TCA Peeling

Ben dün gg den sipariş verdim.bekliyorum gelmesini yarın gelir büyük ihtimal.burda yapan arkadaşların yorumlarını gördükten sonra sipariş verdim bir cesaret. Yarın yaparım büyük ihtimal gelişmeleri yazarım size. Yağsız bepantenimi bile aldım:) umarım herşey çok güzel olur.

yüzümede uyguladım şuan için bi sorun yok. ikinci günüm. soyulmasını bekliyorum.

tatlım ben de başlamak istiyorum da sana bir kaç soru sorucam. malum yaz aylarındayız sen bu işlemi uyguladıktan sonra bir hafta boyunca evden çıkmıyor musun ? ya da çıkabiliyorsan kaçıncı günden itibaren çıkıyorsun? bir de soyulma genelde kaçıncı gün başlıyor ve bir haftada tamamen bitiyor mu soyulma.. veee een önemlisi şu an memnun musun kullandığın için. inş. iyi gelir ya yüzümüzeee fondöten kullanmadan dışarı çıkabilmek istiyoruuum

Ben ikinci seansimi yaptim suan yavas yavas soyulma basladi 2 gun oldu yapali.disari cikabilirsin tabi ama gunes kremini mutlaka sur ben oyle yaptim ciktim. Faydasi oluyo tabi biraz ama daha baslardayim zamanla gorecez bakalim ben g.g sitesinden aldim ordan bulabilirsiniz.birde acayip yakiyo yuzu 1 dakika zor dayaniyorum sonra hemen suyla yikiyorum.

Dun soyulmayi bitirdim dustan sonra yumusadi yuzum ve guzelce soyuldu. Gercekten baya cildimde acilma var cok beyendim bu halini.iki seans daha yaparsam bebek poposu gibi olacamTavsiye ediyorum arkadaslar mucize gibi. Simdiye kadar kullanidim kremlerin haddi hesabi yok keske daha once almis olsaydim diyorum.

Ay tatlım cok sevindimmm. ya ben bir turlu cesaret edemiyorum guneş kotu gelir mi yuzm disari cikamicak kadar soyulur mu diye dusunuyorum. senin 3 gun surmus galiba keske bende de oyle olsa

Merhaba TCA peeling ariyorum cilt soyma için, nereden bulabilirim biliyor musunuz?

doa kozmetikten bulabilirsin henüz yeni geldi tca %25 olan 20 lira 30 ml,,, burda birisi 55 için çok uygun demiş şaşırdım bu fiyata % kaçlık acaba onunkisi

http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri-240.html bu topiği incele istersen buradan öğrendim bende, yaz için hiç önermiyorlar tca yı laktik asiti kullanıp yorum yapan var sadece..

Son düzenleme:
Bende kullanmak istiyorum da cesaret edemiyorum bir türlü.Çillerim var işe yarar mı dersiniz kızlar..Şöyle fondotensiz salına salına dolanmak istiyorum

Ben de yaz sonunda vücudumdaki bacaklarımdaki bazı izlere denemek istiyorum.
Yüzüm için erken olabilir.. Ama bilemiyorum önce vücudumda deniycem...

1- Vücut için % kaçlık gerekir?
2- Yüzüne yapanlar, işe gitmenizi engelliyor mu?
3- Gözaltlarında, Boyunda, Ellerde kullanılıyor mu?
4- Bunu tam olarak nasıl kullanıyorsunuz? Sürüp bekletip yıkıyor musunuz? Sonrasında yardımcı birşey sürüyor musunuz?
5- Kırışıklıkara da iyi geliyor mu?
6- Bunu bir uzman daha iyi bilir belki ama aranızda öğrenmiş olan varsa yanıtlar umarım:
Bu TCA peeling yapmak için özellikle yüzde zamanla cildin kendini yenilememesi mümkün mü? Yani uygulama sınırı var mı?
Sınırı varsa daha geç başlıycam yapmaya 40'larımda falan.. Yani bir insan bunu hayatı boyunca kaç kez yapabilir? Bir de yaş mesala 60 yaşında birinde bunu uygulamak altından yeni deri çıkartır mı? Şeker hastalarında kullanılması zor olsa gerek...
7- Bir uygulama ile halloluyor mu izler lekeler yoksa bir kaç kat deri soymak mı gerek? :44:

Bu sorularımı yanıtlamaya çalışan herkese sevgilerimi iletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…