Taze transfer için gerekli şartlar neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eatn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eatn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
51
3
1
27
Kızlar opu sürecindeyim taze transfer için doktor nelere bakıp karar veriyor

Merhaba ben yeni taze transfer oldum. Yasimin genc olmasi, rahim kalinliginin mudahele edilmeden ideal olmasi ve az yumurtamin olmasi diye biliyorum

Ama yinede taze olmasina opudan sonra karar veriyorlar sanirim yani bana öncesinde soylenmedi

Merhaba ben yeni taze transfer oldum. Yasimin genc olmasi, rahim kalinliginin mudahele edilmeden ideal olmasi ve az yumurtamin olmasi diye biliyorum
Rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor biliyor musun ya da östrojen değerine mi bakıyorlar onun için

Islemlere baslamadan once istenen testler disinda bana hicbir test yapılmadı. Yumurta buyutmeden dolayi e2 zaten yukseliyor sonrasinda progesteron verildigi icin o da mecburen yukseldigi icin hic test yapilmasina gerek kalmadi

Islemlere baslamadan once istenen testler disinda bana hicbir test yapılmadı. Yumurta buyutmeden dolayi e2 zaten yukseliyor sonrasinda progesteron verildigi icin o da mecburen yukseldigi icin hic test yapilmasina gerek kalmadi
Opu günü ya da transfer öncesinde kan bakmıyorlar mı

Benim 8. Günde 6mm idi umarım yeterli olur ve tabi döllenen yumurta sayısıyla da alakalı taze yapıyorlar diye düşünüyorum senin nasıl oldu opu sonucun
4 yumurtam vardi 3u ilaca tepki verdi. 2si dollendi 1i iyi 1i orta kalite dendi. Iyi olan 3. Gun verildi yani dün, orta kalite olani 5. Gune goturup donduracaklarini soylediler yarin arayacaklar belli olacak bakalim

Kızlar opu sürecindeyim taze transfer için doktor nelere bakıp karar veriyor
Ben taze transfer olacaktım ayın başında opu oldum daha sonra Doktor geldi değerlerim biraz yüksek çıkınca yapmadı bir ay rahmin dinlesin dedi

4 yumurtam vardi 3u ilaca tepki verdi. 2si dollendi 1i iyi 1i orta kalite dendi. Iyi olan 3. Gun verildi yani dün, orta kalite olani 5. Gune goturup donduracaklarini soylediler yarin arayacaklar belli olacak bakalim
4 yumurtadan 2sinin döllenmesi güzel bir oran insan umutsuzluğa kapılıyor açıkçası benim de 7 yumurtam var

Toplanan yumurta sayın mı çok çıktı
Hayır 7 tane toplandı 4 tanesi döllendi ama Benimkini de zaten Yumurtam kendine çatladığı için Rahim adet döngüsüne girmişti biraz Doktor hatası oldu 3 tane Yumurtam kendinden çatlamıştı

Back
X