- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Görücü usulü oldu 8 ay nişanlı kaldıkBir sene dolmadı? Resmi evlilikten önce nekadar beraberlik vardı.
Yazık. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama bu durumda inşallah hakkınızı alırsınız
15 günlükken başlamıştıBunlarin hepsi 12 aydan daha kisa surede.mi oldu
Görücü usulü oldu 8 ay nişanlı kaldık
Tazminat falan alirsiniz da sunu merak ettim tum evliliklerin basinda alisma sureci ve sikinti olur. Ancak sizinki biraz garip. Oncesinde hic flort etmediniz mi15 günlükken başlamıştı
İnşallah şu dava olsun bitsin rahatlayacağım ama kafam çok dolu ne olacak nasıl olacak diye henüz 21 yaşındayımKısmet. İlk boşanan sen değilsin bugünler de geçer
Biz çok iyi anlaşıyorduk ama ailesinin kıskançlığı ve fesatlığı devreye girdi eşim sürekli beni tutardı kudurdu kv de hasta ama hastalık hastası herşeyi hastalığı ile halleden oğlunu yine doldurmuş ve tartışma hararetlendi ben annemin yanındaydım kendisi evimize gitmişti tel de tartıştık telefonu yüzüme kapadı ve hattımı kapattırdı bir daha da eve almadı o kadar aradım kendini sonra bende pes ettim. Eve gelirse ya o ölür ya ben demiş neden ayrılıyorsunuz diye sorunca amcaları falan ailemi kabullenmiyor bacılarımla aracı bozmak istiyor istemediğim kıyafetleri giyiyor demiş herkes kendine kızmış ve onlarda beni haklı buluyorlarTazminat falan alirsiniz da sunu merak ettim tum evliliklerin basinda alisma sureci ve sikinti olur. Ancak sizinki biraz garip. Oncesinde hic flort etmediniz mi
1 sene bile olmadı yaa nasıl insanlarmış eşim tekrar barışmak istediğinde annesi hastanelik olmuş almayacaksın onu br daha demişEvliliğin ilk 3 yılı en cok bosanmanin oldugu zaman mis. Hakkinda hayırlısı olsun canim
Sy kari koca arasina kaynana girmese şaşarım. Allah ıslah etsin gerçekten. Insanı darmaduman ediyorlar1 sene bile olmadı yaa nasıl insanlarmış eşim tekrar barışmak istediğinde annesi hastanelik olmuş almayacaksın onu br daha demiş
Kayinvalidenize kina gonderin. Eger bir yuvayi yiktiysa umarim burda ve öbür tarafta atesi bol olurBiz çok iyi anlaşıyorduk ama ailesinin kıskançlığı ve fesatlığı devreye girdi eşim sürekli beni tutardı kudurdu kv de hasta ama hastalık hastası herşeyi hastalığı ile halleden oğlunu yine doldurmuş ve tartışma hararetlendi ben annemin yanındaydım kendisi evimize gitmişti tel de tartıştık telefonu yüzüme kapadı ve hattımı kapattırdı bir daha da eve almadı o kadar aradım kendini sonra bende pes ettim. Eve gelirse ya o ölür ya ben demiş neden ayrılıyorsunuz diye sorunca amcaları falan ailemi kabullenmiyor bacılarımla aracı bozmak istiyor istemediğim kıyafetleri giyiyor demiş herkes kendine kızmış ve onlarda beni haklı buluyorlar
Hemde nasıl karşı cevap olarak ne yazacaklar dilekçeye çok merak ediyorumSy kari koca arasina kaynana girmese şaşarım. Allah ıslah etsin gerçekten. Insanı darmaduman ediyorlar
Onlar kınası çoktan yakmıştır biz kulun yuvasını bozmaya kıyamıyoruz kadın evladının yuvasını güle güle yıkıyor bu dünya da görmeyi çok isterim çektikleriniKayinvalidenize kina gonderin. Eger bir yuvayi yiktiysa umarim burda ve öbür tarafta atesi bol olur
Umarım hakettiğini alırsın canım. Sikma canınıHemde nasıl karşı cevap olarak ne yazacaklar dilekçeye çok merak ediyorum
En büyük darbeyi ben davayı kazanırsam alırlar çünkü aşırı paracılar eşim bana hiç para vermezdi al şunu ben işe gidince ne olur ne olmaz şu da evde kalsın demezdi davayı da param yok ben açamam demiş şuan avukat parasını nereden bulacak acaba bir de memur olacak devletimizi koruyacakUmarım hakettiğini alırsın canım. Sikma canını
allah yardimcin olsun canım1 sene bile olmadı yaa nasıl insanlarmış eşim tekrar barışmak istediğinde annesi hastanelik olmuş almayacaksın onu br daha demiş
Ay polis mi bide allah onu bildigi gibi yapsınEn büyük darbeyi ben davayı kazanırsam alırlar çünkü aşırı paracılar eşim bana hiç para vermezdi al şunu ben işe gidince ne olur ne olmaz şu da evde kalsın demezdi davayı da param yok ben açamam demiş şuan avukat parasını nereden bulacak acaba bir de memur olacak devletimizi koruyacak
Memurluğuna bisey diyemem ama epey pintiymiss. Bosver canim insallah kazanırsın. Avukatin ne yönde konuşuyor? Kazanırsın ya da kaybedersin gibj?En büyük darbeyi ben davayı kazanırsam alırlar çünkü aşırı paracılar eşim bana hiç para vermezdi al şunu ben işe gidince ne olur ne olmaz şu da evde kalsın demezdi davayı da param yok ben açamam demiş şuan avukat parasını nereden bulacak acaba bir de memur olacak devletimizi koruyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?