- 27 Mart 2023
- 8
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi familyask00
-
Fazla yumurtanin toplandigi hastalarda genelde dondurma islemi yapiliyor. Rahim vucut bi dinlensin amaç o.. Şahsen bende dondurulmus transferi konusunda daha iyi sonuclar oldugunu düşünüyorum çünkü zaten yumurta buyultme sureci toplama sureci cok yorucu bi süreç beden olarakda beyin olarakda yorucu yani. 2 ay ara verip dinlenmek imkan varsa bi tatile cikmaz biraz spor yapip vucudu ve kafayı hazirlamak daha iyi olur diye düşünüyorumMerhabalar kızlar
Eşimden kaynaklı sebeple tüp bebek tedavisine başladık. Cumartesi toplama işlemi olucak. Doktor bey muane ediyor herşey çok iyi gidiyor diyor ama bi türlü taze transfer mi dondurulmuş mu karar veremedim diyor. Biz taze istiyoruz ama kafamız çok karışık 24 yaşındayım sizce ne yapmam lazım tecrübe olan paylaşabilir mi ?
Hangi merkeze gidiyosunuz ? Bende 14 yıl bekledimBizde 2 yıldır bekliyoruz sabırsızlanıyoruz açıkçasıdoktor bey bu konular hakkında çok konuşmuyor bizde böyle sonuçlar aramaya başladık malaesef
Aslında doktorun karar vermesi lazım sizin durumunuza göre,Karar veremiyorum demesi pek hoşuma gitmedi,hangi merkezdesinizMerhabalar kızlar
Eşimden kaynaklı sebeple tüp bebek tedavisine başladık. Cumartesi toplama işlemi olucak. Doktor bey muane ediyor herşey çok iyi gidiyor diyor ama bi türlü taze transfer mi dondurulmuş mu karar veremedim diyor. Biz taze istiyoruz ama kafamız çok karışık 24 yaşındayım sizce ne yapmam lazım tecrübe olan paylaşabilir mi ?
Sana katılıyorum kuzum benim doktorda onu dedi taze yerine dondurulmuş daha iyi sonuç veriyor benimde 15 yumurtam toplandı ve ağrım çok oldu halada hafiften var ki geçen hafta kontrole gittim yumurta toplamadan sonra kistim olmuş 2 tane onu dökmemiz lazım senin iyi dinlenmen lazım kafayı rahatlatman ve vücdun vitamin alması lazım bu süreçte dedi sonra rahatlıkla transferi yaparız demiştiFazla yumurtanin toplandigi hastalarda genelde dondurma islemi yapiliyor. Rahim vucut bi dinlensin amaç o.. Şahsen bende dondurulmus transferi konusunda daha iyi sonuclar oldugunu düşünüyorum çünkü zaten yumurta buyultme sureci toplama sureci cok yorucu bi süreç beden olarakda beyin olarakda yorucu yani. 2 ay ara verip dinlenmek imkan varsa bi tatile cikmaz biraz spor yapip vucudu ve kafayı hazirlamak daha iyi olur diye düşünüyorum
Rabbim nasip etsin insaAllah sizlerede kimseye aratmasin kurban oldugum RabbimSana katılıyorum kuzum benim doktorda onu dedi taze yerine dondurulmuş daha iyi sonuç veriyor benimde 15 yumurtam toplandı ve ağrım çok oldu halada hafiften var ki geçen hafta kontrole gittim yumurta toplamadan sonra kistim olmuş 2 tane onu dökmemiz lazım senin iyi dinlenmen lazım kafayı rahatlatman ve vücdun vitamin alması lazım bu süreçte dedi sonra rahatlıkla transferi yaparız demişti
Maşallah size dile kolay 14 yıl şuan var mı acabaHangi merkeze gidiyosunuz ? Bende 14 yıl bekledimdile kolay sabirsizliginizi anliyorum ama sabrin sonu selamet... ben hep dondurulmus embriyo transferi oldum cunku 18 yumurtam toplanmisdi. Doktorum dinlenmem gerektigini soyledi iyikide dinlenmisim benim yumurta toplamamdan sonra cok uzun suren agrilarim oldu, 2 haftadan fazla sürdü ...
Evet sonunda tutturduk tüp bebegiMaşallah size dile kolay 14 yıl şuan var mı acaba
Cnm adetini geciktiren iğne lucrin miydi acana hatirliyomusunMerhaba, tüp bebekle 5 aylık hamileyim. Ben de çok acele ediyodum bir an önce olsun diye hem süreç yıpratıcı olduğu için hem de artık anne olmak istediğim için ama öyle olmadı malesef :) İlk denememde taze embriyo transfer edildi ama olumsuz oldu sonucum. Doktor değiştirdim yumurtam olmadığı için sürece en baştan başladık bikaç ay sadece vitamin kullandım, iğneler bitti opu oldum embriyolar donduruldu ben myom ameliyat oldum onun iyileşme süreci geçti başka bir iğneden kaynaklı reglim gecikti :)))) kısacası ben acele etsem de 8 ay süren bir yolculuk sonrası transferim gerçekleşti çok şükür pozitifi gördüm. İlk denememde her şey 1 ay içinde olmuştu ama hayırlısı demekki böyleymiş uzun sürmesi daha iyi, vücut toparlanıyor psikolojiniz toparlanıyor her açıdan daha iyi hissediyosunuz. Demem o ki başa dönsem kesinlikle donmuş tercih ederim
Bende transfer olmadan önce 29 Ağustosta lucrin depot iğneyi vuruldum 10 gün sonra adet oldum. Tam bir ay sonra beni muayeneye çağırdilar 29 Eylül'de. 20 ekimde de transferim olduCnm adetini geciktiren iğne lucrin miydi acana hatirliyomusun
Zoladexti canım benim iğnemCnm adetini geciktiren iğne lucrin miydi acana hatirliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?