Selamlar çıtır gelinler :)))
kaldın aramızda korkmuyon dimi bacım inşallah sen çooook mutlu olursunkaydirigubbakcemile3
Allah allah insanları anlamak zor bunlar yeni evli paraya ihtiyacı vardır diye düşünmüolar üstüne üstün para istiyolar sinirlendim şimdiiiklava:
inşallah canım benim yaa, hepimiz ömür boyu mutlu oluruz, valla ne yalan söyleyeyim bazen çok takıyorum nasıl olcak diye, yaşayıp görcem artıkın
inşallah canım benim yaa, hepimiz ömür boyu mutlu oluruz, valla ne yalan söyleyeyim bazen çok takıyorum nasıl olcak diye, yaşayıp görcem artıkın
Allah allah insanları anlamak zor bunlar yeni evli paraya ihtiyacı vardır diye düşünmüolar üstüne üstün para istiyolar sinirlendim şimdiiiklava:
kaçılın oklovayı aldı yine dövecek vallakaydirigubbakcemile2
hep güzel şeyleri görmeni diliyorum datlummm
yaa bugün bu oklava düşmüyor elimden işyerindede terör estiriyorum ters birine çatmam umarımm deliyim ulannnnnn:jeyyar:
bankacıyla stres atamadın galiba bugün. varmı bi gelişme
Korkma canım benim seni korkutmayım ben kaçarak değilde normal şartlarda düğün olsaydı evimiz olana kadar beklerdik nişanlı şimdi bunların kurulu düzenine kalmazdık
Hoşbuldum kızlar.
Ayh canım şuna evlenmesine yaklaşık 2.5 yıl olan aday desek daha iyi olur :)
Nasılınız inşallah :)
inşallah canımcım herşey istediğin gibi olur en kısa sürede kaydirigubbakcemile3
İnşallah canımmmmm
İnşallah herşey senin gönlünce olur benim olmadı senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?