Tazminat davası açmalı mıyım?

Maalesef.
Eğer maddi durumunuz iyiyse iyi bir avukat bulun. Yine de yanına bırakmayın derim ama süreç uzadıkça sizi yıpratırsa, anlaşmalı boşanın.
İlahi adalet er geç yerini bulur.
ben şunu düşünüyorum eşime diyeceğim ki ya takıların hepsini ve bir miktar para verirsin ya da manevi tazminat davası açacağım. Daha dün 1 hafta tatile gidebilirsin istediğini yapabilirsin diyor normal mi bilemedim

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep etmeyi düşünüyorum. 50 bin 80 bin 100 bin kadar. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok yıprandım
manevi tazminat da istersiniz tabiki mahkemeden neden olmasın. bence böyle bir davranışta bulunuyorsa kesinlikle hakediyor.

inşallah ama hepsini bankaya koydu hatta ikimiz adına yatıracaktı o kadar safım ki sen kendi adına koy dedim.

Avukat aracılığıyla bankadan aldırmanız lazım.
Böyle bir açıklama var elinizde delil olsun hiç değilse.

ben şunu düşünüyorum eşime diyeceğim ki ya takıların hepsini ve bir miktar para verirsin ya da manevi tazminat davası açacağım. Daha dün 1 hafta tatile gidebilirsin istediğini yapabilirsin diyor normal mi bilemedim
Elbette protokol hazırlayıp tek celsede boşanmanız daha iyi.
Zaten maddi durumu iyi, ayrılmaya gönüllü. Size zorluk çıkarmaz belki.

Elbette protokol hazırlayıp tek celsede boşanmanız daha iyi.
Zaten maddi durumu iyi, ayrılmaya gönüllü. Size zorluk çıkarmaz belki.
evet pislik herif huyum böyle ister kabul et ister boşan diyor o kadar rahat ki. Kendim de mühendisim evde hizmetçi gibi olayım hiçbir kocalık yapmasın sonra huyum böyle desin. bir de anneme sakın ses etme hakaret etse bile desin. Dün dedim ki senin gibiler evlenmiyor sen yalnız kalmayı seviyorsun hayat boyu anneni al yanına yaşa.

evet pislik herif huyum böyle ister kabul et ister boşan diyor o kadar rahat ki. Kendim de mühendisim evde hizmetçi gibi olayım hiçbir kocalık yapmasın sonra huyum böyle desin. bir de anneme sakın ses etme hakaret etse bile desin. Dün dedim ki senin gibiler evlenmiyor sen yalnız kalmayı seviyorsun hayat boyu anneni al yanına yaşa.
Muhtemelen anneyle arasında yanlış bağlanma var.
Evliliğe ailesi zorlamış olabilir bekar, çocuksuz kalmasın diye.
Tek derdi annesini mutlu etmek galiba.

evet annesine çocuksu şekilde bağlı kişilik bozukluğu var. Herkesin annesi var bu adam 33 yaşında annesinden aşırı korkuyor.

Ayrıca bu hali tahminimce annesinin baskısından olmuş çocuklukta büyük ihtimal o yüzden diyorum aman annem birşey duymasın bana kızmasın diyor :kızgın:

Neden adamı tecavüz eder gibi ilişkiye zorluyorsunuz ben buyum demiş siz hala elimi tut sarıl bilmem ne demişsiniz biri beni bu kadar zorla birseyler yaptırmaya kalksa inadına yapmam üstüne bide adamın problemleri var sizin için sevişmemek sorunsa boşanın

Neden adamı tecavüz eder gibi ilişkiye zorluyorsunuz ben buyum demiş siz hala elimi tut sarıl bilmem ne demişsiniz biri beni bu kadar zorla birseyler yaptırmaya kalksa inadına yapmam üstüne bide adamın problemleri var sizin için sevişmemek sorunsa boşanın
sevişmemek sorun olmaz mı sizce? Boşanacaım zaten ama en uygun hakkımı arayacağım hangi şekil onu bulmaya çalışıyorum

sevişmemek sorun olmaz mı sizce? Boşanacaım zaten ama en uygun hakkımı arayacağım hangi şekil onu bulmaya çalışıyorum
Tamam haklı yönlerinız var ama sizin gibi yaşayan çok kadın var kadın olduğu gibi erkekte var iki sene üç sene eşlerinin vajinüs hastalığıyla uğraşanlar var o zaman onlarda eşlerini zorlasınlar ilişkiye yada yedi ay sonra tazminat açıp boşansınlar

Tamam haklı yönlerinız var ama sizin gibi yaşayan çok kadın var kadın olduğu gibi erkekte var iki sene üç sene eşlerinin vajinüs hastalığıyla uğraşanlar var o zaman onlarda eşlerini zorlasınlar ilişkiye yada yedi ay sonra tazminat açıp boşansınlar
ben eşime diyorum ki bsk cinsellik sorun değil en azından sarıl dokun bana onu bile yapmıyor. Geçen gece kabus gördüm Allah aşkına sarılayım dedim ona bile izin vermedi. Eşcinsellik belirtileri var. Sadece cinsellik sorunu olsa neden tazminat açayım. Elle tutulur hiçbirşeyi yok. Onu bırakın canım bile diyemiyor bana

ben eşime diyorum ki bsk cinsellik sorun değil en azından sarıl dokun bana onu bile yapmıyor. Geçen gece kabus gördüm Allah aşkına sarılayım dedim ona bile izin vermedi. Eşcinsellik belirtileri var. Sadece cinsellik sorunu olsa neden tazminat açayım. Elle tutulur hiçbirşeyi yok. Onu bırakın canım bile diyemiyor bana
Siz talep etmeseniz hiç sevişmez misiniz? Sevişme sıklığı nedir? Hiç yanaşmamayı denediniz mi? Cinsellik gerçekten önemli ama insanlar imza atarken eğer daha önce yakınlaşmadıysanız haftada iki kez sevişiriz diye imza atmıyor. Sizin dokunmanıza bile tahammülü yok gibi görünüyor bu durumda farklı şeyler düşünmeniz olası.

Siz talep etmeseniz hiç sevişmez misiniz? Sevişme sıklığı nedir? Hiç yanaşmamayı denediniz mi? Cinsellik gerçekten önemli ama insanlar imza atarken eğer daha önce yakınlaşmadıysanız haftada iki kez sevişiriz diye imza atmıyor. Sizin dokunmanıza bile tahammülü yok gibi görünüyor bu durumda farklı şeyler düşünmeniz olası.
ben talep etmezsem hiç olmuyor. Ben yaklaşmamayı çok denedim 40 gün hiç elim bile değmedi istemedi. Ben de kendimi kötü hissedince sarılıyorum söylüyorum dayanamıyorum

Back
X