Tazminat davası açmalı mıyım?

80-100-200-500-1 milyon isteyebilirsiniz. istemek bedava :)
alamazsınız tabii o ayrı.
amerikan filmlerinde görülüyor öyle şeyler.
Türk kanununda sebepsiz zenginleşme diye birş ey var. kimseye havadan öyle paralar verilmez.
ama uygun bir miktar tazminat talebinize belki mahkeme olumlu bakabilir.

paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
Paravan evlilik mi canım?bu kesinleşti mi şimdi,kabul etti mi?
bayaa uğraştın sen, neler çektin Allah yardımcın olsun, boşanmak için geç bile kaldın,psikolojin bozuldu senin,bunun vebalini nasıl öder eşin olacak adam Allah bilir.
Zaten yeterince yiprandin, tazminat falan çekişmeye lüzum var mı sence? takılarını al,boşan Kurtul miss👌
Yeniden sever sevilirsin,yeniden evlenirsin,yeni hayat psikolojini,ruhunu herşeyini kurtarır, düzeltir emin ol,çalışan kadınsın dik dur, ama çekişmeli boşanmak yaramaz sana bence bir an evvel kurtulmaya bak hayırlı haberlerini bekliyorum...❤️

Paravan evlilik mi canım?bu kesinleşti mi şimdi,kabul etti mi?
bayaa uğraştın sen, neler çektin Allah yardımcın olsun, boşanmak için geç bile kaldın,psikolojin bozuldu senin,bunun vebalini nasıl öder eşin olacak adam Allah bilir.
Zaten yeterince yiprandin, tazminat falan çekişmeye lüzum var mı sence? takılarını al,boşan Kurtul miss👌
Yeniden sever sevilirsin,yeniden evlenirsin,yeni hayat psikolojini,ruhunu herşeyini kurtarır, düzeltir emin ol,çalışan kadınsın dik dur, ama çekişmeli boşanmak yaramaz sana bence bir an evvel kurtulmaya bak hayırlı haberlerini bekliyorum...❤️
Bu yorumlardan sonra baktım ki çekişmeli çok sıkıntılıymış meğer 💆🏻‍♀️ Fikirlerim değişti biraz

Bu yorumlardan sonra baktım ki çekişmeli çok sıkıntılıymış meğer 💆🏻‍♀️ Fikirlerim değişti biraz
En doğru kararı verirsin dilerim canım,bu süreçte ailenden destek al hep yanında olmaları sana moral verir,iyi olur bence.ben inanıyorum ya bir an evvel kurtulup yeni hayatınla ilgili bize güzel haberler vereceksin eminim 😊

canim seni hatırlıyorum. Senin esin bence kendi cinsine ilgi duyuyor. sende paravansin ,kendininde kabul ettiğin gibi. Ac davayı , kaynanana da acarim yerinde olsam

27 yaşındayım eşim 33 yaşında
Daha çok gençsin canım
Dava 2-3 yıl sürse 30 yani hiç boşuna uğraşmaya değmez ne güzel mühendismissin de bosan, olmazsa başka yerde kendine yeni bir hayat kur,
Bu arada annen haklı çıktı dimi bana da öyle olmuştu kimse istememisti basta ama ben cok diretmiştim işte insanın çekecek çilesi olunca başına geliyor 😔

Ben de düğünüm olmadan boşandım. Nişanda takılan bilezik dışında hiçbir şey almadım ondan.
Kendisi de ben yokken komple benim kredi kartımla aldığım eşyaları götürdü.
Tüm bunlara ragmen anlaşmalı boşanmak için uğraştım. Dava da açmadı ben açtım. Ne oldu. 2 yıldır mahkemeyi arşınlıyoruz. Ben iş gereği ve psikolojik açıdan toparlanma adına böyle bir karar aldım. Hayata 0'dan başlamak 1 buçuk yılımı aldı. Ben olsam ne topluma takılırım ne de ailesine. Sadece kendime göre karar veririm. Ama senin yerinde olsam çamur bulaşmadan tatlı tatlı sıvışmaya çalışırım. Ben çok geç anladım çoğu şeyi.
Sen az çok ne olduğun farkındasın
Çok iyi düşün, mutluluklar

Yok illa da hakkimi alicam kendimi ezdirmicem dersen avukatla görüş
Beni aldattığından şüpheleniyorum telefonunun incelenmesini istiyorum filan diyebilirsin, birşey varsa çıkar zaten
senin onun telefonuna bakma şansin var mi
Ama bu seçenek zor, uzun ve zaman alicak mücadele etmen gerekecek

Alabiliyorsan iste adamin elinden bisey gelmese tamm derimde bide yuzsuz ilac kullanmayip bide ben buyum diyor. Madem oyle bisey var insan kendini bilir evlenip senin hayatini mahvetmeseydi zamanini calmasaydi

