Tazminat davası açmalı mıyım?

kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
kimse kimseye bise ispat etmek zorunda degildir. sen mendilini cerceveletip kapının girisine as

kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
İroni dimi bu?
Töbe estağfurullah. Hemcinslerimiz bile bunu diyorsa yandık.
Elimi kesip mendile sürmediğim ne malum

paravan evlilik eşim neden evlendiğini insanların ne sebeple evlilik yaptığını bilmiyor.
[/QUOTE]
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki; ilk eşimle 22 yaşında evlendim, yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha kötülerini, hem cinsel ilişkiye girmek istemiyordu hemde olunca da escinseller gibi yapmak istiyordu zorla filan...yani benim icin kabus gibi günlerdi
Escinsel misin diye sordugumda insan kadınları tanıdıkça öyle olası geliyor filan gibi saçma sapan şeyler söylüyordu, yani öyleydi bana göre...cok zor şeylerdi
Boşandık ama mahkeme 3 yıla yakın sürdü çünkü benden aldığı paralar için tazminat almak istedim sonunda aldığım tazminat 15 bin filandı yani hiç değmedi o kadar mahkemeyi beklemeye keşke baştan anlasmali ayrılsaydım
Şuan 2.evliliğim bebeğim de var bu eşim de beni aldatıyor neyse konu bu değil

İroni dimi bu?
Töbe estağfurullah. Hemcinslerimiz bile bunu diyorsa yandık.
Elimi kesip mendile sürmediğim ne malum

Herşeyi geçtim çarşaf olayı falan vardı eskilerde. Mendil enteresan geldi.
He hiç tasvip etmediğim ve asla onaylamadığım bir durum.
Mendilin üzerinde bekaret kanıdır diye ayrıca bir Dr. onayı falan mı var acaba ?

Hayatını mahvetmiş filan diyen arkadaşlara şoke oluyorum. Ne kadar önemsiyorsunuz evliliği yav imzayı atar evlenirsin mahkemeye gider boşanırsın bitti. İnsan üzülür tabi depresyona girer biraz filan ama tövbe yarabbim kaza değil hastalık değil sen gene aynı sensin. Konu sahibi düğün takılarınızı alın ama tazminat için hem yıpranırsınız hem de öyle canını acıtacak bir miktar vermezler. Ayrıca ailesi çirkefse tazminat aldınız diye mi susacaklar tersine daha da çok konuşup iftira atacaklar. Siz insanlara kulağınızı tıkamayı öğrenemezseniz mahkeme kararı filan size iç huzuru veremez. Hayır tazminatı takıları alıp da yaşadığınız toplumsal çevreyi kafa yapınızı değiştirseniz ne mutlu. Ama benim anladığım siz 80 bini de aldanız beni dul hakimle kabul edecek erkek buldum heyooo mantığıyla başka bit talihsiz evliliğe yelken açacak gibi duruyordunuz. Şu kocadan kurtulun ve elinizdekini avucunuzdakini kendinizi değiştirmek için harcayın böyle yaşanmaz ciddi söylüyorum

Sana nacizane tavsiyem bir an önce boşanman, bu arada kaç yaşındasın,
Anlıyorum hakkını almak istiyorsun tazminat alarak ama hem çalışıyormuşsun hem de ordan gelecek paranın bir hayri olmuyor
1- çalıştığın için, evlilik süresinin azlığı filan çok fazla tazminat alamazsın
2- süreç en az 2-3 yıl ve insan çok çok yıpranıyor mahkeme sonucunu beklerken
3- kv belki oglunun durumunu bildiği için sana o yüzden iftira atmış olabilir
4- daha fazla evli kalarak sağlığından olma zira ben birde ciddi bir hastalık geçirdim o evlilikte ve ömür boyu kullanmak zorunda olduğum kan sulandirci ilacım var,
Yanı Senin SAĞLIĞIN herşeyden önemli
Hem ruhsal hem fiziksel
5- Madem o da boşanmaya razı oturup sessiz sakin anlaşmalı olarak boşanmak en güzeli
Hakkinda hayırlısı olsun kardeşim ❤

