Tazminat davası

Melekhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
808
702
103
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce boşanma davası için dilekçe verdim karşı tarafa ulaşmış olaylar karşı taraflı kaynaklı ailesi ve kendisi boşanmanın yanı sıra altınlarımı da istedim çünkü bozdurup şahsi borçlarına ödedi geri vereceğini söyledi ama vermemişti. Nafaka da istedik aylık 6200 falan geliri var işin içine silah ile tehdit yaşadığım psikolojik sorunlar ve 2 tanede düştüğüm var avukat tazminat da istedi maddi ve manevi olmak üzere 150 bin tl avukat güvenilir ve yılların avukatı sinir krizi geçirip üstünü başını yırttığını ve silahı elinden zorla aldığımın kanıtları da var üstelik senem dolmadı sürekli en ufak tartışmada evden kovuyordu valizi topla git ben ayrılmak istiyorum diye tazminatı kazanır mıyım daha önce tazminat davasını kazanan var mı veya yakını ?

Bir sene dolmadı? Resmi evlilikten önce nekadar beraberlik vardı.

Yazık. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama bu durumda inşallah hakkınızı alırsınız

Evliliğin ilk 3 yılı en cok bosanmanin oldugu zaman mis. Hakkinda hayırlısı olsun canim

Tazminat falan alirsiniz da sunu merak ettim tum evliliklerin basinda alisma sureci ve sikinti olur. Ancak sizinki biraz garip. Oncesinde hic flort etmediniz mi
Biz çok iyi anlaşıyorduk ama ailesinin kıskançlığı ve fesatlığı devreye girdi eşim sürekli beni tutardı kudurdu kv de hasta ama hastalık hastası herşeyi hastalığı ile halleden oğlunu yine doldurmuş ve tartışma hararetlendi ben annemin yanındaydım kendisi evimize gitmişti tel de tartıştık telefonu yüzüme kapadı ve hattımı kapattırdı bir daha da eve almadı o kadar aradım kendini sonra bende pes ettim. Eve gelirse ya o ölür ya ben demiş neden ayrılıyorsunuz diye sorunca amcaları falan ailemi kabullenmiyor bacılarımla aracı bozmak istiyor istemediğim kıyafetleri giyiyor demiş herkes kendine kızmış ve onlarda beni haklı buluyorlar

1 sene bile olmadı yaa nasıl insanlarmış eşim tekrar barışmak istediğinde annesi hastanelik olmuş almayacaksın onu br daha demiş
Sy kari koca arasina kaynana girmese şaşarım. Allah ıslah etsin gerçekten. Insanı darmaduman ediyorlar

Kayinvalidenize kina gonderin. Eger bir yuvayi yiktiysa umarim burda ve öbür tarafta atesi bol olur

Kayinvalidenize kina gonderin. Eger bir yuvayi yiktiysa umarim burda ve öbür tarafta atesi bol olur
Onlar kınası çoktan yakmıştır biz kulun yuvasını bozmaya kıyamıyoruz kadın evladının yuvasını güle güle yıkıyor bu dünya da görmeyi çok isterim çektiklerini rabbim göstersin

Umarım hakettiğini alırsın canım. Sikma canını
En büyük darbeyi ben davayı kazanırsam alırlar çünkü aşırı paracılar eşim bana hiç para vermezdi al şunu ben işe gidince ne olur ne olmaz şu da evde kalsın demezdi davayı da param yok ben açamam demiş şuan avukat parasını nereden bulacak acaba bir de memur olacak devletimizi koruyacak

1 sene bile olmadı yaa nasıl insanlarmış eşim tekrar barışmak istediğinde annesi hastanelik olmuş almayacaksın onu br daha demiş
allah yardimcin olsun canım
Senin yuvanla kim uğraştiysa allah onA 1000 beterini döndürsün inşallah
Daha yaşin çok genç çok guzel gunlerin olsun inşallah tüm dualarim seninle

Ay polis mi bide allah onu bildigi gibi yapsın

Memurluğuna bisey diyemem ama epey pintiymiss. Bosver canim insallah kazanırsın. Avukatin ne yönde konuşuyor? Kazanırsın ya da kaybedersin gibj?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…