Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kıslarr ev hanımlığı daha sıkıcı hep aynı işler
tabi hem ev hem iş çalışan içinde bu zor olabilir..

hosgeldin didoş evet ayrılcam aslında ağustosta düşünüodum ama sanırım daha erken vazgececem

bende çalışmak istemiyorum valla. yıllık izinden sonra dönmüycem bende sanırım işe niye böyle oldum bilmiyorum ama hem ev hem iş sıkıldım artık

canım sen stresten regl olmuyosun o belirtilerde korkundan dolayı oluyo. hamilemiyim diye düşünme ben kaç kez yanılıp test yaptım bi bilsen
evet korkudana rtık belirtiler görmeye başlıyo insan doğru hala tek çizgi ve iyice belirginleşti başka bişe yok

teyze falan olamıyonuz haydi o zaman sıraya ilk önce didoş ve hatice sonra burçin sonra ben sonra seda

hatıce burcın sevda nere kaçtınız sizzzzzzzzzzzzzzzz ?????????????????????? klava:

hatuşlar benim acilş gitmem lazım gelince görüşürüz olurmu görümceminm bebeği karnında ölmüş bayıılmış hastaneye kaldırmışlar anneyi zehirlemiş sanırım valla kociş bişeler söyledi ama anlamadım neyse gelince anlatırım hepinizi öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…