- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy oy yerim ben onu bende varım 9 aydır istiyoruz bizde bakalım 2016 uğurlu gelir inşallah
hepimize hayırlı ugurlu olsun canım 9 gün kaldı adetime bekliyorum heyecanlaOy oy yerim ben onu bende varım 9 aydır istiyoruz bizde bakalım 2016 uğurlu gelir inşallah
Bebiş vardır inşallah canım. neye bağlı olmuyo varmı bi sorunhepimize hayırlı ugurlu olsun canım 9 gün kaldı adetime bekliyorum heyecanla
sorun yok canım bende de eşimde de en son tüplerime de baktırdım açık çıktı ama bakalım bilmiyorum ALLAH'ım bilir zamanı dolmadı sanırsamBebiş vardır inşallah canım. neye bağlı olmuyo varmı bi sorun
ne kadarlık evlisin canım düşüğüne çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sevindirir inş bizi benim 1.5 yıldır olmuyorBende varim kizlar regle 11 gün var daha hiç bir belirti hissetmiyorum.inşallah saglikli sihhatli bebişlerimiz olur çok istiyorum daha önce bir düşüğüm oldu sabirla bekliyorum bubgüzel duygulari bizde tadariz rabbim dualarimizi kabul etsin.
Benimde umudum 2016 ya kaldi bir oğlum var ikinciyi 5 aydi istiyoruz bu ay doktor klomen verdi 24 yumos takipi yapacak doktor bakalim ne olucakbenim gibi heyecanla bekleyen yok mu;???????????
Insallah yeni yila hamis girersinhepimize hayırlı ugurlu olsun canım 9 gün kaldı adetime bekliyorum heyecanla
Evet zamanı gelmemiş demek ki olsun sorun olmasında ama insanın psikolojisi bozuluyosorun yok canım bende de eşimde de en son tüplerime de baktırdım açık çıktı ama bakalım bilmiyorum ALLAH'ım bilir zamanı dolmadı sanırsam
ne kadarlık evlisin canım düşüğüne çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sevindirir inş bizi benim 1.5 yıldır olmuyor
Ahh canim kiyamam sana insallah bir an once hamis olursun bebeyine kavusursunAmin tatlim.3yildir evliyim canim.1 yildir da nasip olmadi evlat sahibi olmak.3 senedir evin icinde sessiz sedasiz yasayip gidiyoruz insan bi ses bir neşe istiyor artik.
Ahh canim kiyamam sana insallah bir an once hamis olursun bebeyine kavusursun![]()
hayırlısıyla olur inş canım ben 6 ay önce 2 ay klomen kullandım ama hamilelik olmadı sonra bıraktım tüplerime bakıttım açık çıktı bu ay da hamilelik olmazsa tekrardan doktora gideceğimBenimde umudum 2016 ya kaldi bir oğlum var ikinciyi 5 aydi istiyoruz bu ay doktor klomen verdi 24 yumos takipi yapacak doktor bakalim ne olucak
bir ara çok takıyordum ama şimdi zaman da çok geçince yine takmaya başladımEvet zamanı gelmemiş demek ki olsun sorun olmasında ama insanın psikolojisi bozuluyo