- 19 Mayıs 2020
- 48.319
- 217.610
- 598
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
Yanlış hatırlamıyorsam zaten eşiniz boşanmak istiyordu.Açıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam zaten eşiniz boşanmak istiyordu.Açıyorum davayı avukatlarla görüştüm boşanıyorum yani mutlu olabilirsiniz![]()
Kızlığa karşı hakaret ne oluyo tam olarak
dur açık söyliyim cinsel ilişkideki kan gelmeyince iftira atıyor sen kız değilsin falan filanKızlığa karşı hakaret ne oluyo tam olarak![]()
Asıl kendin saçmasın sen ne salak salak yazıyon burda derdimiz var ki paylaşıyoruz herhaldeEvlenirken kız olma zorunluluğu mu var? Kız değilsin demek hakaret mi? Gene saçma sapan bir konu
Turkche ne be ?Turkche yazildigi gibi okunur ama bazen yazilandan daha farklidir anlatilmak istenen ,ne takildiniz kizliga hakaret diye ya kadin daha once birliktelik yasamamis kocasi yasadin demis kapi disari atmis korkunc bir durum
Konu sahibi rapor varken nasil itiraz edebiliyor ?
Gurbetçi itemiTurkche ne be ?Türkçe yazıldığı gibi okunur ama turkche’yi bilmem
Aydınlandım :)Gurbetçi itemi
yazi tarzim aciklatmayin kuzum her seyi anlayin isteTurkche ne be ?Türkçe yazıldığı gibi okunur ama turkche’yi bilmem
Kızlığa hakaret değil de şahsınıza hakaretten açmayı düşünebilirsiniz mesela.
Kızlığa hakaret ne ya?