TAZE UMUTLAR 2016

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
2015 de bitti artık bu ay sonu ne olacak bilemiyorum adet mi olacak bebiş mi ALLAH'IN izniyle bizi bulacak mı bilemiyorum 1.5 seneyi geçti bebek uğraşlarımız için bakalım artık 2016 için hep beraber umutlarımızı tazeleyeceğiz

KASIKLARIM AĞRIYOR KARNIMDA AĞRIYOR GİBİ BELİM ZATEN AĞRIYOR PSİKOLOJİK Mİ ACABA ADETİME DE 9 GÜN KALDI BİLEMEDİM YA

benim gibi heyecanla bekleyen yok mu;???????????

Bebekler-Nasil-Uyutulmali.jpg

Bende varim kizlar regle 11 gün var daha hiç bir belirti hissetmiyorum.inşallah saglikli sihhatli bebişlerimiz olur çok istiyorum daha önce bir düşüğüm oldu sabirla bekliyorum bubgüzel duygulari bizde tadariz rabbim dualarimizi kabul etsin.

Bende varim kizlar regle 11 gün var daha hiç bir belirti hissetmiyorum.inşallah saglikli sihhatli bebişlerimiz olur çok istiyorum daha önce bir düşüğüm oldu sabirla bekliyorum bubgüzel duygulari bizde tadariz rabbim dualarimizi kabul etsin.
ne kadarlık evlisin canım düşüğüne çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sevindirir inş bizi benim 1.5 yıldır olmuyor

ne kadarlık evlisin canım düşüğüne çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sevindirir inş bizi benim 1.5 yıldır olmuyor

Amin tatlim.3yildir evliyim canim.1 yildir da nasip olmadi evlat sahibi olmak.3 senedir evin icinde sessiz sedasiz yasayip gidiyoruz insan bi ses bir neşe istiyor artik.

Amin tatlim.3yildir evliyim canim.1 yildir da nasip olmadi evlat sahibi olmak.3 senedir evin icinde sessiz sedasiz yasayip gidiyoruz insan bi ses bir neşe istiyor artik.
Ahh canim kiyamam sana insallah bir an once hamis olursun bebeyine kavusursun :anneadayı::KK46:

Benimde umudum 2016 ya kaldi bir oğlum var ikinciyi 5 aydi istiyoruz bu ay doktor klomen verdi 24 yumos takipi yapacak doktor bakalim ne olucak
hayırlısıyla olur inş canım ben 6 ay önce 2 ay klomen kullandım ama hamilelik olmadı sonra bıraktım tüplerime bakıttım açık çıktı bu ay da hamilelik olmazsa tekrardan doktora gideceğim

Back
X