Tazminat davası açmalı mıyım?

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Ben de tazminatla korkutup tedaviye ikna etmek istiyorum. Çok yıprandım

Son düzenleme:
Bence kesinlikle tazminat alın bu sizin hakkınız. Madem sizin ihtiyaçlarınızı karsilamayacakti neden evlenip sizi kandırdı? Ben önceki konularinizi az önce okudum eşiniz escinselmis gibi geliyor bana. Hem bosayin hem rezil edin aklı başına gelsin

Hiç mi birlikte olmadınız? Cinsel tercihleri mi farklı? Boşanma nedeniniz bu mu? Paravan evlilik değilse aldatma vs yoksa 7 aylık evlilikte tazminat istemek garip geldi.
Bu yüzden tazminat istememelisiniz.
paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı

Esiniz daha önceden nasildi, acikcasi cinsel anlamda birliktelik olmuyor diye, soylediginiz tazminat fiyatlari yuksek geldi.

Bence kesinlikle tazminat alın bu sizin hakkınız. Madem sizin ihtiyaçlarınızı karsilamayacakti neden evlenip sizi kandırdı? Ben önceki konularinizi az önce okudum eşiniz escinselmis gibi geliyor bana. Hem bosayin hem rezil edin aklı başına gelsin
rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum

Esiniz daha önceden nasildi, acikcasi cinsel anlamda birliktelik olmuyor diye, soylediginiz tazminat fiyatlari yuksek geldi.
cinsellik değil ben eşime diyorum ki cinsellik olmasa da olur yeterki sen tedavi olmak için çaba göster. Israr ediyorum bazen ağlıyorum sarılmıyor. 1 kere bile öpmemiş sarılmamış el tutmamış. Piskiyatri ilacı kullanmaya başladım

rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum

Sizde anlatın senin oğlun da erkek değil diye. O size iftira atmasını biliyor da siz niye oğlunu insanlara anlatmiyorsunuz annesinin yaptığı gibi?

50 bin 80 bin 100 bin.Yok muu arttirann ??
Naptiniz siz ya? Bosanin gitsin iste.Bu kadari somurmeye girer.
Adamdan koparacaginiz 100 bin lira ruhunuzu mu toparlayacak?
Hayır 50 bine iner o. aylık 10 binden fazla kazanıyor eşim. Ben tazminatsız boşanırsam annesi benim namusuma iftira atacak. daha önce attı. Ben dul kalacağım bir bayan olarak bundan daha kötü bir durum var mı sizce?

Aldatma yok cocuk yok bir yıl dolmamıs cinsel isteksizlik var muhtemelen bu konudada sizi suclayacaktır bence hic ugrasmayın madem ayrılmak istiyorsunuz bir an önce soyadından tek celsede kurtulmaya bakın

Gayet güzel bayanım kendimden iğrenir oldum. Evde tek yaptığı tv izlemek. Ruhum acıyor ağlıyorum tek bir teselli vermiyor gülüyor bana abartıyorsun diyor. Ben dokununca sarılınca ruhuma çok iyi geliyor sana ayıcık alacağım ona sarıl diyor.

Şöyle söyleyeyim madem niyetiniz evlilikte eşinizin cinselliğe bakış açısını ortaya sermek, maddi tazminat miktarını yüksek tutmazdım. Sembolik bir miktar olursa hem kabulü daha kolay olur. Aynı zamanda bunu ispat etmeniz gerekecek.

katılıyorum sende herkese bunları anlatırsın :kahve:
Ben anlatmam içim el vermiyor küçük düşsün diye değil, annesi daha evliliğin 2.ayında "Oğlum çocuk istemiyor akrabalar bu Kız değil miydi (daha önce ilişkiye girmiş) anlamında diye düşünüyorlar. dedi. Çok kötü bir insan ben eminim ki akrabalarıma neler söyleyecek. Namusuma nasıl iftiralar atacak. Tesettürlü bayanım bırakın başka ilişkiyi eşim ilk sevgilimdi.

paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
paravan evlilik nasıl oluyor? formalite icabı ise cinsellik beklentisi niye?

Back
X