Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyın çok guzel canım Allah agız tadıyla eskıtmeyı nasıp etsın ama o tupperlar varya mukemmeller çok ısıne yarayacak
canım çok güzeller allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş...![]()
Canım bloğuna bu siteye katını gadgetını eklesene seni takip etmemiz daha kolay olur :)
Blogger Kullanıcı Paneli>>Yerleşim>>Gadget Ekle>>İzleyiciler kısmında ekleyeceksin yine tasarım bölümünden bu gageti istediğin yere koyabilirsin diğer gatgetler kısmında izleyiciler.
Bu arada bayan kuş da çok tatlıymış :)
kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda![]()
kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda![]()
Canım endişelenme bloglovine üye olman lazım ben değilim, google+ hesabımla takip ediyorum mesela takip ettiğim kişilerin okuma listesi bölümünde paylaşımları gösteriliyor.Panik yapma canım deneme yanılma yöntemi öğreneceğiz :)
Sevgicim yardıma ihtiyacın olduğunda mesaj atman yeterli![]()
bloglovine üye oldum ama kendi sayfama ekliyemiyorum :)
canım biliyorum çok saol çekindim ama ya işi düşünce arayanlardan olmayı sevmiyorum normal bir arkadaşımı aramış gibi aramam lazımdı seni onuda nasıl yaparım bilemedim arayamadım o yüzden![]()
nolcakk kii kuzummm ararsınn akşam anlatırım
geçen smuwila yla tel.de konuştuk anlattım ona da birçok şeyi, benim açımdan sorun değil seve seve yardımcı olurum derken samimiyim![]()
güzel günler de kullan canım hepsi çok güzel![]()
Ay çok tatlıymış buBu bayankuşu instagramda çekilişte kazandımmmEki Görüntüle 806768
Akşam arıyorum o zaman seni tamam mı çok teşekkür ederim ya![]()
valla yaaa insanın bunuu yiyesi geliyoo tipe bakdi miiiiii![]()