Tazminat davası açmalı mıyım?

Bence kesinlikle tazminat alın bu sizin hakkınız. Madem sizin ihtiyaçlarınızı karsilamayacakti neden evlenip sizi kandırdı? Ben önceki konularinizi az önce okudum eşiniz escinselmis gibi geliyor bana. Hem bosayin hem rezil edin aklı başına gelsin
Boşanıyorum davamı da açtım

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Boşanma davası açarken manevi tazminat talep etmeyi düşünüyorum. 50 bin 80 bin 100 bin kadar. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok yıprandım
Yok artık 10 bin anca alırsın oda alabilirsen tbi sen istediğin kadar 50 80 100 bin aç

Bence alin çnku bu onun kusuru. Kimse evliligi boşanmak icin yapmiyor. Hayal kirikligı ve sizin yasadiginiz psikolojik sürec daha önemli eminim cok zor surecler yasamissinizdir.
Yaptigi seyin hata oldugunu bilmeli. Madem iliski yasamayacak neden evlendi ???
Nikah iptalini de araştirin derim

paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
Elifim konularını takip ediyorum Rabbim zorunu kolaylaştırsın. İşin içinde oğullarını korumak adına!!! Başka birinin evladının yani senin canını yüreğini gururunu yokan bi eş ve ailesi var. Neticede tazminat tabiki senin ruhunun kalbinin yıpranmışlığını senin namusuna sana atılan iftiraları kırıaln kalbini gururnun eşinin senin ardında durmamasını asla getiremeyecek. Fakat yinede o tazminat senin hakkın kanunen.. Karar senin en doğru kararı yüreğin verecektir. Allah zorunu kolaylaştırsın ve bi an önce bu eş ve ailesinden kurtulup iyileşip yeniden bi hayat kurup çokk mutlu olmanı dilerim. Herşey gönlünce olsun ❤❤❤

Back
X