Bizde La Mer de yaptık balayımızı gerçekten otel çok güzeldi,sadece gittiğimz tur şirketi ets sağolsun bizim balayı çifti olduğumuzu söylemeyi ihmal etmiş,balayı için sunulan hiç bir imkandan yararlanamadık,düşünsenize odaya bir girdik bize single 2 tane yatak verdiler,şaka mı yapıyosunuz,biz balayı çiftiyiz,"burda öyle gözükmüyo"dediler bize şok olduk,ilk gün yatakları birleştirerek yattık,2.gün oda değişti,oysa düğün davetiyemizi vs.herşeyi göndermiştik,hemen gidip acentayı ayağa kaldırdım,sağolsunlar biraz ilgilendiler,ama otele diyecek lafım yok otel çok güzel,ama eşim dönüşte ağızlarının payını verdi,kısacası ets bizim tatilimizin ilk 2 gününü zehir etti,ve sayelerinde ne oda kahvaltıdan,ne spa dan,ne alacarte dan hiç birinden yararlanamadık.....lmaz:
merhaba minilya balayı cifti olarak fiyetı nedir otelin bende 12 ekimde giriş yapmayı düşünüyorum
ben 07/10/2009 da giriş yapıcaz 14/10/2009 dada çıkış 1000.00 tuttu ets turla gidiyoruz
olur valla neden olmasın :)
aradım ets kişi başı 85 tl istiyor erken rezervasyon bitmiş ama turkcell indirimi varmış %25 onunla birlikte kişi başı 63 tl
cook güzell yaaa =) inş. benimde böyle biyerde olur balayım ilerde :)
belkım gorusuruk kızz bu arada onur aır den bıletlerıde aldık ıkı kişi gıdıs donus 306 tl tutuo
canım biz arabamızla gidicez geze geze gidiş 150 geliş 150 benzin yetiyor
belkım gorusuruk kızz bu arada onur aır den bıletlerıde aldık ıkı kişi gıdıs donus 306 tl tutuo
canım biz arabamızla gidicez geze geze gidiş 150 geliş 150 benzin yetiyor
ohh en ıyısını yapıosunuz valla ne guzel cnmcım ama bız ısrarla ucak ıstedık cunku araba benı cok tutuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?