Tazminat davası açmalı mıyım?

Şöyle söyleyeyim madem niyetiniz evlilikte eşinizin cinselliğe bakış açısını ortaya sermek, maddi tazminat miktarını yüksek tutmazdım. Sembolik bir miktar olursa hem kabulü daha kolay olur. Aynı zamanda bunu ispat etmeniz gerekecek.
whtshap yazıları doktora gittiğimiz tahlil verileri var. Hatta geçen ses kaydı bile aldım. Eşime Allah aşkına sarıl diyip eşimin bahaneler sürdüğü durumu. Yalnış anlamayın gayet güzel bakımlı bayanım aksine eşim çok bakımsız temizliğe önem vermeyen biri ona rağmen cinsellik sevgi bir dürtüdür istiyorum ama yaşayamıyorum

cinsellik değil ben eşime diyorum ki cinsellik olmasa da olur yeterki sen tedavi olmak için çaba göster. Israr ediyorum bazen ağlıyorum sarılmıyor. 1 kere bile öpmemiş sarılmamış el tutmamış. Piskiyatri ilacı kullanmaya başladım
Canim benim, miktari çok geldi yani okadar miktar kazanamayabilirsin bence.
Sen tabikide manevi tazminat aç ama 100 bin vs cok.
Birkere eşin vermek istemeyebilir o kadar, o mahkeme uzarda uzar sen yipranirsin.

2266392

sizin evlilikte tarih geri sayıyor heralde

Canim benim, miktari çok geldi yani okadar miktar kazanamayabilirsin bence.
Sen tabikide manevi tazminat aç ama 100 bin vs cok.
Birkere eşin vermek istemeyebilir o kadar, o mahkeme uzarda uzar sen yipranirsin.
10 binden fazla maaş kazanıyor evi arabası var. en az 80 bin hakkım. Düğün takılarının da hepsini bankaya kendi hesabına yatırdı.

paravan evlilik eşim neden evlendiğini insanların ne sebeple evlilik yaptığını bilmiyor. Hizmetçi gibi ev işlerini yapıyorum ayrıca mesleğim var çalışıyorum kocalık yapmıyor hiç.
evlenmeden önce gel paravan evlilik yapalım mı dedi size? anlamadım ben sizi. hiç vakit geçirmediniz mi bu adamla. 150 tane konu açmışsınız eşim isteksiz, gay bilmemne diye. e boşanın madem. gelen 80bin mi kurtaracak sizi? ayrıca ocakta 3 konunuz var birinde 6 aylık birinde 5 aylık birinde 4 aylık evlisiniz? bi karar verseniz.

50 bin 80 bin 100 bin.Yok muu arttirann ??
Naptiniz siz ya? Bosanin gitsin iste.Bu kadari somurmeye girer.
Adamdan koparacaginiz 100 bin lira ruhunuzu mu toparlayacak?
aylık 10 binden fazla alan evi arabası olan ve boşanırsan boşan huyum böyle diyen biri var karşımda. daha ikinci ay namusuma iftira atan annesi

10 binden fazla maaş kazanıyor evi arabası var. en az 80 bin hakkım. Düğün takılarının da hepsini bankaya kendi hesabına yatırdı.

O zaman işin rengi degisir. Takilarinizi mutlaka alınn. Zaten hakim dugunde takilan altinlari falan istisnasiz sana verir. Tazminatinizida siz belirleyin, saglam bir avukat tutun.
Hayirlisi olsun hakkinizda. Ne hayallerle evlenip,yuva kurup bu durumu yaşamaniz üzücü tabikide..

