Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adresini vermezsen nasıl teslim edecekler siparişi?![]()
Güvenilir siteler olduktan sonra veriyorum yani
Örnek : hepsiburada.com genelde burdan alışverişimi yaparım . güvenilir bir site yani .![]()
toplum olarak alışamadık hala böyle şeylerearkadaşların dediği gibi tc no fatura için adreste sipariş gönderebilmek için. güvenilir yerler bul. dikkatli ol. her önüne gelen siteye verme tabikide. ben kredi kartı kullanmadıgım için pek netten alışveriş yapmıyorum ama çevremde çok kişi yapıyor. gittigidiyor hepsiburada trendyol gibi. bunlar benim çevremin alışveriş yaptıgı siteler.
Güvenilir siteler olduktan sonra veriyorum yani
Örnek : hepsiburada.com genelde burdan alışverişimi yaparım . güvenilir bir site yani .![]()
yesil.com üye olurken tc kimlikno , ev adresi falan istiyor. Üye olurken istemesini anlayamadım ben. Sizce nasıl bu siteler ?
Yesil.comu bilemiyecem de arkadaşın dediği gibi adres, ürünleri göndermek için tc no ise faturayı kesmek için.
Ama öyle her önünüze gelen sitelere de güvenmeyin. Ben kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödeme seçeneğini işaretliyorum. Çünkü bazı siteler kredi kartından fazla para çekiyormuş.
Merhaba arkadaslar. Bazı alısveriş siteleri tc kimlik numarası ve ev adresi istiyorlar. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler. Sizler veririmiydiniz numaranızı yada ev adresinizi