Tebrik Edilmemek

Sizi tebrik etmekten kaçınan ve nahoş bir yüz ifadesi takınan insanlarla olan ilişkilerinizi sorgulayın derim. Demek ki göründükleri kadar samimi değillermiş. Ciddi kompleksleri var ki hazmedememiş ya tepkisiz kalmışlar ya da geçiştirmişler. Onlara bundan sonraki süreçte dikkat edin derim. Bu arada tebrikler :)) aldığınız puan çok iyi Başarılarınızın devamını dilerim. Allah gönlünüze göre versin.
Çok teşekkür ederim aminn :KK52:
Bundan sonraki aldığım kararlarda ya da başarılarda onlara haber vermeyi düşünmüyorum. Burada kelimelerle ifade edemesem de gerçekten çok üzgünüm hiç beklemiyordum

valla tebrikler de bunun için kutlama beklemek bana biraz gereksiz geldi
çünkü üniversite sınavı değil, insanlar için çok önemli bir sınav değil. senede 2 kere olan bişey ve iyi puan alman seni ve anne babanı sevgilini falan mutlu eder. genelde insanlar içten sevinmez, sevinmiş gibi yapar ve 2 sn sonra kendi gündemlerine dönerler.
aa iyi hadi gözün aydın falan da mı demediler?

Öncelikle ben tebrik ederimm. Ayrıca böyle durumlar insanları gerçekten tanıyabilmek için çok büyük bir fırsat benzer bir olayı ben yaşadım başka bir sınavda ve bu sayede bana gerçekten değer veren insanları ve sözde dostlarımı gördüm bundan sonrası için size tavsiyem sözde dostları hayatınızdan çıkarın:KK39:

valla tebrikler de bunun için kutlama beklemek bana biraz gereksiz geldi
çünkü üniversite sınavı değil, insanlar için çok önemli bir sınav değil. senede 2 kere olan bişey ve iyi puan alman seni ve anne babanı sevgilini falan mutlu eder. genelde insanlar içten sevinmez, sevinmiş gibi yapar ve 2 sn sonra kendi gündemlerine dönerler.
aa iyi hadi gözün aydın falan da mı demediler?
Çok teşekkür ederim :) Sevinmiş gibi bile yapmadılar, hiçbir şey demediler ve yüzü asılan oldu

Öncelikle ben tebrik ederimm. Ayrıca böyle durumlar insanları gerçekten tanıyabilmek için çok büyük bir fırsat benzer bir olayı ben yaşadım başka bir sınavda ve bu sayede bana gerçekten değer veren insanları ve sözde dostlarımı gördüm bundan sonrası için size tavsiyem sözde dostları hayatınızdan çıkarın:KK39:
Teşekkür ederimm:) Kesinlikle bende de aynı durum oldu, dün bazı şeyler dank etti kafama. Çıkaramasam da mesafe koyucam

Tebrikler canım:KK50:
Ve hayata hoş geldin :KK14: ilerleyen aşamalarda evlenince bebek beklediğini öğrenince anne olunca vb daha da önemli durumlarda seni tebrik etmeyecek bir hayırlı olsun demeyecek çok arkadşın olacak. :işsiz:
Şimdiden alışmalısın bunlara. :KK19:
Bu durumlarda yapılacak en iyi şey hayatının köşe noktasına doğru yol vermek o insanlara:KK67:

Bence çok yüksek beklentiye gerek yok

Kıskanmışlar şaşırmışlar vs vs

Çok da önemli değil tebrik vs vs

Mesela ben geçen sene KPSS de iyi puan aldım burada birçok kişi tebrik etti gerçek hayattakiler hıı dedi zira benim başarım onların da aynı şeyi yapabilecekken yapamadığını hatırlattı onlara

Çekemiyollaaa seni :)
Boşver bende öyleyim sevincimi paylaşmaya korkarım.
İnsanlar artık mutsuzluğumuz ile mutlu olur olmuşlar.
O yüzden çok da bişey beklemek gerek.
Tebrik edenler sağolsun

Bence çok yüksek beklentiye gerek yok

Kıskanmışlar şaşırmışlar vs vs

Çok da önemli değil tebrik vs vs

Mesela ben geçen sene KPSS de iyi puan aldım burada birçok kişi tebrik etti gerçek hayattakiler hıı dedi zira benim başarım onların da aynı şeyi yapabilecekken yapamadığını hatırlattı onlara
Kesinlikle buradakiler tebrik etti beni, motive ettiler mutlu ettiler. Bir başarı başkasını neden mutsuz ederki.. Benim aklım almıyor

Tebrikler canım:KK50:
Ve hayata hoş geldin :KK14: ilerleyen aşamalarda evlenince bebek beklediğini öğrenince anne olunca vb daha da önemli durumlarda seni tebrik etmeyecek bir hayırlı olsun demeyecek çok arkadşın olacak. :işsiz:
Şimdiden alışmalısın bunlara. :KK19:
Bu durumlarda yapılacak en iyi şey hayatının köşe noktasına doğru yol vermek o insanlara:KK67:
Buna alışmalıyım diyorsunuz yani :-) Çok haklısınız da benim ilk oldu sanırım onun şokundayım:KK70:

Bende tebrik etnektende tebrik edilmektende hoslanmam.ne baskasi benim icin kazandi dogdu okudu evlendi ne ben baskasi icin.
Belki bu dusuncelerdedir onlarda.ustelik birisi beni tebrik etmedi diye kirilacagim hic isim olmaz

Buna alışmalıyım diyorsunuz yani :-) Çok haklısınız da benim ilk oldu sanırım onun şokundayım:KK70:
Günde sekiz saat yanımda oturan mesai arkadaşım benim düğünüme gelmediği gibi ağzını açıp hayırlı olsun bile demedi. :oha:
Öyle insanlara yapılacak tekşey :duduk:
Hiç kendini üzme tatlım başarının keyfini çıkar :KK50:

Bende tebrik etnektende tebrik edilmektende hoslanmam.ne baskasi benim icin kazandi dogdu okudu evlendi ne ben baskasi icin.
Belki bu dusuncelerdedir onlarda.ustelik birisi beni tebrik etmedi diye kirilacagim hic isim olmaz
Bu kişiden kişiye değişir ki, biz kendi aramızda her şeyi kutlardık. Basit bir final notunu bile. Beklentim de üzüntüm de bu yüzden

Günde sekiz saat yanımda oturan mesai arkadaşım benim düğünüme gelmediği gibi ağzını açıp hayırlı olsun bile demedi. :oha:
Öyle insanlara yapılacak tekşey :duduk:
Hiç kendini üzme tatlım başarının keyfini çıkar :KK50:
Çok çok teşekkür ederimm:))
Sağlıcakla gelsin bebeğiniz :KK200:

Bu kişiden kişiye değişir ki, biz kendi aramızda her şeyi kutlardık. Basit bir final notunu bile. Beklentim de üzüntüm de bu yüzden
Hadi toplanalimda kutlayalim de.
Bekledigimden iyi geldi islatalim bunu falan yap al hepsini topla.
Esnek bakin esnek yasayin.ole herseye kirilirsak yandik

Back
X