Tc kimlik no ve ev adresi isteyen alısveris siteleri hakkında düsünceleriniz

BadRomanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
151
0
46
Eskişehir
Merhaba arkadaslar. Bazı alısveriş siteleri tc kimlik numarası ve ev adresi istiyorlar. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler. Sizler veririmiydiniz numaranızı yada ev adresinizi

Güvenilir siteler olduktan sonra veriyorum yani
Örnek : hepsiburada.com genelde burdan alışverişimi yaparım . güvenilir bir site yani .:ssz:

ev adresinizi ürünleri gönderebilmek için istiyorlar tc kimlik numaranızı da fatura kesmek için...

toplum olarak alışamadık hala böyle şeylere :34: arkadaşların dediği gibi tc no fatura için adreste sipariş gönderebilmek için. güvenilir yerler bul. dikkatli ol. her önüne gelen siteye verme tabikide. ben kredi kartı kullanmadıgım için pek netten alışveriş yapmıyorum ama çevremde çok kişi yapıyor. gittigidiyor hepsiburada trendyol gibi. bunlar benim çevremin alışveriş yaptıgı siteler.

Netten ben alisveris yapmadim ama kardesim ve babam yapar adresinizi urunleri tesli, etmek icin tc noyuda fatura kesmek icin istiyorlar yoksa urunlerinizi nasil teslim edecekler:-) guvenilir olmasi sart tabi sitenin.

toplum olarak alışamadık hala böyle şeylere :34: arkadaşların dediği gibi tc no fatura için adreste sipariş gönderebilmek için. güvenilir yerler bul. dikkatli ol. her önüne gelen siteye verme tabikide. ben kredi kartı kullanmadıgım için pek netten alışveriş yapmıyorum ama çevremde çok kişi yapıyor. gittigidiyor hepsiburada trendyol gibi. bunlar benim çevremin alışveriş yaptıgı siteler.

yesil.com ve barcin.com nasıl sizce bir bilginiz var mı

yesil.com üye olurken tc kimlikno , ev adresi falan istiyor. Üye olurken istemesini anlayamadım ben. Sizce nasıl bu siteler ?

Yesil.comu bilemiyecem de arkadaşın dediği gibi adres, ürünleri göndermek için tc no ise faturayı kesmek için.
Ama öyle her önünüze gelen sitelere de güvenmeyin. Ben kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödeme seçeneğini işaretliyorum. Çünkü bazı siteler kredi kartından fazla para çekiyormuş.

Yesil.comu bilemiyecem de arkadaşın dediği gibi adres, ürünleri göndermek için tc no ise faturayı kesmek için.
Ama öyle her önünüze gelen sitelere de güvenmeyin. Ben kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödeme seçeneğini işaretliyorum. Çünkü bazı siteler kredi kartından fazla para çekiyormuş.

kapıda ödemede taksit olmuyor sanırım

ürünlere bakıcaksan sadece ondan üye olucam diyorsan fake adres aç. tc ye 1234 diye gir adreste sadece şehri yaz gitsin. almaya karar verirsende araştır netten hesabını açar, öyle sipariş verirsin.

Merhaba arkadaslar. Bazı alısveriş siteleri tc kimlik numarası ve ev adresi istiyorlar. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler. Sizler veririmiydiniz numaranızı yada ev adresinizi

tc isteyen yerden ben pek alşveriş ypmıroum adres isteyen yerden de iş adresimi veriyorum :) adam nasıl gndericek yoksa ürünü tabi önce siteyi araştrıorum

Back
X