Merhaba, çok teşekkür ederim, halen bekliyırum. Ameliyat 3te. Ankaradayım. Güven hastanesi dr erdinç aygenç yapıcak. İnş herşey yolunda gider...Cnm şimdiden geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et bizi. Hangi doktor birde şehir olarak nerdesin
Merhaba ameliyat olmuşsundur herhalde Rabbim şifa versin çabucak iyileşirsin inşallahMerhaba herkese,nihayet dr seçimini yaptım ve ameliyat günüm geldi çattı,hastanedeyim şuan, odaya alınmak için bekliyorum,ameliyatım saat 15:00de... Heyecanlı ve gerginim,aynı zamanda panik atak geçmişim olduğu için... Buarada adetime de 1-2gün var,şişim,inşallah heyecandan ve stresten bugün olmam... Daha önce kınka ameliyatı olmuştum,onun için narkozdan korkmuyorum. Ama ameliyat sonrası beni neler bekliyor, tecrübeli arkadaşlar biraz beni rahatlatabilir mi?
Cnm geçmiş olsun sen hangi doktora oldun şehir olarak birde ücret ne ödedin bende olmayı düşünüyorumMerhaba ameliyat olmuşsundur herhalde Rabbim şifa versin çabucak iyileşirsin inşallah
tecrübelilerden bilgi istemişsin herkesin ameliyatı ve ameliyattan sonra iyileşme süreci farklı tabi ama genel olarak neler yaşayacağını söyleyeyim canım bugün sabaha kadar bolca buz koyman lazım ben narkozdan sonra yataktan nerdeyse hiç kalkmadan sabahladım. Ben hasta olduğumda da sessizce yatarım herkes farklı tepki veriyor tabi.hemşireler sürekli buzu yenilediler sabahtan beri hiç bir şey yememiş olmama rağmen getirilen çorbayı içmek istemedim annem zorladı en son hemşire kızdı toparlanamazsın diyede öyle içtim. Ağrım ne o zaman nede ilerleyen günlerde hiç olmadı çok şükür.Doktorun verdiği antibiyotiği bitirdim ama 3 günden sonra ağrı kesicileri bıraktım.Burnundan kan gelecek o yüzden olabildiğince dik bir şekilde yat bir kaç gün daha bu akıntı azalarak devam edecek .Sakın burun temizliğini aksatma doktorun verdiği burun içini temizleyen su ve yağ yada kremi kullan ki bu kan kuruyup nefes almanı zorlaştırmasın.Dediğim gibi ağrı sızı hiç olmamasına rağmen benim yüzüm ertesi günden itibaren şişmeye ve morarmaya başladı ilk üç dört gün gözlerim tamamen kapanıp kıpkırmızı oldu 4. günden itibaren şişler yukardan aşağı doğru inmeye başladı burnum aşırı şiş olduğu için burun deliklerim kocamandı korkma atel çıkarılınca burun delikleri normalleşiyor .Şunuda söyleyeyim bu morarma herkesde farklı oluyor benimle beraber ameliyat olanların hiçbirinde morluk yoktu.3 gün sonra burun içindeki tamponlar alındı nerdeyse hiç acımadı saniyelik bir şey zaten bundanda korkma yani. 7. günde morluklarım neredeyse hiç kalmamıştı o göz kapaklarımdaki kan nasıl çekildi gitti hayret ettim hafif gözaltımda vardı onuda kapatıcıyla kapattım ve bir ay sonra yok oldu.