Ben de düğünüm olmadan boşandım. Nişanda takılan bilezik dışında hiçbir şey almadım ondan.
Kendisi de ben yokken komple benim kredi kartımla aldığım eşyaları götürdü.
Tüm bunlara ragmen anlaşmalı boşanmak için uğraştım. Dava da açmadı ben açtım. Ne oldu. 2 yıldır mahkemeyi arşınlıyoruz. Ben iş gereği ve psikolojik açıdan toparlanma adına böyle bir karar aldım. Hayata 0'dan başlamak 1 buçuk yılımı aldı. Ben olsam ne topluma takılırım ne de ailesine. Sadece kendime göre karar veririm. Ama senin yerinde olsam çamur bulaşmadan tatlı tatlı sıvışmaya çalışırım. Ben çok geç anladım çoğu şeyi.
Sen az çok ne olduğun farkındasın
Çok iyi düşün, mutluluklar
Geçmiş olsun canım bu sebepten mi boşandın sen de. Düğün olmadan nasıl o aşamaya geldin😳

Yok illa da hakkimi alicam kendimi ezdirmicem dersen avukatla görüş
Beni aldattığından şüpheleniyorum telefonunun incelenmesini istiyorum filan diyebilirsin, birşey varsa çıkar zaten
senin onun telefonuna bakma şansin var mi
Ama bu seçenek zor, uzun ve zaman alicak mücadele etmen gerekecek

Telefon şifresini gizlice gördüm kurcaladım hiçbirşey yok cinsellikle ilgili. Yalnız ablasıyla mesajı var ablasına bana bağırıyor geçinemiyoruz demiş tabi sebep belirtmemiş. Ablası da durumu bildiği halde belki karını seversin yazmış ailecek manyak Bunlar sinir hastası oldum

Arabistan? Suriye? Irak? İran?? Hangisi sizin toplum????
Sen nerde yaşıyorsun canım ya. Sevdim evlendim, anlaşamadım boşandım. Bitti. Karşı tarafa belirtirsin sorun yapmazsa görüşmeye devam eder, sorun yaparsa bitirirsin. Arabesk olma bu kadar.
Yaşadıklarını ben de yaşadım, küllerimden de yeniden doğdum. Biraz zaman herşey yoluna girer.

Telefon şifresini gizlice gördüm kurcaladım hiçbirşey yok cinsellikle ilgili. Yalnız ablasıyla mesajı var ablasına bana bağırıyor geçinemiyoruz demiş tabi sebep belirtmemiş. Ablası da durumu bildiği halde belki karını seversin yazmış ailecek manyak Bunlar sinir hastası oldum
Bunu yazdığına göre ablası annesi bu adamın normal olmadığını biliyorlar sanki
Internet geçmişine filan da baktin mi girdiği sitelere filan gerçi böyle adamlar karda yürüyüp izini belli etmez
O zaman hiç som yazdığım konuyu gündeme getirme belki de adam gerçekten iktidarsizdir ve tedavi olmaya da hiç yanaşmıyor 😡

Geçmiş olsun canım bu sebepten mi boşandın sen de. Düğün olmadan nasıl o aşamaya geldin😳
Çok uzun hikaye, önemli olan sonuç. Gay mı bilemem ama anne aşığı olduğundan eminim. İlişkide fazlalık gibiydim son zamanlarda.
İnan mahkeme süreçleri sadece yıpratıyor, paradan daha önemli senin sağlığın. Bol sanş

Nasil belki seversin ya ne dmek yani cok sacma bu abla bnce kardesinin ne mal oldugunu biliyo seversin evlen duzelirsin diye
Senin basini yakmislar

Bunu yazdığına göre ablası annesi bu adamın normal olmadığını biliyorlar sanki
Internet geçmişine filan da baktin mi girdiği sitelere filan gerçi böyle adamlar karda yürüyüp izini belli etmez
O zaman hiç som yazdığım konuyu gündeme getirme belki de adam gerçekten iktidarsizdir ve tedavi olmaya da hiç yanaşmıyor 😡
Aynen canım iktidarsızlık ve normal görüyor. Daha düğün olmadan şakın hamile kalma diye çok söylüyordu bana ilk 1 yıl için. Ne olur ne Olmaz diye. Kendisi de sorun çıkacağını tahmin ediyordu 💆🏻‍♀️

Adam evlilikteki en temel ihtiyaci gidermiyor siz buna adamdan para koparmak mi diyorsunuz! Pes!!

Tedavi icin ugrasiyor.Bunlar olurken binbir iftiraya ugruyor ama hala ugrasiyor.Tedavi olmazsa da bosanir tazminat alayim diyor konu sahibi.Ayni kapiya cikiyor.Fark goremiyorum ben.

Back
X