- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Bunlar hukuki konular ve danışmanlık hizmeti gereken bir mevzu. Avukat tutmalısınız. O size yol gösterir doğru bir şekilde.Merhabalar tekrardan burdayım eşim hakkında suç duyurusu bulunmak istiyorum kızlığıma karşı hakaretler etti biliyorsunuz ama raporumu aldım emniyete gidip eşim benim namusuma hakaret etti beni kapı dışarı attı diyip dava açılsa sonuç ne olur tazminat alabilir miyim veya hapis le sonuçlanır mı
Kızlık ney ayMerhabalar tekrardan burdayım eşim hakkında suç duyurusu bulunmak istiyorum kızlığıma karşı hakaretler etti biliyorsunuz ama raporumu aldım emniyete gidip eşim benim namusuma hakaret etti beni kapı dışarı attı diyip dava açılsa sonuç ne olur tazminat alabilir miyim veya hapis le sonuçlanır mı
Ah bi saniye hatırladım. Yukarıdaki konunuzda da eşim boşanmak için bunu bahane ediyor demiştiniz. Yani siz boşanmak istemiyorsunuz. Hatta hortlattığınız başka bir konuda da, evet affederim kocamı ne var yazmıştınız…İşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
Açıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsinizAh bi saniye hatırladım. Yukarıdaki konunuzda da eşim boşanmak için bunu bahane ediyor demiştiniz. Yani siz boşanmak istemiyorsunuz. Hatta hortlattığınız başka bir konuda da, evet affederim kocamı ne var yazmıştınız…
Siz şimdi hakaret davasının yanında boşanma davası da açıyor musunuz? Onu söyler misiniz bi
Yoksa boşanmayıp sadece ceza olsun diye hakaret davası mı açacaksınız?
Hani adam sizi 2 -3 aydır da aldatıyormuş ya, ortaya çıkarmıştınız, boşanma davası açsanız tadından yenmez aslında ama, pek ihtimal veremedim gibi
Öyle böyle değil işte benden önce başkasınla beraber olduğumu söylüyor kendi kafasınca iftira atıyor namusuma hakaretkız değilsiniz ay bu da tuhaf oldu bakire değilsiniz dedi diye kimseyi hapse atmazlar.anca kişilik onurunu zedelemekten hakaretten mahkemeye verip boşarsınız.suçlu görülür tazminat davası da açın ayrıca.fiziksel şiddet varsa işte o zaman ceza da alır
siz boşanıyorsunuz diye niye mutlu olalım ayol?yardımcı olmaya çalışanlara böyle davranılmaz.ne sanal da ne de reelde dostunuz arkadaşınız olmazAçıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsiniz
Valla sizin medeni durumunuz benim mutluluğumu etkilemez. Çünkü bana neAçıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsiniz
işte mesajlarını varsa şahitlerinizi götürün mahkemeye ispatlayın çatır çatır tazminat alın üstüne de nafaka.o zaman görür iftira atmayıÖyle böyle değil işte benden önce başkasınla beraber olduğumu söylüyor kendi kafasınca iftira atıyor namusuma hakaret
Şahit çokişte mesajlarını varsa şahitlerinizi götürün mahkemeye ispatlayın çatır çatır tazminat alın üstüne de nafaka.o zaman görür iftira atmayı
mahkemeyi kazanırsanız ki kazanırsınız tüm mahkeme masrafları da üstüne kalır.altınlarınızı da isteyin gurur yapmayın.almamak ona ödül olurŞahit çok
Kızlığa karşı hakaret ne oluyo tam olarakMerhabalar tekrardan burdayım eşim hakkında suç duyurusu bulunmak istiyorum kızlığıma karşı hakaretler etti biliyorsunuz ama raporumu aldım emniyete gidip eşim benim namusuma hakaret etti beni kapı dışarı attı diyip dava açılsa sonuç ne olur tazminat alabilir miyim veya hapis le sonuçlanır mı
Hakaretten kimsenin içeri girdiğini görmedim. Benden önce başkasıyla oldun demek de hakaret sayılmaz bence. Ben öyle düşünüyordum kanaatimi açıkladım der geçer.Öyle böyle değil işte benden önce başkasınla beraber olduğumu söylüyor kendi kafasınca iftira atıyor namusuma hakaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?