Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

idilcim tatlım bir kaç gün daha bekle cünkü suan acaba hamilemiyim diye düşünüp stres yapıosun oda hastalanmanı etkiliyor bekle olmadı bir test yap kendin evde ne var 2 dknı almaz

evet canım hatta çekmecemde duuyo test gözüm oynuyo ona ama yapmıycam boşuna gitmesin karnımda 2 gündür bi sancı var çünkü olabilirim...çok stres yaptım canım ama son bir haftadır sürekli sabahları mide bulantısı oluyo ondan acabamı diye düşündüm bak bu sabahta bişey yiyemedim mesela

GÜNAYDINN KIZLARRR.. ohh herkes burda ne güzel valla :)
haticecim nice mutlu huzurlu yıllaraa, ohh kaynananıda kovdun evden :)) valla akşama güzel bi süpriz yap yanii :))

idilcim bence stresten yaa biraz daha bekle bencede

buçincim, mandalin napıyosunun bakayım dün akşamdan beri :)

test var ve yapmadan durabiliyosun ...

o zaman yatak odanı güllerle süsle canım gerçek olması önemli değil hazırlan söyle kapının girişine bir yazı bırak notlar yaz heryere seni seviyorum aşkım canım bitanem gibi güzel birde kıyafet seçiver seksi olsun güzel bide kalpli bir pasta yap bide ilk dans şarkınızı bulabilir ve onu çalarsan çokda güzel olur...

tatlımmide bulantısı buaralar salgın bir hastalık ben pazar günü hastaneye kaldırıldım afedersiniz ama sürekli çıkarıyodum mahvettti beni ama dediğim gibi bekle canım

yapmıycam 2 gün daha sabır olmazsam o zaman kan testi yaptırcam bu testlere çokda güvenmiyorum...

tatlımmide bulantısı buaralar salgın bir hastalık ben pazar günü hastaneye kaldırıldım afedersiniz ama sürekli çıkarıyodum mahvettti beni ama dediğim gibi bekle canım

canım sürekli değilki sadece sabahları uyanınca çok oluyor...

vayy be bizim romantik hatuna bak sen hatice canım seyde yapabilirsin evin hertatafını balonla süsle yatak odana giden yoluda mumlarla ve gül yapraklarıyla süsle güzel bir masa hazırla içki kullanıyosunuzda kırmızı sarap al söle iyisinden ilk dans şarkınızı koy güzelce giyin süslen evde küvet varsada söle bol köpük ve kırmızı gül yaprakları kenarlarada mumlar artık ne olur bilememkaydirigubbakcemile3

böyle bişi yapabilirim ..
yemekten sonrada gelinliğimi giymek istiyorum aslında tabi içine girebilirsem

canım sürekli değilki sadece sabahları uyanınca çok oluyor...

idilcim ozaman hamile olabilirsin tatlım bence bekleme o testi bugün yap karnında nerelerde ağrı var kasığının sol tarafındamı beldede agrı varmı göğüslerde hassasiyet bunlar varmı akıntın ne durumda

teşekkür ederim sedacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…