Tca peeling uygulayıcam şimdi yardım

Cnm bn tekrar uyguladım ama gene fazla bekletemdim bnde panik atak var tribe griyorum hemen. Ama şuan yaklaşık 4 gün oldu yüzüm soyuluyor ama kabuk kabuk değil ince ince soyuluyor bnde dayanamayıp hafif hafif soyuyorum alttan pembe bi cilt çıkıyor tam soyulma bitsin daha detaylı yazarım Mandalinas Mandalinas ayrıca böylesi daha iyi bnce çünkü az soyulma oluyor dışarıda çıkabiliyorum makyajda yapabiliyorum kötü görünmüyor kndimi eve hapsetmedim

Bunlarda şimdiki halim dolmuştayım şuan şimdi çektim kızlar makyaj bile yaptım korkarak yapmayın herkes yapabilir az az yapın kndinizide eve hapsetmeyin bnce

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 166
Cnm bn tekrar uyguladım ama gene fazla bekletemdim bnde panik atak var tribe griyorum hemen. Ama şuan yaklaşık 4 gün oldu yüzüm soyuluyor ama kabuk kabuk değil ince ince soyuluyor bnde dayanamayıp hafif hafif soyuyorum alttan pembe bi cilt çıkıyor tam soyulma bitsin daha detaylı yazarım Mandalinas Mandalinas ayrıca böylesi daha iyi bnce çünkü az soyulma oluyor dışarıda çıkabiliyorum makyajda yapabiliyorum kötü görünmüyor kndimi eve hapsetmedim

Aynen hafif soyulma olunca fazla zorluk olmuyor. Benimde öyle soyulmuştu ama soyulduktan sonrada pek bir fark olmadı. Zamanla olacak birşey sonuçta. Birşey sormak istiyorum. Kılcal damarlarınla ilgili sıkıntı yaşadın mı? Yani çatlama gibi felan?

Kılcal damarlarım ile ilgili bi sıkıntım yok. Bnde de bi fark olmadı fazla bi soyulma olsun isterdim yada hemen işe yarıcak sanıyordum. Bnm yüzümde sivilce lekelerim ve sıktığım için çukurluklarım izlerim var

Kimyasal hiç bir madde kullanmadan da bu sorunlu ciltlerinizi LR çözerdi. ben ve birkaç kişi yüzümüzdeki lekeler,çukurluklar ve sivilceler için ürünleri kullandık. etkili sonuç aldık. Araştırın derim. gerekirse yardımcı olurum.

Back
X