Eşinin maaşı çok yüksek olabilir ama 7 aylık bir evliliğe o kadar tazminat çıkmaz. Tahliller vs sende kalsın hepsi delil olarak kullanılabilir mahkeme ort. 1.5 yıl sürer tahminen 25 en fazla 30 tazminat çıkar altınlarını geri alırsın istersen nafaka da alırsın senin maaşının 10 binin üstünde olmadığını varsayıyorum. Mendil falan yazmış bi arkadaş tövbe estf daha neler. Kayınvalidesinin öyle bi lafına cevap veremeyecek bi insan mısın nasıl sessiz kaldın hayret doğrusu. Mahkemenin uzaması gözünü korkutmasın hiçbir duruşmaya gitmeye de bilirsin avukatın gider.

bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir

Siz gerçek misiniz? Sosyal deney falan mı yapıyorsunuz? Bu ne saçmalık? Kime neyi ispatlıyorsunuz? Bu nasıl bir akıl tutulması?

Neyse daha fazla yazmayacağım. Daha yazarsam banlanırım çünkü.

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep etmeyi düşünüyorum. 50 bin 80 bin 100 bin kadar. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok yıprandım
bence kayınvalidene iftira davası açabilirsin...

Aman Allahım. Yani genc kızlarımıza böyle tavsiye verilir mi. Kanamayanlar var o ayrı.. Ama insan sırf cahillerin ağzını kapatmak adına kendini böyle küçük düşürmez. Ne demek çıkartip göstermek. Onlar arsız edepsiz diye aynı kafadan gitmemek lazım.
Dediklerinize aynen katılıyorum ve ekleme olarak
Eşiniz desin o benim namusum diye mendil nedir ya:KK57:

Son düzenleme:
Kusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.

Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
Haklısınız. İhtiyacı olan kadınlara zaten komik rakamlar ödeniyordu. Şimdi iyice çıkmaza girecekler. Belki de geçim korkusuyla mutsuzluğa daha kötüsü şiddete katlanacaklar. Bunu yapmaya hakları yok.
Kızlık bezi saklanıldığını veya hala uygulandığını ilk defa duyuyorum.

Hayır 50 bine iner o. aylık 10 binden fazla kazanıyor eşim. Ben tazminatsız boşanırsam annesi benim namusuma iftira atacak. daha önce attı. Ben dul kalacağım bir bayan olarak bundan daha kötü bir durum var mı sizce?
Kocanız ölürse dul kalıyorsunuz,boşanınca değil.
Siz şimdiden kendinize yaftayı yapıştırmışsınız elalem yapıştırmayıp ne yapsın?
Dik durun biraz yahu.

bence bişey diyemezdi..

Yani pesss..
Baya batırdınız itibarınızı. Bu hiç olmadı.. :olamaz:

İnsan sırf kadın diye onurunu böyle ayaklar altına almaz. Bir de doğru bir şey gibi genç kızlara seslenmişsiniz..

bence bişey diyemezdi..
Neeyy ahahahaha
Kızlık bezi ne yahu :D
Siz kendinize bunu yakıştırıyor musunuz gerçekten?
Siz bir kanlı bezden ibaretsiniz sanırım.. Ya da kendinizi öyle görüyorsunuz.
Bütün namusunuz kanlı bez sanırım.
Ama biz öyle değiliz malesef.
Garip be çağ dışı fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen.
Yıl olmuş 2019,insanoğlu milyar yıldır dünyada hüküm sürüyor dahası insanlar uzaya gidiyor biz burada kanlı bez muhabbeti yapıyoruz.
Arada bakıp bakıp ağlıyor musunuz bari?

Benim de aklıma o geldi.
Mendille bekaret ispatlanıyorsa iyiymiş ya hepimiz bakire oluruz.

Yemek yaparken bir yerimi kesersem aklımda bulunsun. Yanına da evlilik tarihimizi yazarım. Al sana mis gibi delil..
Çünkü en akıllı benim.. :KK45:

Back
X