te benim gerek hikayem...

gerçekten cok güzelmiş...özellikle gerçek aşkı bulup evlenmişsiniz şanslı insanlardan birisiniz :)

offf çok güzel öldüm bittim yaa :))) Allah hiç ayırmasın hatta sizi ayırmak isteyenleri doğduğuna pişman etisn :d

ALLAH bir ömür mutlu etsin , kendi aşk hikayeme benzettim biraz , :) benimde dostumdu başharfi T idi taaaa sonralardan aşık olduk birbirimize :) veeeeeeee evlendik :)) gerçekten insan gözünün önündekini göremiyor uzaklara bakıyor sonra farkediyorsun ki aşk yanıbaşında :)

eşiniz sizi gerçekten çok sevmiiiş sizin mutlu olmanız için kendi mutsuz olmayı tercih etmiş rabbim sizi ömür boyu ayırmasın mutluluğunuzu bozmasıınboshayallersmile

çok duygulu güzel bir hikayeydi,çok şükür gerçek aşkı bulmuşsunuz Rabb'im daim etsin mutluluğunuzu...

çok güzel bir hikayeydi sonunu okurken tüylerim diken diken oldu.gerçek aşkı bulmuşsunuz ne mutlu size Allah bozmasın

vavv çok güzel bir hikaye
okurken ipek ongun un bir genç kızın gizli defterini okur gibi oldum =)
mutluluklar dilerimm

Ayyy aman allahım ne kadar ama ne kadar sıcak ve güzel bi hikaye çok çok beğendim! Allahım nazarlardan saklasın hiç bitmesin aşkınız hep mutlu olun sevginiz bitmesin hiç :nazar:

vavv çok güzel bir hikaye
okurken ipek ongun un bir genç kızın gizli defterini okur gibi oldum =)
mutluluklar dilerimm

Ayy o kitabın tüm serisini bende okumuştum ve hala okuyorum sıkılmadan aynı seriyi defalarca okudum. Senin bahsettiğin kitapta şimdi düğün zamanı. serra hep oktey için ağlıyordu özgürün omzunda sonra ona aşık oldu ama fark edemedi hikayeniz tıpkı onun gibi :))

Back
X