- 16 Ağustos 2014
- 139
- 35
- 48
- Konu Sahibi kedicikcikcik
%50 tca kullanıyorum ben kışın devam edeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%50 tca kullanıyorum ben kışın devam edeceğim
Ben yapmak istiyorum.yapan var mı?
Lütfen yardımcı olurmusunuz?
Kızlar yaklaşık 7 ay önce dövme yaptırdım şimdi istemeyerek silmem gerekiyo. Birçok yöntem araştırdım lazer tca peeling vs. Tca peeling düşünüyorum. Tca uygularsam 8 ay içinde çıkartabilir miyim? Ve gerçekten etkisi oluyo mu bunu öğrenmek istiyorum. Dövme çıkartmak için %15 %20 gibi oranlar yeterli olmucağını söylediler çünkü o oranlar vücudun sadece yenilenmesini sağlıyomuş daha çokda herhangi bölgede sivilce çatlak var ise o oranlar kullanılıyormuş. Benimde 7/8 aylık bir süreçte çıkarmam gerek. En azından %30luktan başlayıp %50ye geçsem yararlı olur mu? Tca kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Peki sen etkisini gördün mü? Yani gerçekten işe yarıyor mu? bu konuda hakkında herkes farklı şeyler söylüyor. Birileri işe yaramadığını birileride yaradığını söylüyor. Ee hayliyle çare arayanlar ikilemde kalıyor.% 30 ile başla derim ufak bir dövmesini çıkaran arkadaşım oldu... biraz fazla kullanman gerektiği için ekonomik olması açısından gramajı fazla olanı al....bizde diye bir sitede satılıyor
Peki sen etkisini gördün mü? Yani gerçekten işe yarıyor mu? bu konuda hakkında herkes farklı şeyler söylüyor. Birileri işe yaramadığını birileride yaradığını söylüyor. Ee hayliyle çare arayanlar ikilemde kalıyor.
Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinben sadece yüzümde kullanıyorum her seferinde lekelerimi yok ediyor... faydasını gördüm ilk % 15 ile başladım sonra % 20 kullandım şimdide % 25 lik alıp kullanıcam.... cildi yenilediği ve bu süreçtede lekeleri yok ettiği bir gerçek
Kizlar sakin derim. Ben yaptim kendime cildi inceltiyr cok zararli, kendinde yapsan doktorda yapsa farketmez yani yapimdan degil soyucu etkisinden kaynakli bisey, soyulan cilt parlakligini yitiryr mat oluyr ve cabuk kirisiyr. Aman derimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 3 yıldır yapıyorum kendim... % 15 ile başladım şimdide % 20 lik kulanıyorum 30ML lik şişesi baya bir gidiyor.... hiç kullanmadıysan ve hassas cildin varsa % 15 ile başlamanı tavsiye ederim.... en son bizde.com diye bi siteden almıştım gayet memnunum
Ya herkes farklı birşey diyor ben anlamadım yani :)ya arkadaşlar ne kırışıklığı eski deri atılırken oluşan kırışıklıksa bahsettiğiniz soyulduktan sonra gayet gergin diri ve parlak deri çıkıyor. tca nın mantığı kolojen salgısını arttırmak kolojenin arttığı yerde kırışıklığın ne işi var
Ya herkes farklı birşey diyor ben anlamadım yani :)
Ben yüzde elliyi yüzümde değil kolum da kullanıyorum yanlış anlaşılmış dovmeleriniz de sonuç var mi :)