- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi braindamage
-
Aylin Nazlıaka@AylinNazliaka
Dünyada bir milyar kadınla, kadın cinayetlerine, enseste, tacize, tecavüze dur demek için dans ettik. #ÖzgecanArslan
ya ben bunada kızıyorum ben. acıları dans ederekmi protesto edeceğiz biz
bu nedir. sovmu yapıyoruz ,acımı paylaşıyoruz
kendi kızları olsa böylemi protesto edecekler. valla ben kınıyorum bunu
bu sov. ve terbiyesizlikYüzündeki gülümseme sinirlerimi bozdu. Kabir başında müzik çalınmasından da hiç hoşlanmıyorum. Bu ne ciddiyetsizlik ya?
yanlışsa yanlış derim. harcarımda,kimse kusura bakmasınAylin Nazlı aka ayşe paşalının avukatı idi mecliste aklım vekillere verdiği derste inanılmazdı, bence hemen harcamamak lazım çünkü kendisi bu konuda en çok emek verenlerden
babasının haline dayanamadım benDünden beri çok üzüldük haberde annesini ve babasın çığlıkları mezardaki görüntüleri ne kadar acı , allah kimseye bunları yaşatmasın ,evlat acısı ,çok üzgünüm
evet tv de de bu sekilde koydular sinirlerim alt üst olduBir de ben böyle durumlarda katille o masum kızın fotoğrafının yan yana koyulup haber yapılmasına karşıyım. Ben böyle bir pislik tarafından öldürüleceğimi düşünmeden verdiğim gülümseyen fotoğrafımın yanına beni öldüren şerefsizin fotoğrafı koyulsun istemem şahsen.
atmayın meleğime toprak atmayın dedi ya içimde bişeyler koptu benimbabasına çok üzüldüm bende
çok acıatmayın meleğime toprak atmayın dedi ya içimde bişeyler koptu benim
Hele annesinin sütünü içirdim harçlığını verdim demesi bile tarif edilemez.atmayın meleğime toprak atmayın dedi ya içimde bişeyler koptu benim
Ben hukuk okuyorum avukat olduğumda böyle canileri savunmak istemem savunacak avukatlara da yazık
babasına dayanamadım ben daha çok o yanmış bedenini öptü adam. tırnaklarında kan izi kalmasında adamı bulamasınlar diye kızın kollarını kesmiş var mı böyle bişeyHele annesinin sütünü içirdim harçlığını verdim demesi bile tarif edilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?