Ben anlatmam içim el vermiyor küçük düşsün diye değil, annesi daha evliliğin 2.ayında "Oğlum çocuk istemiyor akrabalar bu Kız değil miydi (daha önce ilişkiye girmiş) anlamında diye düşünüyorlar. dedi. Çok kötü bir insan ben eminim ki akrabalarıma neler söyleyecek. Namusuma nasıl iftiralar atacak. Tesettürlü bayanım bırakın başka ilişkiyi eşim ilk sevgilimdi.
Tamam kolay değil ama evli olduğunuz halde atmış iftirayı zaten hani sabretseniz de bir şeye yaramayacak
ayrıca içinizin elvermeyeceği bir durum değil ki bu iftira atmıyorsunuz olanı söylüyorsunuz :kahve:

evlenmeden önce gel paravan evlilik yapalım mı dedi size? anlamadım ben sizi. hiç vakit geçirmediniz mi bu adamla. 150 tane konu açmışsınız eşim isteksiz, gay bilmemne diye. e boşanın madem. gelen 80bin mi kurtaracak sizi? ayrıca ocakta 3 konunuz var birinde 6 aylık birinde 5 aylık birinde 4 aylık evlisiniz? bi karar verseniz.
paravan evlilik nasıl olur onu öğren önce. Kendini toplumda kanıtlamak için beni kullandı. 80 bin benim tanıdık akrabalarda haklı olduğumu gösterecek. Karşımda çok çirkinleşen ailesi var.

aylık 10 binden fazla alan evi arabası olan ve boşanırsan boşan huyum böyle diyen biri var karşımda. daha ikinci ay namusuma iftira atan annesi
iyide sonuçta parayı size kazanmıyor, keşke evlenmeden daha çok vakit geçirseydiniz. yaşadığınız şey üzücü ama bunun bedelini para ile ödetmek istemeniz bana tuhaf geldi, adam evi arabayı size almadı neticede kazanıyorsa kendi emeği. Siz boşanıp kurtulmaya bakın, duruma göre zaten baktınız iş çirkin boyuta gidiyor çok para almanızda sizi kurtarmaz. siz de çirkinleşin olsun bitsin

paravan evlilik nasıl olur onu öğren önce. Kendini toplumda kanıtlamak için beni kullandı. 80 bin benim tanıdık akrabalarda haklı olduğumu gösterecek. Karşımda çok çirkinleşen ailesi var.
tekrar soruyorum. nikah günü mü tanıştınız siz bu adamla?

Tamam kolay değil ama evli olduğunuz halde atmış iftirayı zaten hani sabretseniz de bir şeye yaramayacak
ayrıca içinizin elvermeyeceği bir durum değil ki bu iftira atmıyorsunuz olanı söylüyorsunuz :kahve:
Allah korkum var diye şimdiye kadar dayandım başkası olsa inanın durmazdı. Dul kalmaktan korktuğum için dayandım. Belki yardıma ihtiyacı vardır dedim doktora götürdüm bin kavgayla geldi kabul etmedi. Bazen kardeş kanka diyor bana. Aşırı sakin diye bu vurdumduymazlığı huyundan sanırım. Ben öpmek isteyince yüzünü çeviriyor iğreniyor sanki. Hani onu geçtim el tutma kavgası yapıyoruz. Daha ailesinin yanına el öpmeye gittim annesi ağzına geleni saydı bana. namusuma bile iftira attı bu kadar terbiyesiz bir aile. Annesine dönüp tek kelime etmedi senin yüzünden annem bana küsmüş dedi. O zaman bile sırf rencide etmeyeyim diye annesine söylemedim

7 ay için bu miktar çok diyenler olmuş. Bu kadının hayalleri, maalesef toplumdaki statüsü, kurduğu düzen ne olacak.
Bence eski konularını okuyun. Kadıncağız aylardır çırpınıyor düzelsin diye adam bununla dalga geçiyor. Doktorun verdiği ilaçları kullanmıyor. Tam rezik ede ede boşanmalık.

tekrar soruyorum. nikah günü mü tanıştınız siz bu adamla?
hayır tabiki ama süreci hızlı tuttuk çok istekliydi evlenmek için cinsel konuları çok yazardı. Tesettürlü bayanım diye çok yaklaşmıyor ama konuşuyor diye düşünüyordum yine soğukluk hissediyordum ama az da olsa samimiyeti vardı

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep etmeyi düşünüyorum. 50 bin 80 bin 100 bin kadar. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok yıprandım

huyuna tükürdünümün. :işsiz:

Back
X