Taze taze burun ameliyatı bekleyişi

Eklentiler

• E27C8A47-4638-4C97-9C35-4E284F816559.webp
    E27C8A47-4638-4C97-9C35-4E284F816559.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 252
  • IMG_9061.webp
    IMG_9061.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 257
  • IMG_9065.webp
    IMG_9065.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 268
Merhaba, oncelikle burnun hayirli olsun ve gecmis olsun.
benim ilk ve 2. ameliyatimida Erdinc Aygenc yapmisti.Malesef ben pek olumlu konusamayacagim kendisi hakkinda.
Buraya yazmamin nedeni tabiiki herkezin burnu ayni olacak degil ama ben yaptirdigimda 2005 yiliydi Erdinc beyin ozel muayanesine gidip orada para verip, numune hastanesinde ameliyatiniz yapiliyordu. Ameliyattan sonra yuzum cok kotu morarmisti ve annem beni gorunce bayildi, demek yil 2018 de ayni teknik devam ediyor!!!
Burun ameliyatlari simdikine gore cok daha eski tekniklerdi ( kocaman tamponlar burnumda 1 hafta kalmisti ve ardindan dikisler alinmisti) .ameliyattan 2 hafta sonra tamponlar ciktiktan 1 hafta sonra hapsurmamla burnumdan kemik dustu, Erdinc beye gorustugumde tekrar 6 ay sonra ameliyat yapabilecegini ve duzeltecegini soyledi ( gorunuste cok birsey yoktu aslinda, burnum sisti ve oturmamisti bile, sadece endiseliydim) ozaman 20 li yaslarinda -simdiki akli olmayan- gencecik aklimda evet dedim, 2 ameliyata para almadi, ama ameliyat sonrasi burnumun ustune bir parca konumustu ve dikislerde cok kotu yapilmisti. Bu parca ile ilgili kendisine kotu gorunuyor isikta belli oluyor deyince soluk mat fotograf cektir cevabini vermistir bana..
aradan zaman gectigi icin mahkeme vs basvuramiyorum ama yillar gectikce koyduklari parca gittikce belirginlesti, burnumunda oturmasiyle. KBB de iyi olabilir belki ama burun estetigi ameliyati icin lutfen piyasada cok tercih edilen ve bilgi alabileceginiz, size nasil bir burun yapacagini tam olarak anlatan gosteren bildiren , hastalarindan referanslarina bakabileceginiz doktorlara gidin, 2. ameliyati bana bu kadar cabuk tavsiye etmeseydi, veya bana ne yapacagini tam bildirseydi belkide suan 3. ameiyatimi olmak istemeyecektim, yada daha duzgun bir sekilde baska bir doktora 2. ameliyatimi yaptirirdim. Guvenimin kurbani oldum.

Paranizi isin gercekten uzmanina birakin, Arkadasim ve kiz kardesi profosore ameliyat oldular (kapali teknik, dikissiz ve gayette uyguna) ve gercekten cok memnun. hemde nerdeyse ayni fiyata,

ruh ve beden sagliginiz tam olsun ,

Back
X