Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kısa dönem gidecek Allah izin verirse tabiki zor olacak ama napalım mecbur dayanacaz.bebiş için daha erken değilmi canım yani daha yeni evlisiniz eşinin yaşı kaçki?

efe hemde çok erken ben zaman geçsin istiyorum ama o illa istiyo bilmiyorum napcam eşimin yaşı benle aynı

hani hemen cocuk istemesini yaşı büyük olmasına yordum ama yaşıda büyük değimiş oturup artıları eksileri düşünüp karar verin derim yeni düğün yaptınız borcunuz falan varmı bari?

kısssss svda aşagıda görüyorum seni düğün yaklaştı diye bizden kopmayamı başladın aşkolsunklava:

hani hemen cocuk istemesini yaşı büyük olmasına yordum ama yaşıda büyük değimiş oturup artıları eksileri düşünüp karar verin derim yeni düğün yaptınız borcunuz falan varmı bari?

borcumuz öle pek yok saten dünüde nikahtan yaptık pek masraflı gelin olmadım yani:)

yha ben yeniyim ama haylen bu siteyi kullanamıyorum bana yardımcı olurmusunuz resim nasıl yükleniyo msjları okuyamuyorum sayfa geri almada off

sol üstte kullanıcı paneli yazıyor canım ona gir ve sol tarafta avatarını değiştir var ordan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…