Tazminat

yelizzzznsnsnsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
90
5
3
26
Merhabalar tekrardan burdayım eşim hakkında suç duyurusu bulunmak istiyorum kızlığıma karşı hakaretler etti biliyorsunuz ama raporumu aldım emniyete gidip eşim benim namusuma hakaret etti beni kapı dışarı attı diyip dava açılsa sonuç ne olur tazminat alabilir miyim veya hapis le sonuçlanır mı

Bunlar hukuki konular ve danışmanlık hizmeti gereken bir mevzu. Avukat tutmalısınız. O size yol gösterir doğru bir şekilde.

Kızlık ney ay

Ah bi saniye hatırladım. Yukarıdaki konunuzda da eşim boşanmak için bunu bahane ediyor demiştiniz. Yani siz boşanmak istemiyorsunuz. Hatta hortlattığınız başka bir konuda da, evet affederim kocamı ne var yazmıştınız…

Siz şimdi hakaret davasının yanında boşanma davası da açıyor musunuz? Onu söyler misiniz bi

Yoksa boşanmayıp sadece ceza olsun diye hakaret davası mı açacaksınız?

Hani adam sizi 2 -3 aydır da aldatıyormuş ya, ortaya çıkarmıştınız, boşanma davası açsanız tadından yenmez aslında ama, pek ihtimal veremedim gibi

Açıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsiniz

Öyle böyle değil işte benden önce başkasınla beraber olduğumu söylüyor kendi kafasınca iftira atıyor namusuma hakaret

Açıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsiniz
Valla sizin medeni durumunuz benim mutluluğumu etkilemez. Çünkü bana ne

Ama sizin adınıza sevinirim çünkü bu adam size saygısızlık edip, aldatan birisi. Daha güzel insanlarla birlikte olmayı hak ediyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlığa karşı hakaret ne oluyo tam olarak

Ne raporu aldiniz tam olarak? Darp mi? Darp ise evet ceza davasının yanisira bir hukuk davası açarak tazminat talep edebilirsiniz.

Öyle böyle değil işte benden önce başkasınla beraber olduğumu söylüyor kendi kafasınca iftira atıyor namusuma hakaret
Hakaretten kimsenin içeri girdiğini görmedim. Benden önce başkasıyla oldun demek de hakaret sayılmaz bence. Ben öyle düşünüyordum kanaatimi açıkladım der geçer.

kız değilsin demek hakaret oluyor mu ya
beni aldattın (yani bakireyim diye kandırdın ya da başkasıyla birlikte oldun) diye iftira atması başka şey.
neyse geçmişe dönük ne raporu aldınız anlamadım ama bu konu uzlaştırmaya gider , uzlaştırma da bi edim belirleyebilirsiniz uzlaşmazsanız da mahkemeye gider ama hapis yatmaz herhalde
hepsi için avukatınızla görüşmek mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…