Tazminat davası açmalı mıyım?

Çok uzun hikaye, önemli olan sonuç. Gay mı bilemem ama anne aşığı olduğundan eminim. İlişkide fazlalık gibiydim son zamanlarda.
İnan mahkeme süreçleri sadece yıpratıyor, paradan daha önemli senin sağlığın. Bol sanş
Benim ki de öyle anne aşığı. Annesine çocuksu bağlı kişilik bozukluğu var ben öyle farkettim. Ne kadar süre evli kaldın canım tazminat ne kadar aldın

Aynen canım iktidarsızlık ve normal görüyor. Daha düğün olmadan şakın hamile kalma diye çok söylüyordu bana ilk 1 yıl için. Ne olur ne Olmaz diye. Kendisi de sorun çıkacağını tahmin ediyordu 💆🏻‍♀️
O neymiş ya nasıl hamile kalıcam kadının yanına yaklaşmıyorsun

Ben sana inanmiyorum sen fake sin milleti .trolluosun milleti issiz incisozlukte takilan embesilin tekisin elifcikk yeter artik ramazan gununde yapma

Benim ki de öyle anne aşığı. Annesine çocuksu bağlı kişilik bozukluğu var ben öyle farkettim. Ne kadar süre evli kaldın canım tazminat ne kadar aldın
6, 7 ay evli kaldım, tazminat almadım istemiyorum. Ben şartlar gereği biraz uzattım. Ailecek sürünmeyi ve rezil olmayı haketmişlerdi. Mahkemede de rezil oldular. Bana yetti. Şuan kendi hayatıma bakıyorum.
Boşanınca 300 günlük süre var kadının tekrar evlenmesi için aklında bulunsun

süreci nasıldı aynı durum mu yaşadı. Forumda üye ise süreç ile ilgili bilgi alabilir miyim kendisinden

hemen hemen aynı burda ki adam eşcinsel yada aseksüel falan değildi günah diye kadınla birlikte olmuyordu ... düğün takılarınıda isteyerek satıp kaynanayı ameliyat ettirmişti ama kadın yine de takıları da ödetti ... malesef buraya üyemi bilmiyorum şuan yurt dışında görüşmüyoruz da

Daha hala bu elifcik denen sahsi dinlemeyin yemin ederim erkek bu troll bukadar saf olmayin eminim bunlari yazarken kahkaha atiyordur

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep etmeyi düşünüyorum. 50 bin 80 bin 100 bin kadar. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok yıprandım
Mune Mune fake mi acaba?
Ocak ta 6 aylık evliyim demişsin. Mayısta 7 aylık diyorsun. Açtın üyelik bari azıcık sahne akışın olsun. Neyse bence git ders çalış biraz.

Mune Mune fake mi acaba?
Ocak ta 6 aylık evliyim demişsin. Mayısta 7 aylık diyorsun. Açtın üyelik bari azıcık sahne akışın olsun. Neyse bence git ders çalış biraz.
Fake değil kuzum biz uzun zamandır konuşuyoruz bu konuyu. Sadece tanıdık birileri okuyunca anlamasın kimliğini diye farklı aylar yazmış. Ben fake olmadığına eminim

6, 7 ay evli kaldım, tazminat almadım istemiyorum. Ben şartlar gereği biraz uzattım. Ailecek sürünmeyi ve rezil olmayı haketmişlerdi. Mahkemede de rezil oldular. Bana yetti. Şuan kendi hayatıma bakıyorum.
Boşanınca 300 günlük süre var kadının tekrar evlenmesi için aklında bulunsun
3 ay diye okudum ben hamile ise 300 gün

Bence birak simdi cekismeli bosanmayi nafakayi falan. Aklini kullanip senin bu durumlari kanitlaman lazim.

Cok iyi arastir golge gibi ensesinde ol. Eger cinsel tercihinin farkli oldugunu kanitlarsan iste ozaman istediklerini vermezse cevresine ve herkese rezil edecegini soyleyip anlasmali bosanmaya razi edip istedigini alirsin. Belki icin ozaman bir nebze sogur.

Tazminata laf soyleyenler olmus. Pardon da bir yuva kolay mi kuruluyor? Hem maddi hem manevi acidan?

Insanlar bir omru birlikte gecirmek , bir aile olabilmek icin evleniyorlar. Cinsellik evliligin harcidir.

Kimsenin kendi durumunu bile bile bir kizin gelecegiyle, hayalleriyle oynamaya hakki yok.

Insanlarin cinsel tercihine karismam, kinamam. ister homoseksuel olsun, ister biseksuel. Ancak bunu gizlemek icin bir baskasinin hayalleri ile oynamasina da saygi duyamam. En agir sekilde bedelini odemeli ki bir daha baska bir kadinin canini yakmaya cesaret edemesin.

ben talep etmezsem hiç olmuyor. Ben yaklaşmamayı çok denedim 40 gün hiç elim bile değmedi istemedi. Ben de kendimi kötü hissedince sarılıyorum söylüyorum dayanamıyorum
Şöyle adamın nesine , neden sarılırsınız anlamam.Annesi o çirkin iftirayı attığı gün eşiniz denen insan sizi savunmayıp sustuğunda bitirmeliymişsiniz bu işi.Siz hırs için uzatıyorsunuz bu meseleyi.Delilleri toplayın , gidin bir avukata.

buna tazminat alamazsınız.

ortada bir suç olması lazım. aldatma vs olsa, ne bileyim türlü kötü şeyler olsa olur da, cinsel istek azlığına tazminat almak bu ülkede pek mümkün deil bence.

Mune Mune fake mi acaba?
Fake değil kuzum biz uzun zamandır konuşuyoruz bu konuyu. Sadece tanıdık birileri okuyunca anlamasın kimliğini diye farklı aylar yazmış. Ben fake olmadığına eminim
Canlar daha önce üye hakkında rapor yapanlar olmuştu, onun üzerine yönetimle irtibata geçmesi için üyeliği askıya almıştık, iletişim bilgileri mevcut, bazı üyeler kim oldukları deşifre olmasın diye yaşadıklarını net aktarmayabiliyor, aksi ispat edilene kadar tüm üyeleri gerçek kabul ediyoruz.

Back
X