TAZE UMUTLAR 2016

hamile kalanlarımızın tek tek isimlerini yazarız inş uğurlu olur 2016 senesi inş RABBİMİZ HAYIRLARLA SEVİNDİRSİN BİZİ AMİN

hayırlısıyla olur inş canım ben 6 ay önce 2 ay klomen kullandım ama hamilelik olmadı sonra bıraktım tüplerime bakıttım açık çıktı bu ay da hamilelik olmazsa tekrardan doktora gideceğim
Insallah tekrar doktora bebeyini gormeye gidersin ben polikistikover olduqumu yeni oyrendim ama adetim duzenli benim doktor klomenle olmazsa once pko icin tedaviye basliyalim dedi ins tedaviye gerek kalmaz bebisim yeni yilda supriz yapar
hamile kalanlarımızın tek tek isimlerini yazarız inş uğurlu olur 2016 senesi inş RABBİMİZ HAYIRLARLA SEVİNDİRSİN BİZİ AMİN
Ay ne guzel olur kocaman bir hamis listesi birde bat listesi yapsan guzel olur benim bat 12 ocak

Insallah tekrar doktora bebeyini gormeye gidersin ben polikistikover olduqumu yeni oyrendim ama adetim duzenli benim doktor klomenle olmazsa once pko icin tedaviye basliyalim dedi ins tedaviye gerek kalmaz bebisim yeni yilda supriz yapar

Ay ne guzel olur kocaman bir hamis listesi birde bat listesi yapsan guzel olur benim bat 12 ocak
AMİN CÜMLEMİZ İÇİN BİRBİRİMİZE DUA EDELİM

kaldı 8 gün hayırlı sağlıklı sıhatli salih saliha akıllı uslu vicdanlı ALLAHÜ TEALANIN sevdiği kullardan nasip eyle evlatlarımızı Yaradan Rabbimiz sen her şeye KADİRSİN bazen dünyalık için çok dua ediyoruz ama evlatlarımız ahiretimizde bizim için çok çok önemli öldüğümde mezarımda Kuranlar okuyan evlatlarımız olsun amin

gece hiçbir şey yokken yatağın içinde midem bulanmaya başladı bir anlam veremedim ama umutlanmak da istemiyorum ya üzülürsem yine diye

kaldı 8 gün hayırlı sağlıklı sıhatli salih saliha akıllı uslu vicdanlı ALLAHÜ TEALANIN sevdiği kullardan nasip eyle evlatlarımızı Yaradan Rabbimiz sen her şeye KADİRSİN bazen dünyalık için çok dua ediyoruz ama evlatlarımız ahiretimizde bizim için çok çok önemli öldüğümde mezarımda Kuranlar okuyan evlatlarımız olsun amin

Amin canım bizde bekliyoruz hayırlısıyla 16 aydır Rabbimm tez vakitte nasip etsin bize inşallah :) bat 2 0cak :))

heyecanla adet gününün geçmesini bekleyenler suskunsunuz

Benim de 20 ay oldu :( hic bir sorun yok. hgs aşılama yapıldı olmadı. bi kimyasal gebelik oldu sadece :( bu ay klomen kullandim baya yaklaşık 5-6 gün kaldı. Rabbim hepimize bu mutluluğu bu ay yaşatsın artik insallah :anneadayı::KK200:

Benim de 20 ay oldu :KK43: hic bir sorun yok. hgs aşılama yapıldı olmadı. bi kimyasal gebelik oldu sadece :KK43: bu ay klomen kullandim baya yaklaşık 5-6 gün kaldı. Rabbim hepimize bu mutluluğu bu ay yaşatsın artik insallah :anneadayı::KK200:
benim de yaklaşık o kadar oldu 6-7 ay önce ben de 2 ay klomen kullandım olmadı rahim filmi çekindim tüplerim açık çıktı sanırım zamanı gelmedi diyorum birbirimize dualar edelim

Bekleyelim bu ayy çook istekliyim test siparişimide verdim clearblue dijitalla yapcam gebelik testimi :)
ben demin çamaşır suyuyla yaptım canım resmen idrarı hepsi köpük oldu öyle olunca hamileymişsin ben şimdi pazartesini bekleyeceğim test için de kan testi için de umutlanmak da istemiyorum çok üzülürüm sonra bilemedim pazartesini bekleyeceğim artk a

ben demin çamaşır suyuyla yaptım canım resmen idrarı hepsi köpük oldu öyle olunca hamileymişsin ben şimdi pazartesini bekleyeceğim test için de kan testi için de umutlanmak da istemiyorum çok üzülürüm sonra bilemedim pazartesini bekleyeceğim artk a

Çook yaptım canım bi ara ilk öğrendiğimde ama bünye meselesi tabi inşallah hamilesindir. Bende önce ovülasyon sonra normal gebelik testleri ile denicem en sona dijitali kullanırım herhalde :)

Çook yaptım canım bi ara ilk öğrendiğimde ama bünye meselesi tabi inşallah hamilesindir. Bende önce ovülasyon sonra normal gebelik testleri ile denicem en sona dijitali kullanırım herhalde :)
TELEFONUMA ADET TAKVİMİ İNDİRMİŞTİM ORADAN YUMURTLAMA GÜNLERİMİ TAKİP ETMİŞTİM YOKSA OVULASYON TESTİ BİR KEZ ALDIRMIŞTIM EŞİME YAPAMADIM BİLMİYORUM CESARETİM DE YOK HEP YAPIYORSUN BİR ŞEY ÇIKMIYOR AMA UMUTLA BEKLEMEYE DEVAM ZAMANI GELMEMİŞTİR AMA GELECEKTİR BİZ DE YAZACAĞIZ HAMİLEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DİYE

Merhabaa kizzlarr.. Biz de 5 ay dir istiyoruz olmuyor her ay umutlaniyorum bendee rabbim yuzumuzu gukdursun insallah

Back
X