hediyelerimizi önceden verdik canım bugün evde kutluycaz ama değişik ne yapsam bilmiyorum bana yardımcı olumusunuz
idilcim tatlım bir kaç gün daha bekle cünkü suan acaba hamilemiyim diye düşünüp stres yapıosun oda hastalanmanı etkiliyor bekle olmadı bir test yap kendin evde ne var 2 dknı almaz
evet canım hatta çekmecemde duuyo test gözüm oynuyo ona ama yapmıycam boşuna gitmesin karnımda 2 gündür bi sancı var çünkü olabilirim...çok stres yaptım canım ama son bir haftadır sürekli sabahları mide bulantısı oluyo ondan acabamı diye düşündüm bak bu sabahta bişey yiyemedim mesela
tatlımmide bulantısı buaralar salgın bir hastalık ben pazar günü hastaneye kaldırıldım afedersiniz ama sürekli çıkarıyodum mahvettti beni ama dediğim gibi bekle canım
o zaman yatak odanı güllerle süsle canım gerçek olması önemli değil hazırlan söyle kapının girişine bir yazı bırak notlar yaz heryere seni seviyorum aşkım canım bitanem gibi güzel birde kıyafet seçiver seksi olsun güzel bide kalpli bir pasta yap bide ilk dans şarkınızı bulabilir ve onu çalarsan çokda güzel olur...
böyle bişi yapabilirim ..
yemekten sonrada gelinliğimi giymek istiyorum aslında tabi içine girebilirsem
canım sürekli değilki sadece sabahları uyanınca çok oluyor...
GÜNAYDINN KIZLARRR.. ohh herkes burda ne güzel valla :)
haticecim nice mutlu huzurlu yıllaraa, ohh kaynananıda kovdun evden :)) valla akşama güzel bi süpriz yap yanii :))
idilcim bence stresten yaa biraz daha bekle bencede
buçincim, mandalin napıyosunun bakayım dün akşamdan beri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?