Tebrik edilmedim

Ben de görümcemi çok severim, ayrı. Ama çok iyi bir arkadaşım gibi falan. Kendi ailesiyle insanın eşinin ailesi bir olamaz. Kendi kardeşime çemkiririm, trip atarım vs. Görümceye yapılır mı hiç

Valla öyle bir dünya yok. Eşimin ailesini çok severim, sayarım ayrı. Ama kendi ailem gibi olamaz ki. Kardeşimle eşimin kardeşi bir olabilir mi...
Bencede oyle gercekci olmakta fayda var bu iki taraf icinde aynidir benim kv surekli once kendi cocugun dedip durur hep...

Aynen oyle ben birazcik degisik pek duyulmamis bi isim begendim.. esim bizimkiler kesin o neymis oyle derler begenmezler diyo..onun yerine su daha guzel falan diye karisirlarmis.. bende dedim o zaman dogana kadar ismi su olacak falan demeyecez kimsenin olumsuz yorumlarini duymak istemiyorum...

Aynı şehirde oturduğumuz halde ne tebrik ettiler 2 yasına gelecek kızım sadece dogumun da gelip gördüler o yüzden çok ta şey etme
Bazen en iyisi aslinda ama bizim aramizda bi sorun yoktu iste yada ben oyle saniyormusum..

Keske aynen oyle olacak annesi yok sanki bu cocugun veya hamile olan ben degilim.. hep aynisi oldu ama artik yeter gercekten.. araba aldik ev aldik hepsi oglunun oldu benim hicbir emegim yok gibi o zamanlardada bana hayirli olsun demediler....

Esimin ailesini severim fakat 3 cocugum var 3unun isminide ben koydum
Sadece fikirler verdiler bize
Tebrik konusunuda buyutme belki boyle bir aliskanliklari veya gelenekleri yok
Yada utanacagini filan dusunmuslerdir

Zaten yabancı gibi bayramdan bayrama aramışsın onlardan da samimiyet bekliyorsun.
Arama seni taktıkları yok gibi.
Onlar için varla yok gibisin demek ki..

Cok bisey beklemiyorum sadece bir mesaj hayirli olsun diye cok zor olmasa gerek..
Belki samimi candan bir tutumunuz olsaydı sadece böyle mesaj beklemediniz.
Aynı samimiyetsizliği onlarda size yapıyor. Şaşırmayın.

Zaten yabancı gibi bayramdan bayrama aramışsın onlardan da samimiyet bekliyorsun.
Arama seni taktıkları yok gibi.
Onlar için varla yok gibisin demek ki..
Samimiyet beklemiyorum mesafeli olmak iyidir diye dusunuyorum ama yedi kat eller denirya onlar tebrik edip hayirli olsun derken arada bi kusluk falan bisey yokken bi mesaj dahi atmamalari garip degilmi

Samimiyet beklemiyorum mesafeli olmak iyidir diye dusunuyorum ama yedi kat eller denirya onlar tebrik edip hayirli olsun derken arada bi kusluk falan bisey yokken bi mesaj dahi atmamalari garip degilmi
Ee diyorum ya bayramdan bayrama aramışsın ondan.Evlendim kocam yanımda gerisi fifi diyorsan daha çok kafaya takarsın.

Aile olmak böyle bir şey değil.
Mesafeli olmakta böyle bir şey degil!

Ee diyorum ya bayramdan bayrama aramışsın ondan.Evlendim kocam yanımda gerisi fifi diyorsan daha çok kafaya takarsın.

Aile olmak böyle bir şey değil.
Mesafeli olmakta böyle bir şey degil!
Bu duruma getirende kendileri yanliz daha oncelerde bi mesajdada yazdim hep ben arayip sordum aradada onlarin aramasi gerekirken kv beni aramak yerine annemi arayip ozledim falan diyordu.. en son dedim ee ozlediysen bi kerede sen beni ara niye hep benden bekliyorsun bazi seylerde karsilikli olmali.. bayramdan bayrama arama konusunda icim cok rahat kendileri o hale getirdi...

Haklısın ... ayrıca aram çok iyi bile olsa çocuğumun ismine kimse karışamaz !!

Tamam böyle devam edin.Ama bebeğiniz doğduktan sonra şikayetleriniz daha da artacak .Size karşı ne yapmasalar gözünüze batacak.Eşinizle bile aranız açılacak.
Bazen ılıman olmak iyidir ama siz yapmak istemiyorsunuz. O zaman hiç beklentiye girmeyin.

Tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bi evlat olsun

Bak tebrik ettim ismini ben koyabilirim dimiiii

İsim koyma konusunda haklısın sen ve eşin karar verin anca fikir verebilirler bepenmezsen koymassın ayrıca benim ailem de tebrik etti sevindi ama kv lerde öyle tebrik etme yok doğumda ederler yani bilmiyorum ama bu ara fazla alıngan olabilirsin hormonlar zirveye oynuyo malumm
Bışver etseler neeeetmeseler neee ama mecburaun görüşmeye wşinin ailesi atamaz atmaz oda dese senin ailenle görüşmek istemiyorum diye yani bu konularda anlayışlı olmak gerek

Tebrik etseler isim hakkı verecek misiniz? O kapıyı tamamen kapatın bence.

Gerçekten çok ilginçmiş. Biz de eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. Kayınvalidem haftada 1 kere arayıp sağlığımı sıhhatimi, bebeği sorar. Resmiyet iyidir ama bu kadarı fazla. Ve evet kesnlikle bebeğinin ismine karıştırma arkadaşım.

Çok tebrik ederim bu arada, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Oncelikle hayirli olsun. Ama esiniz surekli konusup da siz hic konusmayinca bence onlar da esinizi tebrik edip sizinle konusma ihtiyaci hissetmemislerdir.
Yani ben olsam bayramda seyranda aradigum birinden boyle bir beklentim de olmazdi. Onlar da sizi bayramda falan görüşünce tebrik ederiz diye dusunmustir belki de. Ama su konu net ki ister gorusun ister gorusmeyin bebeginiz hakkinda esiniz ve sizden baska kimsenin soz hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…