Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah tekrar doktora bebeyini gormeye gidersin ben polikistikover olduqumu yeni oyrendim ama adetim duzenli benim doktor klomenle olmazsa once pko icin tedaviye basliyalim dedi ins tedaviye gerek kalmaz bebisim yeni yilda supriz yaparhayırlısıyla olur inş canım ben 6 ay önce 2 ay klomen kullandım ama hamilelik olmadı sonra bıraktım tüplerime bakıttım açık çıktı bu ay da hamilelik olmazsa tekrardan doktora gideceğim
Ay ne guzel olur kocaman bir hamis listesi birde bat listesi yapsan guzel olur benim bat 12 ocakhamile kalanlarımızın tek tek isimlerini yazarız inş uğurlu olur 2016 senesi inş RABBİMİZ HAYIRLARLA SEVİNDİRSİN BİZİ AMİN
AMİN CÜMLEMİZ İÇİN BİRBİRİMİZE DUA EDELİMInsallah tekrar doktora bebeyini gormeye gidersin ben polikistikover olduqumu yeni oyrendim ama adetim duzenli benim doktor klomenle olmazsa once pko icin tedaviye basliyalim dedi ins tedaviye gerek kalmaz bebisim yeni yilda supriz yapar
Ay ne guzel olur kocaman bir hamis listesi birde bat listesi yapsan guzel olur benim bat 12 ocak
kaldı 8 gün hayırlı sağlıklı sıhatli salih saliha akıllı uslu vicdanlı ALLAHÜ TEALANIN sevdiği kullardan nasip eyle evlatlarımızı Yaradan Rabbimiz sen her şeye KADİRSİN bazen dünyalık için çok dua ediyoruz ama evlatlarımız ahiretimizde bizim için çok çok önemli öldüğümde mezarımda Kuranlar okuyan evlatlarımız olsun amin
BENİMDE 31 ARALIK BERABER BEKLEYELİM BAKALIM NELER OLACAKAmin canım bizde bekliyoruz hayırlısıyla 16 aydır Rabbimm tez vakitte nasip etsin bize inşallah :) bat 2 0cak :))
benim de yaklaşık o kadar oldu 6-7 ay önce ben de 2 ay klomen kullandım olmadı rahim filmi çekindim tüplerim açık çıktı sanırım zamanı gelmedi diyorum birbirimize dualar edelimBenim de 20 ay olduhic bir sorun yok. hgs aşılama yapıldı olmadı. bi kimyasal gebelik oldu sadece
bu ay klomen kullandim baya yaklaşık 5-6 gün kaldı. Rabbim hepimize bu mutluluğu bu ay yaşatsın artik insallah
![]()
Bekleyelim bu ayy çook istekliyim test siparişimide verdim clearblue dijitalla yapcam gebelik testimi :)BENİMDE 31 ARALIK BERABER BEKLEYELİM BAKALIM NELER OLACAK
ben demin çamaşır suyuyla yaptım canım resmen idrarı hepsi köpük oldu öyle olunca hamileymişsin ben şimdi pazartesini bekleyeceğim test için de kan testi için de umutlanmak da istemiyorum çok üzülürüm sonra bilemedim pazartesini bekleyeceğim artk aBekleyelim bu ayy çook istekliyim test siparişimide verdim clearblue dijitalla yapcam gebelik testimi :)
RABBİMİZ HAYIRLARLA GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ CANIM LİSTE YAPTIM BEN KONUNUN LİNKİNİ ATAYIM SANA GEL ORAYA DA SENİN İSMİNİ DE YAZAYIM BEKLEYELİM CANIMSon bir hafta kaldıı Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonlandırsın inşallah :) Amin.
ben demin çamaşır suyuyla yaptım canım resmen idrarı hepsi köpük oldu öyle olunca hamileymişsin ben şimdi pazartesini bekleyeceğim test için de kan testi için de umutlanmak da istemiyorum çok üzülürüm sonra bilemedim pazartesini bekleyeceğim artk a
TELEFONUMA ADET TAKVİMİ İNDİRMİŞTİM ORADAN YUMURTLAMA GÜNLERİMİ TAKİP ETMİŞTİM YOKSA OVULASYON TESTİ BİR KEZ ALDIRMIŞTIM EŞİME YAPAMADIM BİLMİYORUM CESARETİM DE YOK HEP YAPIYORSUN BİR ŞEY ÇIKMIYOR AMA UMUTLA BEKLEMEYE DEVAM ZAMANI GELMEMİŞTİR AMA GELECEKTİR BİZ DE YAZACAĞIZ HAMİLEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DİYEÇook yaptım canım bi ara ilk öğrendiğimde ama bünye meselesi tabi inşallah hamilesindir. Bende önce ovülasyon sonra normal gebelik testleri ile denicem en sona dijitali kullanırım herhalde :)