çok uzun oldu ama olabileceklere hazırlıklı ol diye yazdım. Benim 4. ayım sağlık sorunum yok elhamdülillah fakat kalın deriliyim ve hala burnum ödemden şiş doktorum 1 yılda ineceğini söylüyor inşallah senin hiç bir sorunun olmadan tez zamanda iyileşirsin
sağol canım ben İzmir'deyim ama doktor ismi söylemiyorum kusura bakma tamamen iyileşmem gerçekleşsin o zaman doktorumla ilgili düşüncelerimi yazacağım ücret herkes için farklıydı yapılacak işleme göre benim 7 bindi fakat birazını sigortam karşıladıCnm geçmiş olsun sen hangi doktora oldun şehir olarak birde ücret ne ödedin bende olmayı düşünüyorum
Tamam cnm çok teşekkür ederim cevabın için.sağol canım ben İzmir'deyim ama doktor ismi söylemiyorum kusura bakma tamamen iyileşmem gerçekleşsin o zaman doktorumla ilgili düşüncelerimi yazacağım ücret herkes için farklıydı yapılacak işleme göre benim 7 bindi fakat birazını sigortam karşıladı
Kızlar çıktım ameliyattan, hatta evdeyim şuan. 2. Günüm bugün ve dün yatana kadar buz kompleksi yapılmasına rağmen aşırı mor ve şişim. Gözlerim küçücük kaldı. Hemşireler gene iyisin, baZılarının gözü kapanıyo dedi. Ağrım oldu benim malesef, ağrı kesici de yazdı antibiyotikle birlikte. Merak ettiğim şey, terramisin ve okyanus suyu yazdı, burnum tamponlu olmasına rağmen bunları uygulayacakmıyım ve nasıl uygulayacağım?Tamam cnm çok teşekkür ederim cevabın için.
Cnm tekrar geçmiş olsun. Bi kaç gün sabret her şey çok güzel olacak inşallah.Kızlar çıktım ameliyattan, hatta evdeyim şuan. 2. Günüm bugün ve dün yatana kadar buz kompleksi yapılmasına rağmen aşırı mor ve şişim. Gözlerim küçücük kaldı. Hemşireler gene iyisin, baZılarının gözü kapanıyo dedi. Ağrım oldu benim malesef, ağrı kesici de yazdı antibiyotikle birlikte. Merak ettiğim şey, terramisin ve okyanus suyu yazdı, burnum tamponlu olmasına rağmen bunları uygulayacakmıyım ve nasıl uygulayacağım?
Çok teşekkür ederim.Cnm tekrar geçmiş olsun. Bi kaç gün sabret her şey çok güzel olacak inşallah.
Ben tamponluykende uyguladım suyu sıkıp kulak çubuğuyla temizle sonrada kremi kulak çubuğuyla hafifçe sür özellikle dikişlereKızlar çıktım ameliyattan, hatta evdeyim şuan. 2. Günüm bugün ve dün yatana kadar buz kompleksi yapılmasına rağmen aşırı mor ve şişim. Gözlerim küçücük kaldı. Hemşireler gene iyisin, baZılarının gözü kapanıyo dedi. Ağrım oldu benim malesef, ağrı kesici de yazdı antibiyotikle birlikte. Merak ettiğim şey, terramisin ve okyanus suyu yazdı, burnum tamponlu olmasına rağmen bunları uygulayacakmıyım ve nasıl uygulayacağım?
Dikişlerden kastınız içte dikiş yok zaten dimi, dıştaki dikişi kastediosunuz? Ben mi yanlış anladım acaba?Ben tamponluykende uyguladım suyu sıkıp kulak çubuğuyla temizle sonrada kremi kulak çubuğuyla hafifçe sür özellikle dikişlere
Benim kapalı ameliyattı dışta dikiş yoktu burun deliklerinin içinde dikiş var illaki canım ordan girip ameliyat yapıyor doktorlar. açıkta olsa kapalıda dışarıdan görünmeyen dikişler olurDikişlerden kastınız içte dikiş yok zaten dimi, dıştaki dikişi kastediosunuz? Ben mi yanlış anladım acaba?
Bugün daha iyiyim cnm teşekürler, şişlerim iniyo. Tek sorun 2gündür uykusuzum. Yarın tamponlar çıkıyor bir de çok mutluyum.panik atak da var bende, uykusuzluk kötü etkiliyo beni. Ama normal sanırım.Cnm selam bugün nasılsın?
Benim açık cnm, açıklarda burnun alt kısmından iç kısma kdr dikişler oluyor.Benim kapalı ameliyattı dışta dikiş yoktu burun deliklerinin içinde dikiş var illaki canım ordan girip ameliyat yapıyor doktorlar. açıkta olsa kapalıda dışarıdan görünmeyen dikişler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?