Tazminat davası açmalı mıyım?

paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
Ooo aç gitsin tazminat davasini. İftira neymiş görsünler. Acıma

]
kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
Bu gerçek mi? Gerçekse çok fena.... Hayatta daha neler duyup öğreneceğim Allah'ım😔😔😔 çok ağır, çok fazla bana bu😔 peki o kanın gerçek kan olduğunu nasıl anlıyorlar? Kan örneği alıp test mı yapıyorlar? Belki de burnun kanadı da sildin, nerden inanacaklar? Ki burnum kanadiginda bile tiksinir kirli mendili atarım. Miden iyi sağlammis gardaş 😥😥

paravan evlilik eşim neden evlendiğini insanların ne sebeple evlilik yaptığını bilmiyor.
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki; ilk eşimle 22 yaşında evlendim, yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta daha kötülerini, hem cinsel ilişkiye girmek istemiyordu hemde olunca da escinseller gibi yapmak istiyordu zorla filan...yani benim icin kabus gibi günlerdi
Escinsel misin diye sordugumda insan kadınları tanıdıkça öyle olası geliyor filan gibi saçma sapan şeyler söylüyordu, yani öyleydi bana göre...cok zor şeylerdi
Boşandık ama mahkeme 3 yıla yakın sürdü çünkü benden aldığı paralar için tazminat almak istedim sonunda aldığım tazminat 15 bin filandı yani hiç değmedi o kadar mahkemeyi beklemeye keşke baştan anlasmali ayrılsaydım
Şuan 2.evliliğim bebeğim de var bu eşim de beni aldatıyor neyse konu bu değil
[/QUOTE]
2.evliliğinizin de kötü olması çok üzücü Allah yardımın olsun

Sana nacizane tavsiyem bir an önce boşanman, bu arada kaç yaşındasın,
Anlıyorum hakkını almak istiyorsun tazminat alarak ama hem çalışıyormuşsun hem de ordan gelecek paranın bir hayri olmuyor
1- çalıştığın için, evlilik süresinin azlığı filan çok fazla tazminat alamazsın
2- süreç en az 2-3 yıl ve insan çok çok yıpranıyor mahkeme sonucunu beklerken
3- kv belki oglunun durumunu bildiği için sana o yüzden iftira atmış olabilir
4- daha fazla evli kalarak sağlığından olma zira ben birde ciddi bir hastalık geçirdim o evlilikte ve ömür boyu kullanmak zorunda olduğum kan sulandirci ilacım var,
Yanı Senin SAĞLIĞIN herşeyden önemli
Hem ruhsal hem fiziksel
5- Madem o da boşanmaya razı oturup sessiz sakin anlaşmalı olarak boşanmak en güzeli
Hakkinda hayırlısı olsun kardeşim ❤
27 yaşındayım eşim 33 yaşında

kayınvalide kız degil demiş peki mendille kızlık bezini gösterseydin bak kızlığım vardi diye. sakliyorum felan..
bence bişey diyemezdi..
genç kızlara sesleniyorum lütfen evlenirken kızlık mendili yanina taşıyın bu iftiralara en iyi cevap verecek kızlık çikan mendildir.
İroni mi bu saka mi?

paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı

tazminat davası açar öte bile giderim , iftira atan adamı attıgına pişman etmeden bırakmayacaksın ,

avukatla görüş ,
mahkemeyi kazandıktan sonra
ite köpeğe yem almak için açtım sana bu davayı layıgın bu de suratına suratına

Bekarken o kadar çok isteyenim vardı ki mesleği iyi kültürlü sakin diye eşimi kabul ettim. Şimdi anlıyorum okumakla adam olunmuyor. Annem ne kadar karşıydı annesini tanıdıktan sonra annesinin tavırlarından dolayı hep şüpheliydi. Biz gençler cahillik ediyoruz anne baba hep haklı çıkıyor

Gayet güzel bayanım kendimden iğrenir oldum. Evde tek yaptığı tv izlemek. Ruhum acıyor ağlıyorum tek bir teselli vermiyor gülüyor bana abartıyorsun diyor. Ben dokununca sarılınca ruhuma çok iyi geliyor sana ayıcık alacağım ona sarıl diyor.

Hak etmiş tazminat davasını da size bulassirsa bilemiyorum;.psikolojisi nasıl ?

Acin tazminat davasini ama bu kadar cikacagini sanmam. En erken 2-3 yilda biter zaten o surecte surekli kanitlar sahitler sunmaniz istenir,usenmezseniz elbette yapin,hak etmis

Kusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.

Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
Neyi kötüye kullanıyor
Birinin kendini toplum önünde aklamak için elalemin adamının veya kadını kullanıp bir köşeye atması
Üstüne iftira yemesi mi kötüye kullanmak

Bu kadın adamın kafasına silah dayayıp kaçırmamış herhalde

Kusura bakmayın sizin gibi yasayı kötüye kullanan kadınlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan kadınları zor durumda burakacak bir kanun tasarısını görüşüyor devlet. Ayrıca rüyanızda görürsünüz o miktarda tazminatı, alacağınız üç beş sene sonunda beş on bin lira.

Bir de kızlık bezi nedir? Biri bana açıklayabilir mi?
saçma sapan yorum işte kaale almayın

ama 3-4 yıl sürmüş 1-2 yıl sonra nasıl boşanma olmadan başkasıyla evlenmiş
Dava sonuçlandıktan 1-2 sene sonra.
Çünkü eşi çok zor ikna etti, malum erkeklere güveni sarsılmıştı :)

süreç gerçekten çok uzun sürmüş.
Maalesef.
Eğer maddi durumunuz iyiyse iyi bir avukat bulun. Yine de yanına bırakmayın derim ama süreç uzadıkça sizi yıpratırsa, anlaşmalı boşanın.
İlahi adalet er geç yerini bulur.

Back
X