• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Tca peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

leiaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
103
Merhaba tca %15 yüzümün her yerine uyguladım bir kere daha üstünden geçtim. Yanaklarım beyazlayınca korktum yıkadım toplam 1.5 dk tuttum. Beyazlayan kısım çok ufak bi bölge bu arada. 4-5 gün cilt rengim açıldı sanki ama hiç soyulma olmadı cildim buruştu sadece. kararma falan olmadı. 5 günden itibaren soyulmaya başladım ama çok çok ince bir katman soyuldu. Benim lekelerim daha derin hatta o derin lekelerin olduğu kısım soyulmadı bile henüz. Daha derin soyulma lazım bana :( bi iki hafta geçtkten sonra tekrar mı uygulasam daha uzun bekletip yoksa tca %20 falan mı geçsem? Deneyimli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba tca %15 yüzümün her yerine uyguladım bir kere daha üstünden geçtim. Yanaklarım beyazlayınca korktum yıkadım toplam 1.5 dk tuttum. Beyazlayan kısım çok ufak bi bölge bu arada. 4-5 gün cilt rengim açıldı sanki ama hiç soyulma olmadı cildim buruştu sadece. kararma falan olmadı. 5 günden itibaren soyulmaya başladım ama çok çok ince bir katman soyuldu. Benim lekelerim daha derin hatta o derin lekelerin olduğu kısım soyulmadı bile henüz. Daha derin soyulma lazım bana :KK43: bi iki hafta geçtkten sonra tekrar mı uygulasam daha uzun bekletip yoksa tca %20 falan mı geçsem? Deneyimli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba, ben %20 uyguladım. Keşke uygulamaz olaydım. Ilk basta lekeler azaliyor 3-5 gun sonra tekrar belirginlesiyor. Suan Lekeler daha koyulasti . Çektiğim Sıkıntıyı hiç saymıyorum. Katlanmış lekelerimle kafayı yiyorum, :(

Back