Tazminat davası açmalı mıyım?

Canlar daha önce üye hakkında rapor yapanlar olmuştu, onun üzerine yönetimle irtibata geçmesi için üyeliği askıya almıştık, iletişim bilgileri mevcut, bazı üyeler kim oldukları deşifre olmasın diye yaşadıklarını net aktarmayabiliyor, aksi ispat edilene kadar tüm üyeleri gerçek kabul ediyoruz.
Şaka mı yapıyorsunuz daha da yazmıyorum işim gücüm yok sizi kandırayım

Ya ben dertleşmek için buraya yazıyorum ve özelden de konuştuğum hala da görüştüğüm benim gibi çok bayan çıktı durum bu yani yazmasam da olur 💆🏻‍♀️

Ya ben dertleşmek için buraya yazıyorum ve özelden de konuştuğum hala da görüştüğüm benim gibi çok bayan çıktı durum bu yani yazmasam da olur 💆🏻‍♀️
Ya eşinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz iyi yönleriyle mutlu olacaksınız yada boşanacaksınız bunun orta yolu yok ki arkadaşların dediği gibi bu yüzden tazminat alman zor ama ev araba evlendikten sonra alındıysa ortaksın diyorlar ayrıca takılar da kadının hayırlısı olsun senin için

Ya eşinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz iyi yönleriyle mutlu olacaksınız yada boşanacaksınız bunun orta yolu yok ki arkadaşların dediği gibi bu yüzden tazminat alman zor ama ev araba evlendikten sonra alındıysa ortaksın diyorlar ayrıca takılar da kadının hayırlısı olsun senin için
Bu durumu yaşayan eşi düzelen de hiç yok kaç kişiyle konuştum evet boşananlar da çekişmeli tavsiye etmiyor. Hem evlenmeden önce durumlarını anlatmıyorlar hem de anlaşmalı boşanma💆🏻‍♀️

Bu durumu yaşayan eşi düzelen de hiç yok kaç kişiyle konuştum evet boşananlar da çekişmeli tavsiye etmiyor. Hem evlenmeden önce durumlarını anlatmıyorlar hem de anlaşmalı boşanma💆🏻‍♀️
İyide adam kendisinde anormallik görmüyor ki gerek huy karakter olsun gerek sağlık açısından olsun böyle erkekler çok evet düzelme olmaz sizinki anlaşmalı olmaz bildiğim kadarıyla bir sene olmamış daha evleneli

Sen nerde yaşıyorsun canım ya. Sevdim evlendim, anlaşamadım boşandım. Bitti. Karşı tarafa belirtirsin sorun yapmazsa görüşmeye devam eder, sorun yaparsa bitirirsin. Arabesk olma bu kadar.
Yaşadıklarını ben de yaşadım, küllerimden de yeniden doğdum. Biraz zaman herşey yoluna girer.
Bu yanlış oldu heralde?

Dün eşime dedim ki takıların ikimizin üzerine kayıt yaptıralım bankada. Durup dururken nerden çıktı diye tartıştı küstü bir de. Herkes böyle yapıyor dedim "ben yapmıyorum" dedi. Ben senin ne planın olduğunu anladım dedi . Ya sabır

Dün eşime dedim ki takıların ikimizin üzerine kayıt yaptıralım bankada. Durup dururken nerden çıktı diye tartıştı küstü bir de. Herkes böyle yapıyor dedim "ben yapmıyorum" dedi. Ben senin ne planın olduğunu anladım dedi . Ya sabır
Boşanmak istiyorum diye neden demiyorsun

I
ozaman takıları hiç vermez. Ben başka bir avukatla daha konuşayım takılar için ne yapılır diye. Çekişeli boşanmayı kimse tavsiye etmiyor bari takıları alsam yeter

Uzun zamandır takip ediyorum sizi. Şu adamdan kurtuldugunuz gün ben oynayacagım . Başarılar diliyorum. En kısa zamanda inşallah olur

ozaman takıları hiç vermez. Ben başka bir avukatla daha konuşayım takılar için ne yapılır diye. Çekişeli boşanmayı kimse tavsiye etmiyor bari takıları alsam yeter
Dün esra erolda yedi aylık evli kadın evden kaçmış başkasıyla bir seneyi doldurmadığı için anlaşmalı boşanamazsınız diyordu ortak hesap oluncada alamazsın ki mahkeme kararıyla alacaksın zaten

Dün esra erolda yedi aylık evli kadın evden kaçmış başkasıyla bir seneyi doldurmadığı için anlaşmalı boşanamazsınız diyordu ortak hesap oluncada alamazsın ki mahkeme kararıyla alacaksın zaten
aynen canım yarısını vermek isteyecek büyük ihtimalle ben kabul etmeyeceğim. Mahkeme kararıyla artık.

Back
X