- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elifffcikkk
O tazminatlar kişinin gelir durumuna göre veriliyor. Şeyma Subaşı'nın durumu gibi bir beklentiniz olmasın yani. Tabi eşiniz Acun Ilıcalı kadar zengin değilse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı insanların parası canından tatlıdır. Ben sırf tazminat ödememek, malları paylaşmamak için boşanmayan insan biliyorum. Yani böylelerinin parasını alıp canını acıtacaksın, belki canının yandığını bilmek içini soğutur.Para alınca içi soğur mu insanın?
Yerken soğur benim içimPara alınca içi soğur mu insanın?
Yerken soğur benim içim
Bazı insanların parası canından tatlıdır. Ben sırf tazminat ödememek, malları paylaşmamak için boşanmayan insan biliyorum. Yani böylelerinin parasını alıp canını acıtacaksın, belki canının yandığını bilmek içini soğutur.
İnşallah canım atlatayım da bu durumuElifim konularını takip ediyorum Rabbim zorunu kolaylaştırsın. İşin içinde oğullarını korumak adına!!! Başka birinin evladının yani senin canını yüreğini gururunu yokan bi eş ve ailesi var. Neticede tazminat tabiki senin ruhunun kalbinin yıpranmışlığını senin namusuna sana atılan iftiraları kırıaln kalbini gururnun eşinin senin ardında durmamasını asla getiremeyecek. Fakat yinede o tazminat senin hakkın kanunen.. Karar senin en doğru kararı yüreğin verecektir. Allah zorunu kolaylaştırsın ve bi an önce bu eş ve ailesinden kurtulup iyileşip yeniden bi hayat kurup çokk mutlu olmanı dilerim. Herşey gönlünce olsun ❤❤❤
Davamı açtım canım biraz uzun sürecekElifcim naptın boşadın mı?
ailenizin arkanızda olması çok iyi hakkınızda hayırlısı olsunEvet ailem geç bile kaldın 8 ay diyorlar
Doktor raporları var yatak odası konusu olduğu için gören yok tabi ama ses kaydı almıştım. Ses kaydında El tut sarıl diye ısrar ediyorum dokunmuyor bahaneler söylüyorBence tazminat talep edebilirsiniz ama ispat önemli. Doktora gidildiyse tedavi evrakları. ayrı uyuduğunuzu bilen gören varsa onun tanıklığı.
Doktor raporları var yatak odası konusu olduğu için gören yok tabi ama ses kaydı almıştım. Ses kaydında El tut sarıl diye ısrar ediyorum dokunmuyor bahaneler söylüyor
Yargıtay’ın bu konuda farklı kararları var. Evin özel alan olmadığına yönelik ve bu durumu başka şekilde ispat etmesi çok zorBildiğim kadarıyla kişiden habersiz ses kaydı yapmak ayrı suç. Kaş yapayım derken göz çıkarma dikkat et.
Düğün oldu pat diye değiştiCinsel intiyacı gidermemekten açabilirsiniz ? Evlenmeden önce anlamadınız mı?Yakınlaşma vs olmadı mi?
Bosanmadın mı elıfDüğün oldu pat diye değişti
Yok canım yeni çekişmeli davalar açıldı dahaBosanmadın mı elıf
Evlilikte hakim delil olarak isteyebiliyor ozellikle ispatlanamayan durumlarda. Mobbinde de... bazi istisnai durumlarda olabiliyor.Bildiğim kadarıyla kişiden habersiz ses kaydı yapmak ayrı suç. Kaş yapayım derken göz çıkarma dikkat et.