Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

teşekkürler iyiyiz canım iş ev koşuşturup duruyoruz ben 1 ay 27 günlük evliymişimkaydirigubbakcemile3 yasen?

ayyy sen daha bir tazesin yaaa Allah huzurunuzu metluluğunuzu hiç bozmasın.ee birazda olsa alışsabildinmi evliliğe?

ben istde oturuyodum orda doğma büyüme evlendim kastamonuya geldim alışmak biraz zor oluyo kimseyi tanımıyom yer bilmiyorum sıkılıyorum özlyorum ama tek avuntum eşim oluyo

henüz düşünmüyoruz canım cünkü eşim ağustos yada aralıkta askere gidecek o geldikten sonra düşünebiliriz anca sen düşünüomusun hemen?

henüz düşünmüyoruz canım cünkü eşim ağustos yada aralıkta askere gidecek o geldikten sonra düşünebiliriz anca sen düşünüomusun hemen?

hmm askerlik zor ben bi buçk sene bekledim nişanlı ömrüm gitmişti işl seninki bedellidir kısa dönemdir ben aslında istiyorumda şimdi dil ama eşi hemen sitiyo şansınada hasta oldum:)

kısa dönem gidecek Allah izin verirse tabiki zor olacak ama napalım mecbur dayanacaz.bebiş için daha erken değilmi canım yani daha yeni evlisiniz eşinin yaşı kaçki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…