Esimin ailesiyle aramda bir problem yok ama serin bir iliskimiz var.. yurtdisindayim senede birkere yazlari ziyaret ediyoruz.. o ziyaretlerde hic bir sikinti yok herkes saygili seviyeli.. onun haricinde esim ailesiyle duzenli olarak goruntulu gorusyor.. bende bayramlarda, kandillerde, dogum gunu, anneler gunu falan gibi ozel gunlerde gorusuyorum.. esim bebek mujdesini verdiginden beri beni ne kv ne gorumce nede o taraftanda kimse tebrik etmedi. Bi mesaj bile atmadilar esimle gorustuklerinde telefonu kapatmadan selam soyluyorlar o kadar.. simdiye kadar hic ustunde durmamistim ama dun bebegin adi ile ilgili bi konu gecti esimle aramizda kardesinden annesinden falan icin bizimkiler karisirlar bebigin adina gibilerinden.. bende kimse kusura bakmasin beni tebrik bile etmeyen insanlari bebegimin birak ismine hic birseyine karistirmam dedim..Bi tebrik etmek hayirli olsun demek bi mesaj dahi olsa atmak bu kadar mi zor??? Bundan sonra onlari kesinlikle hicbir sekilde aramayi dusunmuyorum..haksizmiyim??
Tesekkurler aminTebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bi evlat olsun
Bak tebrik ettim ismini ben koyabilirim dimiiii
İsim koyma konusunda haklısın sen ve eşin karar verin anca fikir verebilirler bepenmezsen koymassın ayrıca benim ailem de tebrik etti sevindi ama kv lerde öyle tebrik etme yok doğumda ederler yani bilmiyorum ama bu ara fazla alıngan olabilirsin hormonlar zirveye oynuyo malumm
Bışver etseler neeeetmeseler neee ama mecburaun görüşmeye wşinin ailesi atamaz atmaz oda dese senin ailenle görüşmek istemiyorum diye yani bu konularda anlayışlı olmak gerek
Yok tabiki cocugumun ismini ben koymak isterim ama o zaman belki oneride bulunabilirlerdi veya bizim begendigimz isim hakkinda yorum yapabilirlerdi..Tebrik etseler isim hakkı verecek misiniz? O kapıyı tamamen kapatın bence.
Amin insallah hepimiz bende cok tebrik ederim gunlerimiz yakinmisGerçekten çok ilginçmiş. Biz de eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. Kayınvalidem haftada 1 kere arayıp sağlığımı sıhhatimi, bebeği sorar. Resmiyet iyidir ama bu kadarı fazla. Ve evet kesnlikle bebeğinin ismine karıştırma arkadaşım.
Çok tebrik ederim bu arada, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin insallah sizinde cok az kalmis ne guzel kavusacaksiniz mis gibi bebek kokusuTebrik etmemişlerse etmemişler amaan.
Sevinmiyorlar güzelim erkek ailesi böyle ilginç tipler işte. Benim görümcemin bitanesi üzüldüğünü açık açık söyledi.
“Açıkçası üzüldüm ablam duyduğumda” dedi.
Şimdi de dört dönüyor etrafta. Kardeşine yalakalık yapıyor çok seviniyorum diye ve üstelik koyduğum isim için de laf edip duruyor.
Çirkefler hiç kafana takma ve karışmasına izin verme. Ne münasebet isime karışacaklar sen ismini eşinle seç,eşine de açık açık öyle birşeye izin vermiyorum kimse karışamaz de.
Tebrikler bu arada umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir ve sağ salim kucağına alırsın
Benimki de aramalari gerektigini dusunuyor bana hak veriyor guya diyorki deyimde arasinlar sakin dedim kendileri dusunmedikten sonra ne anlami var...Bebeğimi kaybettiğimde arayıp kendi hamileliğini anlatan hanım, hamile kaldığımda aramadı doğum yaptım aramadı. İnsanlar böyle. Aramak için düşmeni bekliyorlar. Ve benim eşim halen görmüyor bu kötü niyeti.
Sizinkiler bi tik ustuymus esime karsi gayet samimiler hatta gecen 32 yasindaki adami annesi yenimi uyandin sen diye sanki bebek sever gibi seviyordu.. ama ben yok sayiliyorum iste.. sanirsin ki esim bolunerek cogaliyoAynı şekilde...
Sorun yok ama resmi soğuk bir ilişkimiz vardı.
Eşim bebek haberini verdi ve ben tebrik edilmedim.
Kısa süre sonra ikiz bebeklerimizin olacağını öğrendik, yine tebrik edilmedim-edilmedik.
Ve tüm hamileliğim boyunca bir telefon bile almadık onlardan,ne eşim ne ben..
2 saat uzaklıkta farklı şehirlerde yaşarken üstelik..
Ve doğum yaptım..
Hastaneye geldiler...
Eğer gelmeselerdi bebeklerimizi asla göstermeyi düşünmüyorduk zaten.
Ama geldiler kendiliğinden...
Oohoo neyse,derin meseleler eşimin anne babası türünde son örnek sanırdım,varmış birkaç tane daha :)
İsmine cismine,hiçbir şeyine karıştırmayın elbette.
Hakları yok.
Sizi arasalardı da hakları olamazdı bana göre
Sağlıkla gelsin minik...
Sizinkiler bi tik ustuymus esime karsi gayet samimiler hatta gecen 32 yasindaki adami annesi yenimi uyandin sen diye sanki bebek sever gibi seviyordu.. ama ben yok sayiliyorum iste.. sanirsin ki esim bolunerek cogaliyo
Torundan sonra degistimi peki
Yok yok bizimkiler eşime de buzdolabı kıvamında soğuklar.
Pffff
Torundan sonra degistimi peki)
Amin tesekkur ederimValla ben zaten hic akil sir erdiremiyorum ailelerin bebegin ismine karismalarina. Benim icin imkansiz bir sey yani.
Ayip etmisler, seni ozel olarak arayak tebrik etmeliydiler. Boyle olunca sanki aramiz serin ama biz istedik diye oyle, seni pek de umursamiyoruz demek gibi olmus. Ya da aradaki serinlikten dolayi cidden seni umursamiyorlarmis.
Oyle ya da boyle ayip. Keske esin goruntulu konusurken araya girip bana da bir hayirli olsun demediniz deseydin yuzlerine karsi.
Son olarak tebrik ederim :) Allah anali babali buyutsun, saglikli kucaga almayi nasip etsin:)
Teşekkür sizde sağlıkla kucağıniza alın insallahSağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşllah aralar biraz mesafeli olunca öyle oluyor maalesef aynı durumdayım altlı üstlü oturuyoruz bir araya gelince hiç bir problem Yok ama benimde hamileliğimi kutlandılar hiç bişey demediler ilkte de şimdi ikinciye hamileyim şimdi de demediler insan üzülüyor içten içe kızıyor ama yüz yüze gelince gülümsüyorsun hiç bişey olmamış gibi kafanıza takmayın keyfini çıkartın hamileliğin Allahtan uzaktasınız
Teşekkürler inşallah.. bosvermek en iyisi sanırım...Tebrik etmesinler boşver , niye bu kadar takıldın ki ? Belki o kadar kibar bir aile değiller ..
İsim konusunda haklısın ..Anne babanın hakkıdır bu ,kimsenin karışma gibi bir lüksü olamaz . İletişimin iyi olsa da olmasa da .. ben anlamıyorum bu Abdul rezzak meraklılarını ..
Bu arada tebrik ederim ,sağlıkla doğar insallah bebisin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?