancıyo fena sanki bibi içerden kalbimi sıkıyor
eşimle evlenmeden önceki tartışmalarımızda hep öyle olurdum hatta bigün bayılıp hastanelik bile oldum
yapma böyle didoşum ya
ne yapıym tatlım sen söyle adam sallamıyor bile eminim satranç oynuyodur şimdi o piyonları yediresim geliyor.
canım ona yedir ama kendini üze kendine zarar verme
başrılı ol canım hiç kimse ama hiç kimse senden kıymetli olamaz kendini düşün...
doğrusun ama birileriyle konuşmam lazım teyzemle konuşucam akşam biraz ondan akıl alıcam teysem dediğim benden 1 yaş büyük içime ata ata bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?