Tazminat davası açmalı mıyım?

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Ben de tazminatla korkutup tedaviye ikna etmek istiyorum. Çok yıprandım
konu ne ara tazminata geldi :D e adam zaten resti çekmiş sırf paradan korkusuna sizinle sevişecekse bunu kabul edecekmisiniz? yoksa sadece amacınız boşanıp parayı alıp keyfinize bakmak mı. nerden baksanız çelişki ve saçma geldi konu

cinsellik değil ben eşime diyorum ki cinsellik olmasa da olur yeterki sen tedavi olmak için çaba göster. Israr ediyorum bazen ağlıyorum sarılmıyor. 1 kere bile öpmemiş sarılmamış el tutmamış. Piskiyatri ilacı kullanmaya başladım
Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda afiyetli hayırlı kapılar açsın. Nacizane tavsiyem tedaviye ikna olmuyorsa yol yakınken ayrılın. Tek taraflı bir mücadele insanı tüketmekten başka bir işe yaramıyor. Çok zor süreçler ama üstesinden gelinemeyecek kadar değil. Bide şu var, erkeklerin bir çoğunda eşlerini kaybetme korkuları olmadığı için çabalama gayretinde pek bulunmuyorlar. Ne zamanki kadın ciddi manada gidiyor, o zaman dank ediyor. Mücadele etmeye başlıyor.

(Yorum yazdıktan sonra çok eski konu olduğunu farkettim😂)

Selam bayanlar, önceki konularımı bilenler bilir. 7 aylık evliyim eşim cinsel açıdan çok soğuk isteksiz hatta onu geçtim ısrar ediyorum sarılmıyor el bile tutmuyor temas sevmiyorum diyor. Doktora gittik ilaçları da kullanmıyor. Boşanacağım tedavi ol diyorum huyum böyle sen bilirsin diyor. Ben de tazminatla korkutup tedaviye ikna etmek istiyorum. Çok yıprandım
Eşinizin huyum böyle sen bilirsin demesi tamamen bencillik.Cinsellik omadan evliliğin bir manası yok .Ev arkadaşlığı olur o.Bence yalnızca kendini düşünen ,empati yapamayan biri için ömrünüzü boşa harcamayın.

Hayır 50 bine iner o. aylık 10 binden fazla kazanıyor eşim. Ben tazminatsız boşanırsam annesi benim namusuma iftira atacak. daha önce attı. Ben dul kalacağım bir bayan olarak bundan daha kötü bir durum var mı sizce?
Allah Allah. Son cümleyi okuyana dek sorun yoktu ama son cümlede buz gibi antipatik geldiniz bana

Eşiniz sizinle birlikteliğe yanaşmadığı için tam kusurlu, az bir miktar olsa da tazminat hakkınız olur. Tek celsede boşayın gitsin. Tedavi olsa ne olacak? Paravan evlilikten çocukmu yapacaksın? Ne kadar sağlıklı bir ortamda büyüyecek o çocuk. Ser tedavi olmasına değil, boşanmaya odaklan. İnşallah seni seven insanlar çıkar karşına.

Back
X