Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hegün bi eksik çıkıyo yaa, anamla başka ne alsak ne lazım diye düşünüp duruyoz :)) dün aözdileğe gittik 2 tane teflon tavayla günlük çatl bıçak takımı aldırdım mavi sapları çok güzel yaa :))

valla gel tatlım perşembe akşamı ama :)

o kötü işte haftasonu niye yapmadın gelir oynardık

Bizim teyze kızının düğünüde öyle oldu valla hafta sonuna denk gelse çok iyi olacaktı ama...kaydirigubbakcemile2

Hayırlısı olsun canım.sen huzurlu mutlu ol günlerin önemi yok.ama benimde dügün için nikah için favori günüm c.tesi aksam :):dance::

Benim kınam cuma akşam düğün cumartesi akşam olmuştu nikahta düğün salonunda oldu nikah memuru çağırıldı....

severek evlenmek 1.cisi canım benim.hertürlü sıkıntılara beraber gögüs gerdik..her zaman benim için güzel seyler düşünüp güzel seyler yapması beni her gecen gun mutlu edıyor.herşeyi benim için düşünüyor.bende onun için güzellikler yapıyorum..karşılıklı.ben mutluolunca oda oluyor....sankı bu dunyada 2 kımız varız sadece.onsuz 1 gunu bile dusunemem..4 yıldır 1 kere dahı ayrı uyumadık..gıtmem bırakıpta bır yerlere canım benım.

Hayırlısı olsun canım.sen huzurlu mutlu ol günlerin önemi yok.ama benimde dügün için nikah için favori günüm c.tesi aksam :):dance::

hoşgeldin canımm. saoll inşallah hepimiz hep mutlu olurz.. bende c.tesi olsun isterdim ama kısmet böyleymiş

kızlar ben yemeğe kaçtım

afiyet olsun

kısmet canım...agız tadıyla gönlünce olsun gün önemli degil..hiç birşeyi düşünme canım o gün..keyfini çıkart geri gelmiyor...

tabi hafta sonu olabiyorsada daha süper olur o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…