• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tazyikli Süt Problemi

miniminisko

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Selam kızlar bebeğim emerken tıkanıyor öksürüyor ve ağızından sütler akıyor 2 -3 kanaldan tazyikli gelen sütüm var ve bu beni ve bebeğimi yoruyor heryerimiz süt oluyor memeye kızıyor ve o an emmek istemiyor yatarak emzirme olsun makas yöntemi olsun denedim ama asla düzelmedi 🥹bu süreci geçiren önerisi olan var mıdır

Her emzirme öncesi 2 3 dk sağım. Ne kadarlık bebiş?
İlk zamanlar normal zamanla dengeye gelir

Bebeğim 3 aylık olmak üzere az bişi aslında sağıyorum ama korkuyorum daha da süt artacak diye bazen sağmayı es geçiyprum

bende de vardı aynı sorun. emzirmeden önce kısa kısa sağım yaptım. tazyikli sütte ilk gelen süt tazyikli gelir, sonrasında akış yavaşlar. bebeğinizin yutma refleksi iyice oturana kadar sağım yapın emzirme öncesi. ben ilk kırk gün özellikle sabah uyandığımda hep sağım yaptım, sonra emzirdim. 40.günden itibaren memeyle savaşı tamamen bitti ve sağım yapmasam dahi tıkanmadan sakin sakin emmeye basladı

Merhaba canım bende aynı sorunu yaşadım. Ben emzirmeye başlardım, süt tam inince tayzik başlayınca memeden çekerdim boşa akardı o ara süt sonra tekrar verirdim.

Selam kızlar bebeğim emerken tıkanıyor öksürüyor ve ağızından sütler akıyor 2 -3 kanaldan tazyikli gelen sütüm var ve bu beni ve bebeğimi yoruyor heryerimiz süt oluyor memeye kızıyor ve o an emmek istemiyor yatarak emzirme olsun makas yöntemi olsun denedim ama asla düzelmedi 🥹bu süreci geçiren önerisi olan var mıdır ben de aynı problemi yaşadım bebeğim emmek istemiyordum çok dolu olduğunda biraz sarılıp öyle emziriyordum bir de öyle deneyeyim

Selam kızlar bebeğim emerken tıkanıyor öksürüyor ve ağızından sütler akıyor 2 -3 kanaldan tazyikli gelen sütüm var ve bu beni ve bebeğimi yoruyor heryerimiz süt oluyor memeye kızıyor ve o an emmek istemiyor yatarak emzirme olsun makas yöntemi olsun denedim ama asla düzelmedi 🥹bu süreci geçiren önerisi olan var mıdır
Siz sırtüstü yatın bebeğinizi memeye koyun öyle emzirin. Ben böyle çözüm bulmuştum. Hiç almadigi tek memeyi böyle emmmisti .

Önce memeyi biraz boşaltın daha sonrasında burnuna dikkat edin

Sağ bebeğim sütünü

Back
X