- 9 Ocak 2020
- 39
- 28
- 88
- 31
- Konu Sahibi ceylinozturk
-
Ay inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıklaHavuz mantığı aslında elinde yedek olsun veya en kalitelisi seçilsin diye öneriliyor canım, sana kalmış bişey yani. Ben nisan ayında transfer oldum ilkinde 4 yumurtadan 1 döllenmişti, doktorum havuz önerdi ama havuz ücreti ile sıfırdan tüp bebek yapmak aynı ücrete geliyordu. Doktorum da şöyle demişti, eğer negatif olursa sıfırdan başlamak sana psikolojik olarak ağır gelmesin diye havuzu öneriyorum tedaviye küsmem dersen havuza yapmayalım dedi. Ben havuz istemedim dondurulmuş 1 embriyo transfer ettik 3. Gün negatif oldu, 1 eylülde yine 3. Gün embriyosu bu sefer taze transfer oldum sonuç bekliyorum ama bu kez başka merkezdeyim. Özelde misin bilmiyorum ama havuzu genelde özeller öneriyor, ben biraz da elinde fazla embriyo olsun da negatif olursa ikincisinde yine onlara bağımlı ol diye yapıldığını da düşünüyorum bir yandan
O zaman mantıklı canım, elinde en azından yedekte embriyoların olurAy inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıklaevet özelde yaptırıyorum ama benim yaptırdığım hastanede aynı fiyata denk gelmiyor hatta baya bi fark oluyor eğer tamamen baştan başlarsam havuzlama için vereceğim ek ücretin tam 2 katını vermiş olacağım
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinO zaman mantıklı canım, elinde en azından yedekte embriyoların olurilki tutsa da zaten kardeş için hazır olur bence yaptırabilirsin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
merhaba benim de 1 adet 7 hücreli 2 adet de 8 hücreli embriyom var 3. gün toplamda 3 adet. Bize hiç havuz önerilmedi. İlk denemem benim. Bilmiyorum havuz da mantıklı gibi ama .Merhaba hanımlar. Sitede bir sürü konu başlığı okudum bir çok kişi 1-2 embriyoyla havuzlama yapılmadan transfere gitmiş. Haliyle de ya tutmazsa stresi yaşıyor insanlar. Benim 3 embriyom oluştu 2si iyi kalite 1i orta kalite 3.gün donduruldu. 3 embriyom olmasına rağmen doktor havuz yöntemi önerdi bir kere daha opu olacak. Şimdi anlamadığım doktordan doktora merkezden merkeze göre mi değişiyor bu karar yoksa sizler mi karar veriyorsunuz hemen transfer olsun diye? Benim doktorum havuzlama önerdi ama acaba gerek yok muydu bilemedim. Sizin süreçlerinizi merak ettim.
Eğer 3'ü de iyi kaliteyse belki havuza ihtiyaç duymamıştır benim 2si iyi kalite. Ya da belki doktordan doktora değişiyordur bilmiyorum ben de mantığını anlamadım pekmerhaba benim de 1 adet 7 hücreli 2 adet de 8 hücreli embriyom var 3. gün toplamda 3 adet. Bize hiç havuz önerilmedi. İlk denemem benim. Bilmiyorum havuz da mantıklı gibi ama .
Eğer 3'ü de iyi kaliteyse belki havuza ihtiyaç duymamıştır benim 2si iyi kalite. Ya da belki doktordan doktora değişiyordur bilmiyorum ben de mantığını anlamadım pek
Sizin amh kaçtı benim düşük olduğu için belki riske atmak istememiştirDeğil aslında sanıyorum ki 7 hücreli olan orta kalite.
