Lekeler, Çiller TCA peeling yapan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben yapmak istiyorum.yapan var mı?
Lütfen yardımcı olurmusunuz?

ben 3 yıldır yapıyorum kendim... % 15 ile başladım şimdide % 20 lik kulanıyorum 30ML lik şişesi baya bir gidiyor.... hiç kullanmadıysan ve hassas cildin varsa % 15 ile başlamanı tavsiye ederim.... en son bizde.com diye bi siteden almıştım gayet memnunum

Kızlar yaklaşık 7 ay önce dövme yaptırdım şimdi istemeyerek silmem gerekiyo. Birçok yöntem araştırdım lazer tca peeling vs. Tca peeling düşünüyorum. Tca uygularsam 8 ay içinde çıkartabilir miyim? Ve gerçekten etkisi oluyo mu bunu öğrenmek istiyorum. Dövme çıkartmak için %15 %20 gibi oranlar yeterli olmucağını söylediler çünkü o oranlar vücudun sadece yenilenmesini sağlıyomuş daha çokda herhangi bölgede sivilce çatlak var ise o oranlar kullanılıyormuş. Benimde 7/8 aylık bir süreçte çıkarmam gerek. En azından %30luktan başlayıp %50ye geçsem yararlı olur mu? Tca kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar yaklaşık 7 ay önce dövme yaptırdım şimdi istemeyerek silmem gerekiyo. Birçok yöntem araştırdım lazer tca peeling vs. Tca peeling düşünüyorum. Tca uygularsam 8 ay içinde çıkartabilir miyim? Ve gerçekten etkisi oluyo mu bunu öğrenmek istiyorum. Dövme çıkartmak için %15 %20 gibi oranlar yeterli olmucağını söylediler çünkü o oranlar vücudun sadece yenilenmesini sağlıyomuş daha çokda herhangi bölgede sivilce çatlak var ise o oranlar kullanılıyormuş. Benimde 7/8 aylık bir süreçte çıkarmam gerek. En azından %30luktan başlayıp %50ye geçsem yararlı olur mu? Tca kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim

% 30 ile başla derim ufak bir dövmesini çıkaran arkadaşım oldu... biraz fazla kullanman gerektiği için ekonomik olması açısından gramajı fazla olanı al....bizde diye bir sitede satılıyor

% 30 ile başla derim ufak bir dövmesini çıkaran arkadaşım oldu... biraz fazla kullanman gerektiği için ekonomik olması açısından gramajı fazla olanı al....bizde diye bir sitede satılıyor
Peki sen etkisini gördün mü? Yani gerçekten işe yarıyor mu? bu konuda hakkında herkes farklı şeyler söylüyor. Birileri işe yaramadığını birileride yaradığını söylüyor. Ee hayliyle çare arayanlar ikilemde kalıyor.

Peki sen etkisini gördün mü? Yani gerçekten işe yarıyor mu? bu konuda hakkında herkes farklı şeyler söylüyor. Birileri işe yaramadığını birileride yaradığını söylüyor. Ee hayliyle çare arayanlar ikilemde kalıyor.

ben sadece yüzümde kullanıyorum her seferinde lekelerimi yok ediyor... faydasını gördüm ilk % 15 ile başladım sonra % 20 kullandım şimdide % 25 lik alıp kullanıcam.... cildi yenilediği ve bu süreçtede lekeleri yok ettiği bir gerçek

Kizlar sakin derim. Ben yaptim kendime cildi inceltiyr cok zararli, kendinde yapsan doktorda yapsa farketmez yani yapimdan degil soyucu etkisinden kaynakli bisey, soyulan cilt parlakligini yitiryr mat oluyr ve cabuk kirisiyr. Aman derimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi ya:eek:

ben 3 yıldır yapıyorum kendim... % 15 ile başladım şimdide % 20 lik kulanıyorum 30ML lik şişesi baya bir gidiyor.... hiç kullanmadıysan ve hassas cildin varsa % 15 ile başlamanı tavsiye ederim.... en son bizde.com diye bi siteden almıştım gayet memnunum

Ya sonradan kırışıklık falan olursa

ya arkadaşlar ne kırışıklığı eski deri atılırken oluşan kırışıklıksa bahsettiğiniz soyulduktan sonra gayet gergin diri ve parlak deri çıkıyor. tca nın mantığı kolojen salgısını arttırmak kolojenin arttığı yerde kırışıklığın ne işi var

ya arkadaşlar ne kırışıklığı eski deri atılırken oluşan kırışıklıksa bahsettiğiniz soyulduktan sonra gayet gergin diri ve parlak deri çıkıyor. tca nın mantığı kolojen salgısını arttırmak kolojenin arttığı yerde kırışıklığın ne işi var
Ya herkes farklı birşey diyor ben anlamadım yani :)

Ya herkes farklı birşey diyor ben anlamadım yani :)

ben 3 yıldır kullanıyorum hatta daha fazla... yüzüm haricinde biryerde kullanmadım. çokta memnunum güneş lekesi çok olur bende yüzümde de sivilce izi geçirmediği iz olmadı... yeni gelen deride gayet parlak canlı ve sağlıklı oluyor

Ben yüzde elliyi yüzümde değil kolum da kullanıyorum yanlış anlaşılmış dovmeleriniz de sonuç var mi :)

Arkadaslar merhaba, yillarca sivilce akne sorunu yasayan ben gecen sen roaccutune tedavisi oldum yalniz yuzumde sivilce izleri kaldi ve gecmedi. Gecenlerde esten dostan tca yi duydum az biraz on arastirma yaptim her seye hazirladim kendimi doa dan %20 tca siparis ettim ve bugun elime ulasti. Yalniz keske alacagim yeride arastirsaymisim doa dan alanlar sanirim memnun degil az once okudum da:KK43: doa dan aldigim icin hic kullanip da bosa zaman harcama mi diyosunuz yoksa kullan ama cabuk fayda gostermez mi diyosunuz umarim 2.secenektir:KK43:
Sevgiler..

Back
X