Tca peeling uygulayıcam şimdi yardım

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
33
Kızlar %20 lik tca uygulayacağım şimdi yüzüme. Nasıl kullanmam gerektiğine dair gerekli bilgilere sahibim yalnız yinede tereddüte düşüyorum uygulayanlar bana bi bakabilir mi Bende uygulayıp gün gün resim paylaşıcam burada. Takipte olun canlarım ( resimlere uygulamadan önceki halim şuan çektim)

kolaylıklar dilerim.... ama suratınızda sivilce varken normal peeling bile yapmamak lazımken siz nasıl kimyasala cesaret edebildiniz anlamadım

Yüzümde iki tane aktif sivilce var. Diğerleri sivilce gibi görünüyor ama sivilce lekeleri SaiKing

aman dikkat dokundurma o zaman oralara...

hem geçmiş olsun diyorum hem de sonucu merak ediyorum... ben de araştırmıştım ama cesaret edemedim

foto paylaşım vaadiniz için de teşekkürler, takip edeceğim:)

O Dediğiniz ne oluyor doktor mu yazdı size ilaç ismini ilk kez duydugum için yüz temizleme ilacı mı sadece sivilce için mi

ay çok dikkat edin. 1 arkadaşım normal bir maske yapmıştı hazır alıp yüzünde beyaz leke kalmıştı. Çok diikatlı yapın

Peeling halihazırda sivilceniz varken yapmanız sakıncalı. Sivilceyi daha da tetiklemeniz muhtemel görünüyor.iltihaplı mı sivilceleriniz ?

Dokundurmadan yapıcam tabiki cildim konusunda çok hassasım süreci sizinle paylaşıcam sizde yapmak isterseniz sonuçlarını beraber göreceğiz SaiKing hayır bu ilaç değil kimyasal bir madde cilt lekeleri izler için uygulanıyor sivilceye sürülmez MELIS PINAR

Bu maskenin tam olarak bilgi sahibi olmadan yapılmaması gerektiğini okumuştum. Önemli bir uygulama çünkü. Eğer yapacaksanızda aktif sivilcelerinizi kurutup söndürüp öyle yapın. Sivilce sadece görünürde olan bir şişkinlik değildir. Deri altında da geniş bir yer kaplar.

Kızlar yetkiliyle konuştum sürmeye başladığım andan itibaren bir dakika dolunca yıkadığımı söyledim sürüp bekletmediniz mi dedi hayır dedim. Ozamn üç gün daha gecsin hiç bi değişiklik olmazsa eğer tekrar uygulamayı yaparız dedi bakalım nolcak

ne durumdasınız? yaptınız mı tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…