Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

niye çalışmıcaksın ki evlenikten sonra hem o kdar oku hem çalışma yoksa çalıştırmıcak mı seni klava:

haklısın uzadıkça suyu çıkıyo katılıyorum ama , şimdiki kararınla 2 yıl sonraki kararın çok farklı olabilir, çünkü tam deli dolu zamanındasın, çok iyi düşün derim, işi oluruna bırak bence, nişanlanmak içinde acele etme derim

Benim sevgilim anlayışlıdır bana yardımcı olur.Hem ben kayınvalidemlerle aynı binada oturacağım onlarda bana yarımcı olurlar.

Ne hayallerimden nede ondan vazgeçemem.Ama evliliği erteleyememde..Allah büyüktür.Sıkarız dişimizi 2 sene.

Yok ben çalışmak istemiyorum.O ondan öyle diyor çalışmasanda bi mesleğin olsun diyor.

Geldi askerden 4 gün önce :)

off off aynı bina bide ders çalışabileceğine eminmisin? bence zamana bırak, nasıl olsa 2 sene sonra düşünüyosun zamanı gelince daha iyi karar verirsin

off off aynı bina bide ders çalışabileceğine eminmisin? bence zamana bırak, nasıl olsa 2 sene sonra düşünüyosun zamanı gelince daha iyi karar verirsin

Aynı binada oturmayı ben istiyorum zaten :) Çünkü harika insanlar ve bana çok değer veriyorlar.Hırslı biriyimdir.İnsanın istediği zaman herşeyi yapabileceğine inanıyorum.Hem dediğim gibi 2 yıl sabretmek çokta zor olmasa gerek..Zahmet olmadan rahmet olmaz..

Zaman hayırlısınız gösterir inşallah..

tamam kesin karar verdim bende bugün ıspanaka bapcam benim kocişte cok seviyor ıspanagı ama ben hiç sevmem neolacakkkkk

evde oturmaktan canın sıkılmıcak mı?

İhtiyacım olmadığı sürece çalışmayı düşünmüyorum.Erkek arkadaşım evlendiğimizde şu anki maddi imkanlara sahip olursa olmazda..

Evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum :) sıkılmaz neden sıkılsın bütün gün gezeriz sevgili kayınvalidemle ve görümcemle :)) kaydirigubbakcemile3

biz ne desek boş :)) hayırlısı olsun hakkında tatlım

kıslar yetişemiyorum hızınıza yahuu yemek konusundan başka konuya zıplamıssınız aaaaaklava:

CADIARZU yorum yok :))a.s.

Yok canm yanlış anlama elbette söyledikleriniz önemli.Bunların hepsini bende düşünüyorum.Ama dediğim gibi ne ailem nede ben fazla uzatmak istemiyoruz.zaten 3 yıldır birlikteyiz.Ünv bitmesini beklemek demek 4 yıl daha beklemek demek.Ne benim ailem nede o ve onun ailesi bu kadar beklemek istemiyor.Şartlar ne gösterir bilinmez.Hayırlısı olsun diyorum sadece.

Bu arada kızlar sizin doğum tarihiniz nedir ?

bi yönden haklısın evet fazla uzayınca gerçekten cıvığı çıkıyo bunu çevremden çok gördüm 6 yıl çıkıp ayrılan arkdaşım var mesela.. kısmet işte bu işler canımcım, hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemiyoruz zaten
ben 22 yaşındayım canım, 1 ay sonra evlenicem bende kaydirigubbakcemile2

vallahi aybk tatlım iş başa geldimi farklı olabilir ama herzaman için bileziği koluna tak derim yarın zamanın bize ne gösterecegi belli olmaz evet sevdiğin insanla aynı evi biran evvel paylaşmak istemeni anlayabiliyorum ama acele etme okulunu oku bileziğini tak koluna inan herşey daha güzel olacaktır daha emin adımlarla yürüyeceksindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…