Ah çok teşekkür ederimm, çok iyisinizSüper süpersin canım tebrik ederim başarılarının devamını dilerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah çok teşekkür ederimm, çok iyisinizSüper süpersin canım tebrik ederim başarılarının devamını dilerim![]()
Çok teşekkür ederim aminnSizi tebrik etmekten kaçınan ve nahoş bir yüz ifadesi takınan insanlarla olan ilişkilerinizi sorgulayın derim. Demek ki göründükleri kadar samimi değillermiş. Ciddi kompleksleri var ki hazmedememiş ya tepkisiz kalmışlar ya da geçiştirmişler. Onlara bundan sonraki süreçte dikkat edin derim. Bu arada tebrikler :)) aldığınız puan çok iyi Başarılarınızın devamını dilerim. Allah gönlünüze göre versin.
Çok teşekkür ederim :) Sevinmiş gibi bile yapmadılar, hiçbir şey demediler ve yüzü asılan olduvalla tebrikler de bunun için kutlama beklemek bana biraz gereksiz geldi
çünkü üniversite sınavı değil, insanlar için çok önemli bir sınav değil. senede 2 kere olan bişey ve iyi puan alman seni ve anne babanı sevgilini falan mutlu eder. genelde insanlar içten sevinmez, sevinmiş gibi yapar ve 2 sn sonra kendi gündemlerine dönerler.
aa iyi hadi gözün aydın falan da mı demediler?
Teşekkür ederimm:) Kesinlikle bende de aynı durum oldu, dün bazı şeyler dank etti kafama. Çıkaramasam da mesafe koyucamÖncelikle ben tebrik ederimm. Ayrıca böyle durumlar insanları gerçekten tanıyabilmek için çok büyük bir fırsat benzer bir olayı ben yaşadım başka bir sınavda ve bu sayede bana gerçekten değer veren insanları ve sözde dostlarımı gördüm bundan sonrası için size tavsiyem sözde dostları hayatınızdan çıkarın![]()
Çok teşekkür ederim :) Sevinmiş gibi bile yapmadılar, hiçbir şey demediler ve yüzü asılan oldu
Ama 3.sınıfım yapabiliyor muyum?o zaman o arkadaş grubundan kıyım kıyım uzaklaş
ve mutlaka bu puanla bi lisansüstü programa başvuru yap hemen
başvuru süreci devam ediyor birçok üniversitenin
Kesinlikle buradakiler tebrik etti beni, motive ettiler mutlu ettiler. Bir başarı başkasını neden mutsuz ederki.. Benim aklım almıyorBence çok yüksek beklentiye gerek yok
Kıskanmışlar şaşırmışlar vs vs
Çok da önemli değil tebrik vs vs
Mesela ben geçen sene KPSS de iyi puan aldım burada birçok kişi tebrik etti gerçek hayattakiler hıı dedi zira benim başarım onların da aynı şeyi yapabilecekken yapamadığını hatırlattı onlara
Buna alışmalıyım diyorsunuz yaniTebrikler canım
Ve hayata hoş geldinilerleyen aşamalarda evlenince bebek beklediğini öğrenince anne olunca vb daha da önemli durumlarda seni tebrik etmeyecek bir hayırlı olsun demeyecek çok arkadşın olacak.
Şimdiden alışmalısın bunlara.
Bu durumlarda yapılacak en iyi şey hayatının köşe noktasına doğru yol vermek o insanlara![]()
Kesinlikle buradakiler tebrik etti beni, motive ettiler mutlu ettiler. Bir başarı başkasını neden mutsuz ederki.. Benim aklım almıyor
Günde sekiz saat yanımda oturan mesai arkadaşım benim düğünüme gelmediği gibi ağzını açıp hayırlı olsun bile demedi.Buna alışmalıyım diyorsunuz yaniÇok haklısınız da benim ilk oldu sanırım onun şokundayım
![]()
Bu kişiden kişiye değişir ki, biz kendi aramızda her şeyi kutlardık. Basit bir final notunu bile. Beklentim de üzüntüm de bu yüzdenBende tebrik etnektende tebrik edilmektende hoslanmam.ne baskasi benim icin kazandi dogdu okudu evlendi ne ben baskasi icin.
Belki bu dusuncelerdedir onlarda.ustelik birisi beni tebrik etmedi diye kirilacagim hic isim olmaz
Çok çok teşekkür ederimm:))Günde sekiz saat yanımda oturan mesai arkadaşım benim düğünüme gelmediği gibi ağzını açıp hayırlı olsun bile demedi.
Öyle insanlara yapılacak tekşey
Hiç kendini üzme tatlım başarının keyfini çıkar![]()
TeşekkürlerÇok çok teşekkür ederimm:))
Sağlıcakla gelsin bebeğiniz![]()
Hadi toplanalimda kutlayalim de.Bu kişiden kişiye değişir ki, biz kendi aramızda her şeyi kutlardık. Basit bir final notunu bile. Beklentim de üzüntüm de bu yüzden