Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hakketen haa nerelerdesizin hatunlar yaa ben parfüm alacamda karar veremedim ne alsam aslında parfüm koleksiyonum var ama biriktirmek içimi rahatlatıyor delimiyim ne?

kendini kasarsan ağrır canım. kendini kasmazsan 5 .dak dişini sıkıcankaydirigubbakcemile

5 dakka sıkarım canım dişimi sırnaşık şey
ay ay kıyamam canım ben sana..düşünme sen bunları....:dance: herkese göre farklı bir durum bu bence..ne kadar yorum yapsak boşş.

ayy inşallah canım fazla acımaz :asigim:

hakketen haa nerelerdesizin hatunlar yaa ben parfüm alacamda karar veremedim ne alsam aslında parfüm koleksiyonum var ama biriktirmek içimi rahatlatıyor delimiyim ne?

ehh bee sende kaç haftadan beri bi parfim alamadın :))

5 dakka mı acıyo canın

Öylede denbilir

of canım ya sinir oldum saçma saçma işlerle uğraşıyorum.klava:

niye canım benim...

bapıosunuz benim yokluğumu kimse farketmedi bakıyorumda küstüm hepinizekaydirigubbakcemile

senağlama neden öyle diyosun ya

ben burdayım kimse yok geziniyom öyle

ANLAMADIM Kİ TLF SUSMUYO HERKES PARA İSTİYO ODA YOK SİNİR ETTİLER YA. SANKİ ŞİRKET BENİM ŞİRKETİM

burçinnnn nere kaçtın sonrada kimse yokluğumu farketmiyo diyosun. (sanırım kocişinin yanına gidip gidip geliyo bu kısss)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…