Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor biliyor musun ya da östrojen değerine mi bakıyorlar onun içinMerhaba ben yeni taze transfer oldum. Yasimin genc olmasi, rahim kalinliginin mudahele edilmeden ideal olmasi ve az yumurtamin olmasi diye biliyorum
Hayırlısı olsun pozitif olsun inşallahMerhaba ben yeni taze transfer oldum. Yasimin genc olmasi, rahim kalinliginin mudahele edilmeden ideal olmasi ve az yumurtamin olmasi diye biliyorum
Kaç yaşındasınSon yumurta takibinde 8 mmdi sanirim emin degilim
Merhaba ben 8 ve üzeri diye biliyorumRahim kalınlığı kaç olması gerekiyor biliyor musun ya da östrojen değerine mi bakıyorlar onun için
Benim 8. Günde 6mm idi umarım yeterli olur ve tabi döllenen yumurta sayısıyla da alakalı taze yapıyorlar diye düşünüyorum senin nasıl oldu opu sonucunSon yumurta takibinde 8 mmdi sanirim emin degilim
Ya umarım o kalınlığa ulaşırımMerhaba ben 8 ve üzeri diye biliyorum
Opu günü ya da transfer öncesinde kan bakmıyorlar mıIslemlere baslamadan once istenen testler disinda bana hicbir test yapılmadı. Yumurta buyutmeden dolayi e2 zaten yukseliyor sonrasinda progesteron verildigi icin o da mecburen yukseldigi icin hic test yapilmasina gerek kalmadi
4 yumurtam vardi 3u ilaca tepki verdi. 2si dollendi 1i iyi 1i orta kalite dendi. Iyi olan 3. Gun verildi yani dün, orta kalite olani 5. Gune goturup donduracaklarini soylediler yarin arayacaklar belli olacak bakalimBenim 8. Günde 6mm idi umarım yeterli olur ve tabi döllenen yumurta sayısıyla da alakalı taze yapıyorlar diye düşünüyorum senin nasıl oldu opu sonucun
Benden hiçbirinde bakilmadi aslinda mantiken dogru yani verdikleri ilaclar belli tekrar bakmalarinin anlami yok taze transferde.Opu günü ya da transfer öncesinde kan bakmıyorlar mı
Ben taze transfer olacaktım ayın başında opu oldum daha sonra Doktor geldi değerlerim biraz yüksek çıkınca yapmadı bir ay rahmin dinlesin dediKızlar opu sürecindeyim taze transfer için doktor nelere bakıp karar veriyor
4 yumurtadan 2sinin döllenmesi güzel bir oran insan umutsuzluğa kapılıyor açıkçası benim de 7 yumurtam var4 yumurtam vardi 3u ilaca tepki verdi. 2si dollendi 1i iyi 1i orta kalite dendi. Iyi olan 3. Gun verildi yani dün, orta kalite olani 5. Gune goturup donduracaklarini soylediler yarin arayacaklar belli olacak bakalim
Toplanan yumurta sayın mı çok çıktıBen taze transfer olacaktım ayın başında opu oldum daha sonra Doktor geldi değerlerim biraz yüksek çıkınca yapmadı bir ay rahmin dinlesin dedi
30 yasindayim amh 0.7Kaç yaşındasın
Tek seferde olur inşallah30 yasindayim amh 0.7
Hayır 7 tane toplandı 4 tanesi döllendi ama Benimkini de zaten Yumurtam kendine çatladığı için Rahim adet döngüsüne girmişti biraz Doktor hatası oldu 3 tane Yumurtam kendinden çatlamıştıToplanan yumurta sayın mı çok çıktı