- Konu Sahibi Elifffcikkk
Toplum ne der kaygısı saçmalık işte. Zaten hayata küstüm bir daha bir insana nasıl güveneyim. Eşim huy olarak iyi biri çok sakin hiç karışmaz. Geçen birkaç günlüğüne yurtdışına gitmek istiyorum dedi bana karışma da ne yaparsan yap diyor. ama bu yönü beni hayattan küstürdü
yahu bana karışma da ne yapıyorsan yap diyen adam iyi bir adam olabilir ama iyi bir koca değildir. sana karışmaması ayrı mevzu seni sallamaması apayrı. bu adam seni sallamıyor farkında mısın? ayrıca ille birisi ile evlenmek zorunda mısın da bir daha birine nasıl güveneyim diyorsun? bence önce senin özgüvenini toparlaman için bi psikoloğa görünmen lazım zira o kadar çelişik ve karışık şeyler söylüyorsun ki bu kafayla herhangi bir sağlıklı karar vermen zaten mümkün değil.
bi adama tazminat açayım diyorsun be eşim iyi biri. bi paravan evlilikmiş bana iftira bile attılar ama dul kalamam elalem ne der derken bir yandan çalışıyorum kimseye muhtaç değilim diyorsun. gerçekten sağlıklı bir durumda değilsin ve acilen uzman yardımı almalısın.