2.94 tü üç sene önce suan bilemiyorum nolduSizin amh kaçtı benim düşük olduğu için belki riske atmak istememiştir
Canım bence senin yumurta sayın vs yeterli olduğu için önermemiş olabilir ben sordum bu tutmazsa eğer nasıl bir tedavi uygulayacaksınız diye daha çok yumurta toplamak hedeflemek isteriz belki havuzlamaya da gidebiliriz demiştş2.94 tü üç sene önce suan bilemiyorum noldu
3 senede çok düşmemiştir diye düşünüyorum benimki 0,50 olduğu için ve zaman da malum tik tak aleyhime işlediği için garantici olmak istemiştir doktorum2.94 tü üç sene önce suan bilemiyorum noldu
evet belki de canım ondan ne biliyim baska doktorlar belli bi sayıya çıkmadan havuz yapıyo falan görüyorum burada da kafam karışıyoCanım bence senin yumurta sayın vs yeterli olduğu için önermemiş olabilir ben sordum bu tutmazsa eğer nasıl bir tedavi uygulayacaksınız diye daha çok yumurta toplamak hedeflemek isteriz belki havuzlamaya da gidebiliriz demiştş
Olsun hiç öyle düşünme toplananlar kaliteli olsun yeterli yoksa 20-30 yumurta bosu bosuna uyarılmış oluyo ilaçla ve olgun cıkmıyor çoğu zaman. Hayırlısı olsun3 senede çok düşmemiştir diye düşünüyorum benimki 0,50 olduğu için ve zaman da malum tik tak aleyhime işlediği için garantici olmak istemiştir doktorum
Teşekkür ederimmm hepimiz içinOlsun hiç öyle düşünme toplananlar kaliteli olsun yeterli yoksa 20-30 yumurta bosu bosuna uyarılmış oluyo ilaçla ve olgun cıkmıyor çoğu zaman. Hayırlısı olsun
Havuz yapmak mı daha maaliyetli yoksa sıfırdan başlamak mı tabi orasını da bilemiyorum insan kafasına takılan herşeyi önceden sormalıymış valla bekleme aşamasında anlıyoruzevet belki de canım ondan ne biliyim baska doktorlar belli bi sayıya çıkmadan havuz yapıyo falan görüyorum burada da kafam karışıyo
cidden öyle havuz yapmanın maliyeti yeni opudan daha düşükmüş ben de onu öğrendim ondan da bi acaba mı dedim her gün araştırcak bişiy buluyoruz kendime ya bravo vallaHavuz yapmak mı daha maaliyetli yoksa sıfırdan başlamak mı tabi orasını da bilemiyorum insan kafasına takılan herşeyi önceden sormalıymış valla bekleme aşamasında anlıyoruz
Mutlaka yaptırın 3 embriyo çok az . Zor süreç opuya kadar olan zaten. Bende 5 yumurta toplandı 4 u döllendi bizde istedik ama yapmadı 3 yumurta sağlıklı devam etti biri 5. Güne sağlıklı gitti transfer oldum. Diğerleri gelişimi iyi devam etmesi dondurulması mutlaka havuz yöntemi yaptırınMerhaba hanımlar. Sitede bir sürü konu başlığı okudum bir çok kişi 1-2 embriyoyla havuzlama yapılmadan transfere gitmiş. Haliyle de ya tutmazsa stresi yaşıyor insanlar. Benim 3 embriyom oluştu 2si iyi kalite 1i orta kalite 3.gün donduruldu. 3 embriyom olmasına rağmen doktor havuz yöntemi önerdi bir kere daha opu olacak. Şimdi anlamadığım doktordan doktora merkezden merkeze göre mi değişiyor bu karar yoksa sizler mi karar veriyorsunuz hemen transfer olsun diye? Benim doktorum havuzlama önerdi ama acaba gerek yok muydu bilemedim. Sizin süreçlerinizi merak ettim.
Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz havuz için ne kadar istediler acabaAy inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıklaevet özelde yaptırıyorum ama benim yaptırdığım hastanede aynı fiyata denk gelmiyor hatta baya bi fark oluyor eğer tamamen baştan başlarsam havuzlama için vereceğim ek ücretin tam 2 katını vermiş olacağım
Karadeniz medicalparkta yaptırıyorum eğer tek opu olsaydı tek seferde 85bin idi. Havuz yapılırsa da opu sayısı kadar 40bin transfer de 50bin. Yani 2 kez opu olacaksam 40-40-50Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz havuz için ne kadar istediler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?