• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

herşeyın çok guzel canım Allah agız tadıyla eskıtmeyı nasıp etsın ama o tupperlar varya mukemmeller çok ısıne yarayacak

Bu bayankuşu instagramda çekilişte kazandımmm :16: $image.webp

herşeyın çok guzel canım Allah agız tadıyla eskıtmeyı nasıp etsın ama o tupperlar varya mukemmeller çok ısıne yarayacak

Çok teşekkür ederim anneme de aldıklarımız baya kullanışlı :16:
canım çok güzeller allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş... :nazar:

Amin teşekkür ederim :)
Canım bloğuna bu siteye katını gadgetını eklesene seni takip etmemiz daha kolay olur :)

Ben onu ekledim sanıyordum ama anlayamadım gitti :(

Blogger Kullanıcı Paneli>>Yerleşim>>Gadget Ekle>>İzleyiciler kısmında ekleyeceksin yine tasarım bölümünden bu gageti istediğin yere koyabilirsin diğer gatgetler kısmında izleyiciler.

Bu arada bayan kuş da çok tatlıymış :)

Son düzenleme:
kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda :43:

kızlar ya bloglovinden takip et gatgetini nasıl ekliyebiliriz birde siz gfc den google hesabınızla yoksa blogger hesabınızla mı takip ediyosunuz çıldırcam ben ya bişeyleri yanlış yapıyorumda :43:

Canım endişelenme bloglovine üye olman lazım ben değilim, google+ hesabımla takip ediyorum mesela takip ettiğim kişilerin okuma listesi bölümünde paylaşımları gösteriliyor.Panik yapma canım deneme yanılma yöntemi öğreneceğiz :)

Sevgicim yardıma ihtiyacın olduğunda mesaj atman yeterli :34:

Canım endişelenme bloglovine üye olman lazım ben değilim, google+ hesabımla takip ediyorum mesela takip ettiğim kişilerin okuma listesi bölümünde paylaşımları gösteriliyor.Panik yapma canım deneme yanılma yöntemi öğreneceğiz :)

bloglovine üye oldum ama kendi sayfama ekliyemiyorum :)

Sevgicim yardıma ihtiyacın olduğunda mesaj atman yeterli :34:

canım biliyorum çok saol çekindim ama ya işi düşünce arayanlardan olmayı sevmiyorum normal bir arkadaşımı aramış gibi aramam lazımdı seni onuda nasıl yaparım bilemedim arayamadım o yüzden :17:

bloglovine üye oldum ama kendi sayfama ekliyemiyorum :)

canım biliyorum çok saol çekindim ama ya işi düşünce arayanlardan olmayı sevmiyorum normal bir arkadaşımı aramış gibi aramam lazımdı seni onuda nasıl yaparım bilemedim arayamadım o yüzden :17:

nolcakk kii kuzummm ararsınn akşam anlatırım :31:

geçen smuwila yla tel.de konuştuk anlattım ona da birçok şeyi, benim açımdan sorun değil seve seve yardımcı olurum derken samimiyim :54:

Back
X